tirsdag 13. september 2011

After Skate Glow


Søndag dro jeg på Iskanten og skatet i 3 timer. Der traff jeg det ene tante-barnet mitt Iselin, og skatet litt med henne på slutten. Hun har blitt så utrolig flink, skjønne jenta! <3 Jeg derimot, har mitt svare strev med å få muskelcellene mine til å lystre. Ordtaket "Har du først lært deg å sykle, glemmer du det aldri" gjelder definitivt ikke for hopp og piruetter!! ;)


Nå skal det sies at dette er andre gang jeg skater siden 31. april, så da er det kanskje ikke så rart at jeg er litt "rusten" i beina. ;) En del av det jeg øvde på tidligere i vinter har gått rett i glemmeboka, og mye av det jeg kunne i "halvsøvne" før, klarer jeg ikke lenger (iallfall ikke uten å miste fotfeste, fly som en vaskeklut gjennom lufta, for så å deise i isen og seile noen meter bortover den kalde, blankpolerte, horisontale rutsjebanen). ;) Men det ble da likevel noen famlende kamel-snurr, pannekake-piruetter, smultring-piruetter og bytte-korker, samt et par hjemmesnekrede salchow- og loop-hopp. =)

From a blurry skate-face point of view..:

Akkurat nå er jeg helt "rusa" (les; skøyte-rusa), og går rundt med det karakteristiske "blur"-blikket (du vet, - det blikket man får når man er midt i en scratch piruett, og verden snurrer rundt en selv, i en enste stor sammensmeltet tåkeliknende smørje.? Hvor herlig fantastisk er ikke den følelsen..??!!! Det finnes nesten ikke noe bedre!! <3

What an amazing feeling!!.. :
<3

Skøyte-gløden henger fremdeles igjen i kinnene mine (kjæresten min erter meg ofte med at kinnene mine alltid blir knall røde etter et par timer på isen! ;) Og da mener jeg ikke litt barely-there-flattering-rouge rød, men knallrøde (nærmest hummer-røde) eplekinn.. ;) ..med en rød, liten, blank, og nærmest rudolf-liknende nese! hihi). Og ikke nok med det, men det tar ofte flere timer før rødmen forsvinner fra kinnene igjen! ;)

The "After Skate Glow"..:
..several hours after the ended skating-session (and hidden with the palest liquid foundation I could find). ;)

Kjenner jeg meg selv rett, kommer skøyte-abstinensen til å melde seg igjen om en dag eller to, så jeg håper i all hemmelighet at jeg kan snike meg til en liten skøyte-tur midt i uka nå også.. hiiii ;) *krysse fingrene*

Snille Poogie dro nesten rett fra flyplassen for å hente meg i ishallen, og på vei hjem plukket vi med oss en saftig Dolly-pizza, nr 10 og nr 11.


Bankers og King Creole..
Yummyy!!

Det er nå 6 uker siden Einstein ble kastrert (stakkars liten), og dagen ble selvsagt feiret med et aldri så lite, etterlengtet damebesøk! ;)


Overraskende nok oppførte han seg for en gang skyld som en gentleman (dvs han hoppet ikke på Vanilla hverken foran eller bak!).. hihi ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir sikkert bedre når du får øvd deg litt mer, du har jo ikke fått vært så mye på isen de siste månedene! jeg er uansett imponert over alt du klarer på isen jeg da!! :)

Anne C. sa...

Ja, håper jeg får skate litt mer i ukene fremover enn det jeg har gjort hittil. Skulle egentlig på voksen-skating idag, men rakk det ikke siden var på labben til klokka 9 i kveld. :( Typisk!

Anonym sa...

Tusen takk for fin kommentar :) Det er godt at noen forstår. Sier jeg det f.eks til noen på jobb, så kan han ene si at: jammen du sitter jo bare på rompa hele dagen på skolen, det er jo ikke slitsomt. Arggghhhh!!! JO det er slitsomt. Nå har kanskje denne uka vært ekstrem med så mye jobbing. Det kan ikke fortsette for da ender det med at jeg blir utkjørt og stryker på eksamen. Neste uke håper jeg det blir mindre butikkjobbing. Men det blir jo allikevel mye skole, oppgaver og skriving. Men jeg er ganske flink til å utnytte de få fritimene jeg har med film, bok e.l. Denne lørdagskvelden har jeg bare slappet av :)

Twitter sa...

SV: Kerastase er bra.. :) Jeg anbefaler Matrix på det sterkeste.. Veldig gode produkter ;)