mandag 16. april 2012

I seng med Mc. Dreamy


Jeg hadde en utrolig merkelig drøm i natt. Jeg drømte at jeg var på rundreise et sted, og sjekket inn på et slags motell. Jeg reiste med noen småunger på slep, som drev og sprang rundt og lekte, og hyylte og småkranglet hele tiden. Da jeg endelig hadde fått alle ungene inn på rommene deres, gikk jeg sliten opp på mitt eget hotell-rom og la meg til å sove.

Når jeg våkner midt på natten oppdager jeg plutselig at det ligger en mann ved siden av meg. Når jeg ser nærmere etter er det Mc Dreamy / Derek (Patrick Dempsey) fra Greys Anatomy. Han legger seg inntil meg, med haken begravd i nakkegropen min, omtrent som på dette bildet..:Så begynner plutselig hjertet mitt å banke. Det galopperer, fortere og fortere, og banker så hardt at jeg blir redd for at hjertet mitt plutselig skal hoppe ut av brystet. Til slutt får jeg hjerteflimmer, og skjønner at jeg er iferd med å dø..

Da våkner jeg.

Jeg ser forvirret ut i luften, og puster lettet ut at det bare var en drøm. Så snur jeg meg og får øye på kjæresten min som ligger der så fredfullt ved siden av meg. Han kryper tett inntil meg, begraver haken i nakkegropen min, og legger armene sine beskyttende rundt meg. Hjertet mitt gjør et lite hopp av lykke, før jeg døser av, i armene til (min) Mc. Dreamy.

<3

2 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Hehe det var jo litt av en drøm! Helt greit å drømme om Patrick, men å dø er liksom ikke så kult å drømme om! Men du har jo din egen mcdreamy du kan sove sammen med du da ;)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, jeg skjønner ikke helt hvordan hodet mitt får det til! ;) Jeg drømmer så mye rart for tiden, du aner ikke.. hihi ;)

Det var liksom kontrasten som gjorde det litt ekkelt da.. Fra å snuggle med mc Dreamy i et sekund og så dø av hjerteflimmer i neste. Huff! Hadde hjertet halvveis i halsen da jeg våknet. =S

Da var det utrolig godt å bare kunne krype inntil min egen "Mac Dreamy" og få litt trøst og trygghetsfølelse. <3