tirsdag 4. oktober 2011

Preparing for winter


Ehm.. Det har på "merkelig vis" kommet en del hentelapper i postkassen i det siste..


Man kan si hva man vil om UGGs. Det er langt fra bare fisefine, pripne byfrøkener som synes det er de styggeste skoene en jente kan ("nedverdige" seg til å) gå med. De er utskjelt av såkalte mote-eksperter verden over, og er nærmest en dødssynd blant (en smule overfladiske og pretensiøse) fashionistaer.


Jeg derimot ELSKER dem!! <3 De er rett og slett uunnværlige for kunstløpere! Jeg har prøvd uendelige mange vinter-sko oppigjennom mitt 28- (snart 29)- årige liv, og ingen av dem kommer i nærheten av UGGs! Jeg er enig i at de ikke er særlig mye å skryte av rent utseendemessig (men det er da heller ikke grunnen til at jeg bruker dem). Jeg har ennå til gode å finne noen andre sko som klarer å få liv og varme i føttene mine igjen etter skøytetreningene like fort som UGGs`ene mine.

£>ELSK<3


Når man har snurret og hoppet på utendørs-isen i flere timer, i 4-5 kuldegrader og bitende vind, og omsider får av seg de stive skøytene igjen (som er så trange at man bare har plass til et par vanlige sokker oppi, og ikke har plass til å vifte med lilletåen engang), - ja da er føttene (og tærne!!) ganske frosne og nummen. Da hopper jeg bare oppi UGG skoene mine, og etter 5-10 minutter (!) er føttene gode og varme igjen! Det er det ingen andre vinter-sko som har klart (hittil iallfall)!!

Jeg pleier å kjøpe et par nye UUGs hver eneste høst, men denne gangen kjøpte jeg to par, siden jeg ikke har noen i Chestnut fra før av, og hadde lyst på et par i denne fargen også. (Off course, hehe).

Åh, den deilige, myyke "saue-pelsen"..:
<3

Ny duffle-coat har det også blitt.. Kjøpte den samme jakken i marineblått i fjor, og likte den så godt at jeg ikke nølte på flekken da jeg så at de hadde fått inn den samme jakken i år. Av svart og koksgrå, valgte jeg den svarte (den er mest anvendelig, og går til stort sett det meste). =)


En "liten" høst-parkas i marineblått har visst også sneket seg inn i garderoben min på et (uvvisst) tidspunkt. Jeg hadde i utgangspunktet lyst på en Canada Goose Parkas, men etter å ha prøvd både Expedition, Trillium og Solaris modellene, og ikke vært såå fornøyd med passformen osv. at jeg synes de var verdt 5-6000 kr, inngikk jeg et kompromiss med lommeboka, og kjøpte denne her isteden (som jeg kan ha inntil jeg finner en HG parkas)..


Jeg elsker snoods, og kan aldri få nok av dem! <3 Har sikkert kjøpt 4-5 snoods i høst allerede.. =S ..(man trenger jo varme klær til vinteren!!).. ;)Ny "sweety-beanie". <3 Gleder meg sånn til å bruke denne! Kjempegod og varm lue, med deilig fleece-for på innsiden. Og så er den så søøt! ;)


Jeg er helt hekta på fair-isle mønster ( kjøpte masse fair-isle klær i fjor, og håper på å finne mer i år!). ;) Disse vottene er kjempe-deilige! Gode og tykke, og fleece-foret (selvfølgelig).. <3


Er man mye ute i kaldt vintervær, kan man aldri få for mange votter! Syntes disse var så søt med den knappen på. =)


Palm-warmers er også greit å ha (spesielt når man sitter på lesesalen og fryser!). Disse varmer hendene, uten at man må ta dem av seg for hver gang man skal bla om en side i pensumboka (det samme kan ikke sies om vanlige votter med tommel).. ;)


Winter, here I come! Wheehee!! <3

8 kommentarer:

Lillesmurf - Kari sa...

Så mye fint <3

SV: Ja moro med shopping :D

motionocean sa...

Ja, uggs ser forferdelig ut, men åååå så varme! Her er det flaut å gå i sånt, for det er fjortisbertene som bruker dem. Men er det helt forfælelig, så mååå man jo bare ;) Og hei, så utrolig mye varmt og fint du har kjøpt deg! Jeg liker'e!

Katrine sa...

Åh her var det masse fine ting! :D Jeg har hatt uggs en gang og de er superdigge å gå i! Men ikke så praktisk når det er slaps og sånt, ble kliss våt en vinter, selvom de var impregnert :p

Jakkene var supersøte :D jeg har enda til gode å finne en vinterjakke! Har sett på en veldig fin en, men jeg syns 4000 kr er liiiitt for mye for lommeboka mi nå :/

SV: Tusen takk! :D Jeg bruker Wilton 2D :-) Men har tenkt til å kjøpe meg 1B, men den hadde de ikke i butikken, så jeg skal bestille via nettet! :)Jaa, jeg er enig i at blåbærmuffins er best!! Skikkelig god smak på de :) mmmmm

Hanne sa...

Shoppingdronninga! ;)
Fikk meg et par mindre pene uggs (med forsterket kant) på salg i forfjor, og det er den beste vinteren jeg har hatt mtp mangel på forfrosne tær :P
Dessverre ble de fort alt for store siden foret klemmes sammen..

Kjedelig at de er så utrolig dyre. Greit at det er skinn og ull, men hallo...

Vestfoldgirl sa...

Så mange fine ting! og fine Uggs, men er ikke de dyre?? De ser utrolig gode og varme ut. Jeg har noen som er fake, og liker godt de, for de er varme, men kan tenke meg at de ekte er enda bedre! :)

Marit sa...

Veldig fine kjøp! :D Og jeg har SÅ lyst på UGGs <3! en dag..... :)

Anne C. sa...

Ja, UGGs er vel helst beregnet på vintervær uten regn og slaps (og kanskje derfor ikke den beste skoen å gå rundt med i regntunge Bergen).. Men jeg har et par slitte "reserve UGGs" som jeg bruker i slapse-vær, og med et par gode tykke ullsokker nedi holder man seg likevel god og varm på bena. :)

UGG sko er latterlig dyre desverre. Ikke er de ofte på salg heller. Jeg pleier derfor kjøpe UGGs i barne-str, fordi de koster litt mindre enn dame-UGGs. Synes barne-str også sitter litt bedre på foten, og de passer fint selv etter at “pelsen” er klemt sammen. :)

Lillesmurf - Kari sa...

SV: Tusen takk :) Veldig fornøyd med iphonedeklser, veske og lommebok selv :D