torsdag 5. januar 2012

Julegave dryss


Her er noen av julegavene vi fikk i år. I tillegg fikk vi en del penger og gavekort som skal brukes på interiør og ting vi trenger eller vil ha i huset! =)

Denne skjønne skøyte-gutten fikk jeg nå til jul av selveste Slåtthaug-nissen! <3 (a.k.a. tanten min, selvfølgelig!). ;) For de som ikke er videnkjent i Bergen, - Slåtthaug er Bergens utendørs kunstisbane, og årstedet for mange av mine hopp, piruetter og tryningser. ;)


Dette skøyte-anhenget fikk jeg av julegave av bestefar og bestemor. Jeg ble kjempeglad, og ble veldig imponert da jeg fikk høre at det var bestefar som tilfeldigvis hadde fått øye på denne i en butikk (da han gikk frem og tilbake i senter gangene og ventet på at bestemor skulle bli ferdig med shoppingen). ;) Han hadde løpt inn i butikken med det samme han fikk øye på anhenget, og bestemor fikk rent hakeslepp da han fortalte henne at han hadde handlet julegave. ;) Først trodde jeg det var et smykke-anheng, og skjønte ingenting da jeg tok anhenget ut av boksen, og oppdaget at lenken var ca. 7 cm lang (?). Først da skjønte jeg at det var pynt beregnet for juletreet! hihi ;) Nydelig var det uansett (det hadde sikkert vært kjempefint som smykke også). <3


Av pappa fikk jeg en ny pynte jule-kule (jeg har fått 2 kuler i samme serie fra tidligere år). Ble kjempeglad! Snille pappaen min. <3 Årets kule er kjempefin, med søte snømenn på og en jule-sløyfe i rød silke. =)Vi fikk Hardanger salat bestikk og sølvbestikk (kniv og gaffel) fra Theodor Olsen.. <3 Ble utrolig glad! Trodde sølvbestikket mitt hadde gått ut av produksjon, men mamma og pappa klarte å spore opp (antagelig den eneste) butikken som fremdeles tilbyr dette bestikket! <3


Og maasse kjøkken-redskaper! =) Veldig greit, synes alltid at jeg står på kjøkkenet og mangler et eller annet! ;)


Stekepanne med lokk! Har gått og sett etter det lenge! =)


Nye flannell laken og flannell sengetøy! =D Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dette gjennom vinteren! Ikke noe annet som holder en så varm gjennom natten! <3


To skåler fra Black Design; "Led meg inn i fristelse" (som kan brukes til chipsskål, godteri-skål, det meste egentlig..). =)


..og "Dipskåla", med på slep. =)


Av typen fikk jeg to Body Butter fra Body Shop, - en med jordbær og en med kakao. <3


I tillegg hadde han printet ut et bilde av htc-mobil, og lagt ved "mobil-penger" inni "papir-mobilen". ;)


I romjula kjøpte jeg meg en liten julegave til meg selv også.. Matchende pannebånd og hals fra Kari Traa. Elsker disse når jeg skater ute! De holder meg så god og varm. =)


Kjøpte meg også en liten tube med Eos sin nye Berry Blossom. Den lukter såå godt. =)Og vi fikk alle en felles og utrolig fin julegave; Ollo fikk komme hjem fra sykehuset, og hun feiret jul med hele familien vår til langt på kveld. <3 Det var såå koselig! =)

4 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Så mange fine gaver da :) Flanell sengetøy fikk jeg og, det er det beste jeg vet, og eneste man kan bruke på vinteren!! De skålene ønska jeg meg forresten, de er så søte :) Men jeg fikk de ikke...så kanskje jeg får kjøpe de til meg selv en dag!!

motionocean sa...

Her var det mye smart!!

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, flannell er helt uunnværlig nå på vinterstid!! <3 Elsker det varme, lune, myke stoffet! Tror jeg skal supplere med "Kosestund" og "Smått og godt" skål også, hehe. Jeg er helt hekta på sånne godis og sweets skåler! Rene stor-samleren! hihi ;)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Ja, fikk masse nyttige julegaver og fint interiør. =)