mandag 12. september 2011

TGI Friday!!


Fredag ettermiddag var jeg i et ganske lunefullt humør. Jeg satt nede på fysikalsk-kjemi rommet og analyserte alle prøvene mine på flow cyt`n. Verdiene var rare fra starten av, og ble bare mer og mer merkelige for hver prøve jeg kjørte igjennom. :-/


Humøret ble ikke bedre da jeg kom opp på labben, og så at kolonnen jeg hadde filtrert blodplatene på, enda ikke var renset. Jeg ble dermed sittende i nesten 2 timer å vente på at den resterende prøven skulle skylles ut. Holdt på å kjede vettet av meg! Fredag kveld, halv åtte om kvelden, ikke en sjel å se på labben, og småskummelt i gangene, med mørklagte kontorer og blafrende lys i taket (det var like før jeg så "the man in the mirror" og hørte kjennings-melodien fra "Psycho" i bakgrunnen).

Huff, så skummelt!! =S

Så da jeg omsider kom hjem, en smule nedstemt etter en slitsom, halvveis forjeves uke, bestemte jeg meg for å drukne mine sorger og rare analyse-resultater i en flaske Bacardi Tropical Lime..

Namm!! <3Og med et penere glass med masse isbiter i, ble den enda bedre, og fikk omsider litt fart på humøret mitt igjen. =)

ENDELIG HELG !!! WHEEEHEEEE !!!! =D
*Its the Bacardi talking* ;)

Lørdag var jeg på jobb til kl 18. Og siden jeg enda ikke har lappen, og lørdagsrutene til Skyss (meg i rævva, for et buss-selskap) ikke er noe å skryte av, var jeg ikke hjemme i leiligheten før litt over halv åtte, 1,5 time etter at jeg var ferdig på jobb!! =S For å si det sånn, - jeg skjønner utrolig godt at folk velger å bruke bilen fremfor buss!!

Vel hjemme krøp jeg sammen under pleddet i sofakroken (i mangel på en varm kjæreste-armkrok, ettersom typen var på kurs i Tromsø), og koste meg med grønnsaker, chips og dip til noen episoder av "Alle elsker Raymond".

Fredags-kos!! <3

Jeg syntes egentlig ikke den serien var så veldig morsom før, men nå ler jeg hysterisk av alle kranglene og konfrontasjonene!! Noen av dem kan jeg kjenne meg litt igjen i! hehe ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Her har det skjedd myyyyye siden sist! Jeg rekker ikke oppdatere meg rundt omkring for tida, sukk.
Håper rekken av ting som går galt er slutt nå og at ting går litt bedre fremover for deg! ;)

De skålene dine er forresten såååå kule, jeg har siklet på de der selv!

Anne C. sa...

Ja, ukene går utrolig fort for tiden. Degene bare flyyyr unna! Rekker ikke å gjøre noenting jo! :S (bortsett fra å dille med blod på labben da..). ;)

Ja, jeg elsker de skålene!! De er så søte!! <3 Foreløpig har jeg Sweets, Godis, Chips, og Dip-skål. Ønsker meg Snacks og Popcorn skålene også, hehe ;)