onsdag 17. juli 2013

Valpesyk!!


Jeg har gått rundt i flere år allerede og hatt så utrolig lyst på en søøt, liiten bissevofs (bare se på innlegget mitt fra 2010, hehe). ;))

"Jeg vil ha en liten hund.."Men skole, lange dager på labben, obligatorisk semester i England osv gjorde at jeg midlertidig la valpe-planene på hylla. derimot er jeg ferdig utdannet, og klar som et egg for å flytte ut på landet igjen og få hund!Jeg er skikkelig valpesyk for tiden, og snur meg på gata etter hver eneste liten hund som går forbi eller er i nærheten. Jeg ser hunder overalt, og kjenner et lite stikk i hjertet mitt hver gang jeg ser en hunde-eier med den lille vofsen sin trippende ivrig ved siden av.I forgårs begynte jeg nesten å grine ved synet av et par som kom gående over Festplassen med den lille skjønne Cavalieren sin. Og i skrivende stund sitter jeg her og er nesten er helt syyyk ved tanken på at naboen nedenunder passer Cavalieren til datteren sin, som er på ferie. Tenk, rett i etasjen under ligger det et søtt lite valpe-nurk (og at på til en Cavalier, som er samme type hund som jeg ønsker meg). Jeg må virkelig holde meg selv i tøylene her for ikke å løpe ned og banke på døra i etasjen under, og spørre om jeg kan få holde, kose, leke og gå tur med hunden deres! ;)Hver eneste gang vi er på kjøretur og det går en person på gata med hunden sin i hælene, utbryter jeg "Ååh, der er en som går tur med hunden sin!!!".  Og jeg sier det like henrykt og himmelfallen hver eneste gang, som om det var en ufo jeg hadde fått øye på, og ikke bare en vanlig hund på gata. Stakkars samboeren min begynner nok mildt sagt å bli kraftig lei, siden han må høre på det gnålet mitt hver eneste gang vi er ute med bilen (men han har vel kanskje tilpasset seg, og lært seg å overhøre det). ;) For det er ikke få ganger den "hunde-frasen" blir sagt i løpet av en biltur, ettersom vi sikkert treffer på 6-7 hunde-eiere på luftetur med hunden sin hver eneste gang vi er ute med bilen.. ;)Min mor var frempå og ymtret forsiktig noe om at "kanskje det var på tide å tenke på barn istedet?".. Og samboeren min mener at et eller annet sted på veien er det noe som har gått galt med meg og reproduserings-genene mine. For i min alder er det da mer normalt å ha lyst på en liten baby enn å ha lyst på en liten hund. Så de mener at det er en "feilkobling" inni genene mine der et sted, og at dette da har resultert i valpesyke istedenfor verpesyke.. ;))

Om jeg er klar for en baby vet jeg nå ikke helt.. Men jeg er på overtid klar for en herlig liten Cavalier. Det eneste som holder meg igjen, er at vi fremdeles bor i en leilighet på ca. 70 kvadrat, - med to puseprinsesser og to kaniner fra før av (som jeg ikke er så sikker på om hadde likt å dele det begrensede territoriet sitt med den nye, lille valpen). Det er neimen ikke store plassen til en Cavalier i tillegg (da tror jeg i så fall at jeg og samboeren må flytte ut!).  ;) Dessuten er puseprinsessene mine en smule sære og bortskjemte, så jeg tviler på at de hadde blitt like gode venner med valpen, som disse to under her..:Jeg er uansett helt syyyk etter å flytte, og helt syyyk etter en Cavalier! Hmrf, alt hva man skal få oppå hverandre da.. Flytte-abstinens, valpesyke.. Hva blir det neste..?

4 kommentarer:

Hilde sa...

Å, cavalier king charles spaniel!! <3 Det er de søteste! :) Sånn har jeg ønsket meg siden jeg var liten jente! :p Hadde jeg ikke endt opp med rottweiler, hadde jeg kjøpt cavalier altså! Nydelig, liten lady!:)

Vestfoldgirl sa...

ÅHhhhh skjønne bilder!! jeg skjønner deg så godt!! Jeg har vært hundegal i alle år, og mast om hund siden jeg var liten. Endelig for åtte år siden, når jeg for lengst hadde flytta ut...fikk foreldrene mine seg hund. Og selv om det er mye styr og man blir ganske hemma, så angrer de ikke. Det er så koselig! Jeg elsker henne over alt på jorda, og det er så mye selskap når jeg har henne her hos meg. Hun sover i senga sammen med meg, og elsker å kose!! Kanskje ikke så lett når dere har andre dyr og bor i leilighet, men hvis man bare vil, får man det til!! Det kan jo være fint å starte med en valp, også får barn komme etter hvert når man er klar for det!!

Anne C. sa...SV, Hilde: Ja Cavalierene er såå utrolig søte!! ;) Jeg har vært helt betatt av Lady og Landstrykeren, og Sad Sam & Honey, siden jeg var bitteliten (og de er jo litt Cavalier-aktige). Åh, jeg har såå lyst på.. *sukk!* =)

Anne C. sa...


SV, Vestfoldgirl: Ja det er i de baner jeg tenker jeg også.. Klarer jeg ansvaret og alt styret med en liten valp, klarer jeg kanskje alt styret med en liten baby også.. på sikt..?? hehe ;)

Min kusine hadde en Collie (blant flere dyr), og jeg var så misunnelig, og kom stadig vekk på besøk for å leke med kattungene, klappe kaninen og gå tur med hunden hennes! ;) Jeg er bare så glad i dyr. <3 De gir så utrolig mye glede! <3