lørdag 24. september 2011

Filmkos


Var særdeles søvnig og sliten på jobb idag. Gjespet hele tiden, og er sikker på at jeg på et eller annet tidspunkt sovnet av i resepturen noen sekunder. Da var det utrolig godt å komme hjem til en stille leilighet, og dumpe ned i sofakroken med litt lørdagsgodt, brus og Bacardi. Med "gubben" ute av huset, benyttet jeg anledningen til å se en ordentlig jente-film med klissete klisjeer. ;)

Endte opp med å se "The cutting edge", - en kunstløp film fra 90-tallet (utrolig morsomt med det scrunchie-oppsatte håret til Kate, haha! ). ;)En historie om en stereotypisk kunstløper (a totally ice queen bitch) og en stereotypisk cocky hockey dude (en små-arrogant, små-bøllete neandertaler av en fyr som tilfeldigvis viser seg å være god til å herpe opp isen). ;)

De to krangeler så busta fyker gjennom hele filmen, men ender selvfølgelig opp med å bli glødende forelsket (hvem kunne ha gjettet det?? haha). ;)

Happy Skate Weekend! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den har jeg ikke sett...men det er så deilig å bare sløve med en god film etter slitsom arbeidsdag!
Sv: hehe jo jeg skulle gjerne kjøpt begge skoa, men spørs om jeg har råd til det gitt!!

Anne C. sa...

Ja, spesielt når man har hatt en skikkelig dårlig uke, er det kjempedeilig å synke ned i sofaen, sette på en film, og "forsvinne" inn i en annen verden.. Ble faktisk i godt humør igjen etter å ha sett den filmen! =)