mandag 30. januar 2012

Skate`n plow..


Jeg våknet til nydelig vintervær idag, noe som er ensbetydende med skating på Slåtthaug. <3


Fikk et lite skøyte-dilemma da jeg skulle pakke.. Jeg hadde lyst å ha med alle 3 skøyte-parene mine, men hadde bare plass til 2 par (et i skøyte-bagen og et i sekken). Men jeg klarte tilslutt å velge, hehe, og tok med meg de splitter nye skøytene, pluss de slitte, gamle som jeg har hatt i over 4 år.


Brukte sikkert halvannen time på turen opp til banen. Det går ikke direktebuss om søndagen, noe som betyr at jeg må ta buss eller gå bort til Sletten, ta Bybanen derfra, buss fra Nesttun (1 enslig stopp), og gå 500-600 meter til banen. Men det kom ingen buss på Nesttun, jeg stod og ventet i over 20 minutter! =(( Så måtte gå helt derfra (noe som i utgangspunktet ikke gjør noe, men bare er veldig kjiipt når man er ivrig og uttålmodig etter å få på seg skøytene!).

Banemannskapet skulket idag også!! Så det ble ingen is-preparering idag heller, til tross for maange skøyte-lystne Bergensere. =(( Dårlig gjort altså!! Vi har vært snytt for skate-vær i hele vinter, og når det endelig kommer en helg eller to med finvær, ser man ikke snurten hverken av banemanskap eller zamboni`en. =((

Jeg måket hele innerfeltet to ganger i dag (mens store sterke mannfolk bare stod og så på, og ikke gadd å løfte en finger). ;) Er ikke bare bare å måke en hel hockey-bane med en svæær metallmåke, når det ligger fullt av "hockey skrens snø" oppå isen. Men jeg er forferdelig sta, og elsker fiin skøyte-is, så måke skulle jeg, om jeg så måtte måke hele banen alene! ;) Ble ganske tungt tilslutt.. men det var bra trening for de pinglete armene mine iallfall! ;))

Helt på slutten ble det litt dramatisk. Det var tydeligvis en fyr som hadde fallt og slått hodet i isen eller noe (jeg fikk ikke med meg det som skjedde. Jeg var i min egen verden av parallell-piruetter og loop hopp, og var altfor opptatt til å legge merke til det som skjedde i ytterfeltet). Men så måtte jeg ha en pust i bakken, og da så jeg plutselig ambulansen som stod der. Albulanse folkene kom med båre, og kjørte avgårde igjen med den uheldige mannen. Stakkers fyr! :-/ Er litt redd noe sånnt skal skje med meg. Er ofte jeg har skatet helt mutters alene der oppe sent en søndagskveld. Hva om man snubler, setter jernet fast i en sprekk midt i en piruett e.l, og klinket hodet i isen..? Huff!! =SDa jeg skulle dra hjem igjen, hadde de selvfølgelig stengt toalettene (garderobe har ikke vi "vanlige dødelige" publikumere tilgang til), så jeg måtte skifte utenfor i kulden. =( Å stå med nakne, bare pupper i 3 minusgrader gir "frysepupper" en helt ny mening.. Anbefales IKKE!!!

Jeg måtte gå med 12 kilos last fra Sletten og hjem.. I utgangspunktet en fin spaseertur, men kanskje ikke helt det som står øverst på ønskelista når man har skatet intenst og sammenhengende i over 3,5 timer. =S Og som en herlig avslutning, - 100 trappetrinn opp til leiligheten vår! hihi ;))

Happy Skating folkens!

9 kommentarer:

motionocean sa...

Det var ikke bare LITT motgang.... Skifta du UTE? Det høres syyyykt kaldt ut...!

Lillesmurf - Kari sa...

SV: Jeg ser poenget ditt, men ved å holde på sånn taper vi ekstramt mye penger.. Dette er en vanesak og det er sjelden vi har tatt feil.. Om vi allikevel ser at vi en onsdag ikke har lyst på det som står, kan man jo bytte med middagen dagen etter eller noe ;)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Nei, buss tilbudet om søndagen er ikke noe å skryte av.. =( Jeg måtte skifte UTE ja! =S Gjemt bak do-skuret, med parkasen foran for å dekke det aller nødvendigste. ;) Brr, holdt på å fryse meg ihjel! =S

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: ja jeg merker det går mye mer penger om vi handler 3 ganger i uka enn 1.. ;) Som oftest storhandler vi 1 gang pr uke. Men om vi plutselig får ekstra lyst på noe til middag som vi ikke har fra før av i frysen eller kjøleskapet, tar vi gjerne en liten ekstratur i butikken. ;)

Vestfoldgirl sa...

Ble litt av en treningstur den turen der! Du må være forsiktig når du skøyter da...jeg hadde vært redd for å falle og slå hodet. Men du er nok så flink at det ikke skjer!!
Sv: hehe tusen takk!! Var vel noen akkorder jeg bomma på, men men...jeg får bare øve mer og bli sikrere på de vanskelige akkordene! Når jeg spilte når jeg var liten, spilte jeg kun klassisk piano etter noter, så akkorder er egentlig nytt for meg! men det er moro :)

Hanne sa...

Brrr, da hadde jeg nok heller pella meg hjem i svett tøy, selv om det og betød frysing..grøss..

Du har nå i hvertfall hatt en helt sinnsykt bra treningsdag!! Kanskje det er mulig å ringe til kommunen (evt skrive) og fortelle om behovet for preparering mtp at mange bruker banen på søndager? Gi de et lite spark bak :P

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Eh, ja jeg faller sjelden på hopp og piruetter som jeg kan fra FØR av.. de går på en måte på autopilot. Men når man skal lære seg nye ting, og at på til prøver seg på ting man ikke BØR prøve seg på uten å ha en trener som kan vise og korrigere, da er det stor sannsynlighet for at man får seg noen ubehagelige tryningser. Er noen få ganger jeg f.eks. har slått haka i isen, landet halvveis på øyebenet (!) osv, men det har heldigvis gått bra hiittil. =)

Ja, etter mer man øver, jo mer går pianofingrene på autopilot, og før man vet ordet av det, sitter man og spiller sangen uten å egentlig tenke over hvilke tangenter man skal trykke på.. fingrene bare går helt av seg selv! Kroppen er et forunderlig redskap! =)

Anne C. sa...

SV, Hanne: Ja, den tanken streifet meg også et lite sekund. Men jeg slo det fra meg, klok av skkade. Har reist hjem m svett treningstøy før. Jeg ble så frysete at jeg ikke fikk varmen i meg, selv etter flere kopper kakao og en lang varm dusj som tømte hele varmtvannstanken. Dagen etter lå jeg syk.

Jeg klaget muntlig til de som satt i billettluka. Snakket med en hockeyfyr som sa at hele gruppa deres hadde gjort det samme, så nå håper vi at is-bilen snart kommer på gli! =)

Hanne sa...

Jippi!
(og godt at du tar vare på deg selv, selv om det betyr frysepupper!)