onsdag 10. august 2011

I`m in shopping heaven! =D


Mandagens shopping ja.. =D

På vei ned til Bryggen, bare måtte jeg innom Vincci og prøve et par Canada Goose jakker som jeg har hatt lyst på kjempe-leeenge. Typen ble igjen utenfor, og satte seg ned på en benk og begynte å knotte på mobilen. Jeg var lenge inne i prøverommet og i butikken, og holdt neesten på å dra frem kredittkortet, men stålsatte fornuften min, og lot kortet ligge trygt i lommeboken.

Da jeg kom ut av butikken igjen, og med lysende entusiasme begynte å fortelle typen om vindus- (og prøveroms-) shoppingen min, dro han frem kredittkortet sitt og sa at jeg kunne få låne det til jeg fikk studielånet og lønnsslippen min. ;D

Han hadde omtrent ikke fullført setningen engang, før jeg snappet både ham og kredittkortet, gjorde tidenes krappeste u-sving, og dro både kredittkort og type med meg på slep inn i butikken igjen. ;)

(Forrige gang jeg stod i en butikk og vurderte "å kjøpe uten penger", var jeg i London med typen. Også den gang tilbød han kredittkortet sitt, men jeg var dydig og fornuftig, og sa (utrolig nok) nei takk (hæ?? !!!)..).

Det var en helt surrealistisk følelse å gå mot butikkhylla, plukke med seg varen og gå bort til kassa. Jeg fikk følelsen av å gå på skyer, som om jeg drømte en altoppslukende, utrolig behagelig drøm (som man for alt i verden ikke har lyst til å våkne fra), og jeg nesten skalv av forventning da jeg dro kredittkortet og trykket inn koden.

Da "Godkjent" lyste i vinduet på betalingsterminalen, og butikkdamen overrakte shopping-bagen og kvitteringen, var jeg så lamslått av glede at jeg omtrent ikke fikk frem et eneste ord.

Da jeg gikk ut av butikken igjen, med shopping-bagen i den ene armen, og typen i den andre, var jeg så hoppende, vanvittig, hinsides, latterlig glad at det kjentes ut som om jeg skulle til å lette fra bakken. En ubeskrivelig følelse.

Det kjentes nesten ut som..:

Og mest av alt hadde jeg lyst til å..:

..eller å..:

Men jeg "beholdt" roen og fatningen, og nøyde meg med å kysse på typen, og smile bredt fra øre-til-øre. Innimellom tittet jeg forsiktig ned på shopping-bagen, og begynte å fnise og le, rett og slett av boblende glede og lykke som kokte over. Jeg prøvde gjentatte ganger å re-installere et mer normalt ansiktsuttrykk (med en mer alvorlig mine), men gang på gang for` munnvikene mine til værs.

Jeg klarte ikke å la være å smile, og følte meg nesten som..:


*I`m in shopping heaven!* =D

<3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe kjenner den følelsen ja!! Jeg har også lyst på sånne jakker...kosta de mye eller?!

Anne C. sa...

Jakkene koster rundt 5-6000 kr.

Hadde veldig lyst på C.G. jakke før, men nå har Goose entusiasmen min lunknet litt, så endte faktisk opp med å ikke kjøpe noen jakke. ;)