fredag 12. august 2011

I Love You Marc !


Jeg er fremdeles litt lamslått etter mandagens shopping..

Jeg har gått og sett på (les; lengtet etter!!) denne i over 3 lange år! Jeg hadde egentlig tenkt å vente med å kjøpe den til jeg var ferdig utdannet og autorisert farmasøyt. Da skulle jeg kjøpe den i gave til meg selv, som en "liten" belønning for gjennomført farmasistudie (og alt det slitet og stresset det innebærer).

Men jeg klarte bare ikke å vente lenger (3 år er lenge nok!!). Så jeg fant ut at denne kunne være en "liten" nesten-ferdig-med-utdanningen gave, en belønning for å ha fått studentlisens og tilhørende ekspedisjonsrett! =)

Så får jeg heller tenke ut en ny belønning til jeg er helt ferdig med studiet og har fått tildelt autorisasjon..

Var ikke det lurt!??

Thihi ;)Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo! <3


Isn`t she pretty..?? <3
<3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin den var!! Sikkert vel fortjent når du har ønska deg den i tre år!!!
Sv: jeg elsker hunder og kunne ikke tenkt meg et liv uten hund. Jeg har ingen selv, men mine foreldre har, og hun er også ganske mye min, og er ofte hos meg! Og det er nok lurt å vente til studier er over og ting er litt mer på plass før man får seg hund, de krever jo litt! men man får så mye kos og selskap tilbake!!

Anonym sa...

Sv: Jeg har også hatt katt og kanin når jeg var yngre...og de fleste dyr krever tid og penger og omtanke. Det gjør hunder og, men gud så mye kjærlighet man får tilbake. Ingen blir så glad når jeg kommer som hunden og hun viser det med hele kroppen! Ubetinget kjærlighet :)

Marit sa...

Nydelig!