mandag 6. februar 2012

Ny mobil og cover case! =D


Litt utpå nyåret dumpet det en pakke ned i postkassen min..:


Nye mobilen som jeg fikk litt i julegave! =D


Det var så søtt omslag på esken at jeg nesten ikke turde pakke den opp.. ;)


Unboxing.. =)


Hmm, jeg er vel nesten litt nerdete data-freak når jeg foreviger hele unboxing prosessen.. ;))


Min nye HTC Wildfire S.. <3


..i is-lilla, av alle farger. hihi <3


Ny og fin, uten fingeravtrykk og flekker på skjermen..


Nye HTC Wildfire og gamle Sony Ericson side om side..


Litt uvant med touch skjerm i begynnelsen, men nå begynner jeg å få dreisen på det.. ;)


Denne mobilen er bare rett og slett helt perfekt for meg!! <3

Liten og søt, med fin frost-lilla farge! <3 Et lite knøtte-nurk i forhold til alle de andre svære android monster-mobilene der ute! Sorry Apple, men inntil den dagen dere tilbyr en litt mer jentete og feminin utgave av Iphone4 (dvs i et mindre og mer dame-vennlig format), tilhører mobil-hjertet mitt HTC Wildfire S! ;)

I tillegg er ikke Wildfire så dyr sammenliknet med Iphone4 (1700kr vs. 4000kr), noe som er et stort pluss i margen for min del. Jeg er særdeles vimsete, distre og klønete, hvilket innebærer at jeg glemmer igjen mobilen min overalt og mister den i bakken hele tiden. En over gjennomsnittet kostbar mobil som Iphone4 egner seg desverre derfor ikke til mitt vimsete bruk! ;)

Jeg har en lei tendens til å glemme mobilen min og legge den igjen alle mulige steder, bl.a. på lesesalen, på jobb, i ishallen, på toalettet (i ishallen), og i den senere tid, - i diverse prøverom i forskjellige klesbutikker (en gang klarte jeg å glemme igjen den samme mobilen i samme butikk prøverom, to ganger i løpet av 10 minutter! =S Det sier jo sitt, hihi). ;)

Dersom jeg hadde hatt en Iphone4 til mange tusen kroner, kan du være sikker på at denne mobilen hadde vært stjålet dersom jeg hadde glemt den igjen noe sted! Synes det er utrolig surt å bruke mye penger på noe som er så stor sannsynlighet for at jeg vil miste og bli frastjålet før eller senere!

Min gamle Sony Ericson derimot var det ingen som gadd å stjele, selv om jeg la den igjen både her og der! hihi ;) Den var altfor gammel, utdatert og uintressant! ;)) HTC Wildfire befinner seg et sted midt imellom; det er ikke like stor sannsynlighet for å bli frastjålet HTC`en som en Iphone4, men hvis det likevel skulle skje, taper jeg "bare" 1700kr. ;)

Jeg har også en uovervinnelig uvane med å miste mobilen min i bakken, i asfalten, midt ute på steinharde skøyte-isen, eller enda verre, - oppi do! =S Så om HTC`en skulle være så uheldig og bli smadret til pieces eller drukne i toalettet, vil ikke dette bli en like stor nedtur som hvis det hadde skjedd med en 4000 krones Iphone, thihi ;))


Bejeweled 2 !!! =D


Favorittspillet mitt!! (i tillegg til Wordfeaud, off course!!)


Jeg måtte jo selvsagt kjøpe cover case til den nye mobilen min også. ;) Desverre er utvalget av HTC Wildfire cases mildt sagt veldig begrenset (.. akkurat der hadde det kanskje lønnet seg å kjøpe en Iphone4, haha). Jeg vil ikke ha sånne kjedelige, super-voksne protective flip cases i ensfarget lær som oser seriøsitet, og jeg vil heller ikke ha sånne glorete bling-bling cases (som antagelig ville ha blendet meg i sola og potensielt gitt meg varige, alvorlige øyeskader). Jeg ville ha en litt barnslig, søt og jentete en. Noe som så og si var helt umulig å oppdrive. Jeg holdt på å søke meg ihjel, og var nærmest ved å gi opp håpet om å finne noe overhodet, da jeg plutselig fikk øye på denne..:


I mangel på andre fullgode alternativer, ble det rosa hjerter og Hello Kitty for alle penga! ;)


*Kitty says I love you!*

<3

4 kommentarer:

Lillesmurf - Kari sa...

Hurra for ny mobil :) Alltid moro :D

SV: Sånn er det for de som er lærere vet du.. Jobber mye ellers, men heldigvis noe fri :)
Tusen takk Anne C. Det håper jeg også <3

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Jeg er den typen som prøver å holde på nåværende mobilen lengst mulig, og kjøper ikke ny før jeg virkelig MÅ. ;) Men må innrømme at det var litt kjekt å få ny ja! ;)

Hilde sa...

Stilig! Jeg elsker lilla! :)

SV: Ja, jeg er veldig spent på den! :)
Mama Rosa har nydelig mat! Jeg er så glad i italiensk!

Det anbefales å ha hund, altså! Men man må ha tid til det! Det krever en del, og er tidkrevende. Men når man syns det er morsomt, er det jo bare kos!

Anne C. sa...

SV, HIlde: Hadde opprinnelig tenkt å ta svart eller sølv, siden disse så finest ut på nett-bildene. Men etter å ha sett dem i virkeligheten, likte jeg faktisk den frostlilla mye bedre. ;)

Hm, tror jeg må innom Mama Rosa neste gang jeg er i Oslo! Har hørt så mye skryt. =)

Ja, akkurat nå har jeg rett og slett ikke tid til en hund i tillegg til katter og kaniner! =S Det får heller vente til jeg er ferdig med utdannelsen! =) Men er utrolig kos med så mange dyr, og vel verdt tiden man bruker på dem! <3