fredag 2. september 2011

Smell Me!


Jeg har egentlig aldri vært så heisen på sminke (les; jeg har ikke 10 000 leppestifter og øyeskygger, eller et lager med mineralfoundation for 10 år fremover slik enkelte andre sminke-glade jenter har, hihi). Men jeg har en "fin, liten" parfyme samling (dvs mamma synes samlingen min er ganske så omfattende, men jeg er av den fulle og hellige overbevisning om at jeg slettes ikke har mer enn det andre jenter har!). ;)


Har fått et par nye tilskudd etter duty free raidet på Flesland i sommer.. ;)  ;

Coco Mademoiselle fra Chanel:
Tresor in Love fra Lancome:
Omnia Amethyst fra Bvlgari:

Marry Me! fra Lanvin:


Tulle fra Zara:

Av disse liker jeg best Marry Me! og Coco Mademoiselle. <3  Tulle og Omnia Amethyst lukter veldig godt, men som med mange andre parfymer, tåler jeg dem ikke! =(  Jeg får sterk hodepine og blir kvalm av dem (har kanskje en sammenheng med at jeg har migrene?). Disse to føyer seg iallfall inn i en laaang rekke av parfymer jeg har kjøpt og som jeg synes lukter utrolig godt, men som jeg ikke kan bruke pga hodepine/kvalme, og bare må gi bort istedenfor. Parfyme-jakt er ikke bare-bare!! ;)

Ellers i parfyme-samlingen, er vel disse favorittene mine:

Chance Eau Tendre fra Chanel
Rose The One fra Dolce & Gabbana
La Femme fra Hugo Boss Femme fra Lacoste
Hypnose fra Lancome

J`Adore fra Dior:

Be Delicious! (det grønne eplet) fra DKNY 
Har brukt denne i årevis!! <3


Typen sine parfymer derimot, kan telles på en` hånd! ;) Men han trenger ikke flere, for jeg går helt bananas når han sprayer på litt Cool Water eller Aqua Di Gio! =S Da likner jeg til forveksling på jentene som snuuser ihjel den "stakkars" mannen i Axe-reklamen!:


Blame it on the pheromones.. ;)

Hver gang han tar på go`lukt, blir nesa mi helt tullerusk, og begynner febrilsk å vibrere, omtrent som på en kanin! ;) Og jeg følger snuuusende etter ham, helt hypnotisert og forhekset av den fandenivolsk gode lukta, og kan rett og slett ikke få nok av å snuuse inn alle de herlige manne-feromonene! ;)

*Snuuuuse på* ;)


Hva er dine favoritt-parfymer..??

;)

4 kommentarer:

Twitter sa...

SV: Ja det er godt å hive på seg kosedressen, men nettstudiet krever svært mye på egenhånd og det kjenner jeg er tungt!

Anonym sa...

Oi det var litt av en samling!! Jeg har kanskje fire parfymer og bruker det heller ikke så mye. Men jeg er glad i Armani sin, den lukter godt! jeg er så veldig vàr for lukter, at jeg orker ikke lukten på veldig mange parfymer!
Sv: Det er veldig koselig å gå tur med hunden på stranda...jeg bor jo rett ved, så er heldig sånn sett! Hun blir også veldig bilsyk og kaster ofte opp...litt slitsomt. Men er uendelig glad i henne uansett :) God helg!!

Anonym sa...

Det var da en diger samling!
Kjenner meg litt igjen i dette med godluktende kjæreste..hmmm..

Meneh..du..hvordan overlever du på studielån?! *ler*

Anne C. sa...

Ehhm.. Jeg betaler bidrag på huslån/renter, og små-ting som mobilregning, månedskort på bussen osv. Men samboeren min betaler det meste annet (strøm, mat osv), så da har jeg en god del studielån "til overs". Sånn sett er jeg vel ganske heldig (og en smule bortskjemt, hehe). :)