onsdag 4. april 2012

New In


Da jeg hadde total-renovering og omorganisering av kleskapet mitt, oppdaget jeg plutselig hvor få pen-bluser og topper jeg egentlig har. Dermed ble det fin-bluse jakt, både i sentrum og på nettet..:

Denne likte jeg med det samme jeg så den! =)


Florlett topp med blonder og sommerfugl-ermer.. <3


Denne blir fin til sommeren. =)


Muldvarp-grå chiffon topp med knapper og blonder.


Denne var også kjærlighet ved første blikk!


Naturhvit chiffon bluse med folder og peter pan krage.


Elsker denne typen bluser! <3 Dont mind bommullsdotten og teip-biten på armen min (hadde nettopp kommet hjem fra vaksinering på legekontoret). ;)


Strikket genser-topp med korte ermer og mange små paljetter.


Den glitrer som bare det når lyset treffer de søvgrå paljettene.


Hva saa jeg i et av shopping-innleggene tidligere..? Jeg kom til å kjøpe enda et eksemplar av denne strikke-genseren.. ;) Denne gangen ble det i fargen "cloud dancer".


New Basics..Er blitt helt hekta på topper med glidelås! =)


Hjemmestrikkede tjukkelabber (eller raggsokker heter det visst?) som jeg har fått av min gode, snille Ollo (min oldemor). Tenk, hun er 101 år gammel, og strikker tjukkelabber på løpende bånd. Imponerende! =) Jeg elsker strikkelabbene hennes, og går med dem nesten året rundt. Hos meg strekker tjukkelabb-sesongen seg som regel fra midten av august til begynnelsen av juni. What can I say..? Jeg fryser på føttene! ;) .. Da er det godt å ha en oldemor som kan strikke så det nesten slår gnister fra strikkepinnene! <3


New Shoes! =D


Favorittskoene mine nå for tiden! =)


Nye ankel-boots med glidelås (har make støvletter i mørkebrunt fra før av).


Nye tøfler, hihi ;)


Jeg elsker alt av Me to You / Tatty Teddy, og da jeg så disse her, bare måtte jeg ha dem! ;)


I høst prøvde jeg Matis produkter for føste gang..


Bestilte da Serum, peeling maske, fuktighetsmaske, øye/leppe maske og fuktighetskrem. Har vært veldig fornøyd med peeling masken, serumet og fuktighetskremen (alle fra Matis Jenuesse serien)! Nye hudpleie favoritter på badet! <3


Da jeg gikk tom for rensemelken og toneren min fra Cliniderm, bestemte jeg meg for å prøve renseproduktene fra Matis..:


Rensemelk / make-up remover og toner fra Matis Jenuesse serien. Desverre ble jeg ikke så fornøyd med disse som det jeg hadde trodd og håpet på forhånd. :-/ Det er kjempegode produkter, for all del, men jeg likte ikke lukten så godt på disse som det jeg gjør på renseproduktene fra Cliniderm. Og for å være helt ærlig, synes jeg faktisk at Cliniderm sine rense-produkter er like bra! Merker ingen forskjell om jeg renser huden med Cliniderm eller Matis (i betydningen; huden min blir like ren og pen med begge merkene, hihi!). ;)Elsker derimot Matis Jenuesse fuktighetskrem for normal/blandings-hud! <3 Har brukt denne og Decleor Hyrda Floral en stund, og disse har vært helt supre nå i vintermånedene! <3


Om våren og sommeren foretrekker jeg likevel en litt lettere krem, - enten emulsion eller "gel-krem". Kjøpte derfor også den "lette" versjonen av Matis Jenusse kremen. Denne kommer jeg til å bruke masse i sommer (sammen med Biotherm Aquasource, som jeg liker veldig godt når det er varmt og fuktig vær). =)Hva er deres hudpleie favoritter..?

8 kommentarer:

Marit sa...

Ja, man får mer oversikt når man rydder ut av skapet :) Mye fint du har endt opp med :D

Lillesmurf - Kari sa...

Så mye fint :)

SV. Tusen takk for gode råd. :) Var på apoteket i dag og har hamstret salve og solfaktor 50 så jeg i hvert fall kan være noe ute på påskefjellet <3 Håper det snart gir seg :)

motionocean sa...

NÅ derimot, har du ganske mange fine!! Wiiii!

Vestfoldgirl sa...

Hvor har du kjøpt Matis produktene? Jeg har lyst på å prøve Matis, særlig noe jeg har fått anbefalt, tror det var dagkrem...men det er så vanskelig å få tak i - i hvert fall sist gang jeg sjekket på nettet!!
Mange fine bluser forresten, likte veldig godt de tre første!!

Anne C. sa...

SV, Marit: Ja, jeg ble nesten litt sjokkert da jeg ryddet ut av skapet, og fant haugevis med gamle slitte topper osv med flekker som ikke lar seg vaske bort. ;) Etter renoveringen var det et digert "luftehull" i et par av hyllene i skapet. Det tror jeg aldri har skjedd før! hihi ;)

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Takk! Håper du er blitt bra igjen nå og at svien og utslettet ditt er borte. =)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Wheeheee! ;)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Jeg kjøper Matis produktene litt forskjellige steder, f.eks. på nettbutikk (Feelunique eller Cheapsmells) eller på parfymeri eller hudpleiesalong.

Kjøper man produktene fra parfymeri eller hudpleiesalong, blir det jo en del dyrere enn å bestille fra nettet. Men det er ikke alle produktene de har på nettbutikkene (og både FU og CS har vært tom for Matis en periode).

I tillegg er jeg alltid litt skeptisk til nettbutikkene, siden man da ikke har noen garanti for at produktene er ekte som hvis man kjøper dem i parfymeri e.l.

Jeg har opplevd små variasjoner på produktene, når jeg har kjøpt det samme produktet fra nettbutikk og parfymeri. Selv om emballasjen er dønn lik, har det f.eks. vært små forskjeller i lukt, farge på kremen e.l. Noe som gjør at jeg blir enda mer mistenksom.

Det kan selvfølgelig være tilfeldigheter, at f.eks. de forskjellige butikkene selger forskjellige "batcher" eller vareparti, og at Matis kan ha gjort små endringer på produktene sine underveis, slik at batchene faktisk da blir ulike.

Men det er også en mulighet for at produktene kjøpt fra nettbutikk er falske. Det har man ingen garanti for (med mindre man kontakter Matis direkte og forhører seg om nettbutikkene er autroisert forhandler av Matis produktene).