tirsdag 20. september 2011

Rinse and repeat


Denne uka er det nok et labforsøk. Føles nesten litt som om jeg løper i et hamsterhjul. De siste ukene har jeg omtrent ikke gjort annet enn å rense blodplater, og gjenta forsøket; Rinse and repeat - rinse and repeat.. ;)

I dag klargjorde jeg denne ukas blodpose. Får håpe den er fyllt opp når jeg får den tilbake igjen, ellers må jeg finne et "tilfeldig offer" (evt. tappe blod fra meg selv)..! haha ;)


Nok en gang sleit jeg med den dustete lime-maskinen. Arrgh!! :-& Kan være det er lime-maskinen som er litt gammel, rusten og slitt, eller at det bare er jeg som har utrolig pinglete, kraftløse armer (det er vel heller det siste, er jeg redd); Uansett, - jeg måtte presse for harde livet med begge hendene, og legge hele vekten min oppå som best jeg kunne (og jeg er definitivt ikke en av de små, skjøre lettvekterne av noen beinrangler, med bare noen pipestilker til bein og armer, som omtrent knekker sammen og pulveriseres bare man såvidt kommer borti dem eller puster litt på dem). ;)


Jeg måtte sikkert prøve 7-8 ganger før posen endelig ble limt igjen (forhåpentligvis) , og jeg klarte selvfølgelig å knuse et (kvikksølv-fritt) termometer i prosessen (ikke spør meg hvordan!). Hver eneste gang jeg står med den "onskapsfulle limer`en", ber jeg i det stille til høyere makter om litt assistanse fra..;


I ettertid har jeg funnet ut at Hulken kanskje ikke er så lurt likevel.. Han er ikke akkurat berømt for å være raffinert til fingerspissene. ;) Ser for meg at de dundrende pai-labbene hans og et laboratorium med mye glassware og kostbart utstyr hadde blitt en dårlig kombinasjon..


Så hver gang jeg diller med limer`en, blir bildene av en svær grønn muskelbunt oppi hodet mitt nå erstattet av..:


Superman føles som et riktigere valg! - Han er supersterk, og vet å behandle kryptonitt-krystaller med varsomhet! *geek girl* ;)

I morgen blir det enda en omgang med filtrering på kolonne..;

..og blodplate-titting (og telling) med mikroskop..:

Synes teller`en er så søt..:
;)

Er spent på hvordan denne ukens forsøk kommer til å gå. Forsøket for 2 uker siden, der jeg trodde jeg hadde så dårlige resultater, viste seg å være ganske så bra likevel. Mens forsøket i forrige uke, som jeg trodde gikk litt bedre, fikk derimot et litt merkelig resultat.. (??)

Science.. *trekke oppgitt på skuldrene*

;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håper det går bra med forsøket - og med limemaskinen. Den hørtes litt plundrete ut!!

Anne C. sa...

Ja, huff den lime-maskinen er forferdelig dillete! :S Gruer meg til hver gang jeg skal bruke den! ;)