lørdag 14. april 2012

Maks Uflaks


Mens noen har gullhår og firkløvere voksende ut av ørene og diverse andre steder, sliter andre litt mer med flaksen, eller rettere sagt uflaksen, sin..

Jeg kom meg riktignok gjennom fredag den 13. uten noen uheldige hendelser. Isteden kom uhellet 12 timer forsinket.

Først klarte jeg å miste barberhøvelen i dusjen, så den fløy igjennom luften og landet oppå tommel fingeren min og "shavet" av et godt stykke hud, så jeg begynte å sil-blø.

Kløne-pøna meg! =S


Når jeg omsider hadde fønet håret og sminket meg, skulle jeg ut på kjøkkenet etter litt drikke. Da klarte jeg å stumpe i Adidas tøflene til typen min, så jeg gjorde et lite ufrivillig svev igjennom lufta..


Jeg klarte selvfølgelig å lande oppå tippen av den ene stortåen, av alle ting! Omtrent som en ballerina som danser "en pointe" (danser på tåspissene), bare myye mindre grasiøst, hehe! ;)


Og siden jeg ikke har "en pointe" ballerina sko med forsterkning i tåpartiet, kan du vel tenke deg hva som skjedde da jeg landet på stor-tåa med hele min kroppsvekt..??

Nettopp. Jeg "tråkket over" med stor-tåa! Att det går an!! Er det mulig å være såå klønete..?!! Det gjorde skikkelig vondt, og det kom en særdeles høylydt og saftig lekse med mindre fine ord som jeg ikke skal gjenta her, men som sikkert hørtes langt oppi nabolaget, siden baderomsvinduet mitt stod på vidt gap.

Den lite grasiøse landingen min har antagelig sett noenlunde slik ut..Det så sikkert ganske komisk ut, men akkurat da syntes jeg ikke det var morsomt i det hele tatt! Det gjør vondt i tåen fremdeles, den er øm og småverker. :-/

Det tragi-komiske var at jeg egentlig holdt på å gjøre meg klar til å dra på skøyter. :-/ Men med en verkende tå, er det lite lurt å stå på tå i masse piruetter og drive å hoppe og sprette rundt på isen. =(

Jeg har ikke fått stå på skøyter på over 1 måned. =S Først kom den kraftige forkjølelsen og ødela alle planene om masse påske-skating, og nå når jeg endelig hadde fri-helg og var blitt frisk igjen, og hadde gledet meg til mange piruetter og hopp på isen, klarte jeg å tråkke over med tåen (hallo!)..

Så nå sitter jeg her hjemme i stua, delvis handikappet. ;)


En ting er iallfall sikkert, - jeg har ikke gullhår i rævva! (..eller noen andre steder, for den saks skyld!).


Noen andre isprinsesser som har gjort en ufrivillig "en pointe"..?? ;)
Hvordan har helgen deres vært så langt..? Bedre enn min, håper jeg! hihi ;)

4 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

AUUUU det hørtes vondt ut :( Stakkars tå. Jeg slår ofte foten eller tærna inn i kanter på bord og sånn, og det er så vondt at jeg nesten svimer av. Jeg har i hvert fall ikke gullhår i ræva! Sjelden jeg har noe som helst flaks!

motionocean sa...

BLERGH!! Æsj! Håper tåa er bedre nå!

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Tåen har vært vondt idag også, men ikke så ille som igår heldigvis. Ja, huff, det er utrolig vondt å slå tåen i dørkanter og bordstolper! =S Hender at jeg gjør det også fra tid til annen! Jeg lærer visst aldri! ;) hihi

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Den er heldigvis litt bedre idag. =)