fredag 28. oktober 2011

My new HG Mascara


Etter at Max Factor Stretch Mascara ble tatt ut av produksjon, har jeg vært på desperat leting etter en ny favoritt mascara. Jeg har prøvd de fleste mascaraene "der ute" som alle skryter sånn opp i skyene; Lancome Hypnose, YSL Faux Cils, Clinique High Impact, HR Lash Queen, Max Factor Masterpiece osv, you name it. Ingen av dem fungerer nevneverdig på mine tynne, kranglevorne, vanskelige øyevipper. =S

Etter litt research på nettet stumpet jeg over Covergirl Lash Blast Volume Mascara, som har fått forbausende mange gode reviews. Klok av skade etter knuste forhåpninger fra tidligere mascara-(bom)kjøp, var jeg naturlig nok litt skeptisk til å kaste pengene ut vinduet på "nok en håpløs og skuffende mascara".Jeg ble gledelig overrasket! =D Maskaraen gir flotte, tykke, separarte vipper, med "buildable" volum, og opprettholder "bøyen" på vippene gjennom hele dagen. Mascaraen drysser ikke, og smitter ikke av, men er likevel lett å fjerne med mild mascarafjerner og lunkent vann. Endelig har jeg funnet en mascara som er kompatibel med øyevippene mine (og vel så det)..!!

Wheeheeee!! =D

Det eneste negative jeg kommer på i farten, er at børsten er litt uvant å holde i begynnelsen. (Føles nesten som om børsten skal til å glippe ut av hånden i neste sekund, men jeg blir vel vant til det litt keitete børste-håndtaket etterhvert). ;)


Denne kommer jeg definitivt til å bruke mye fremover!! Skal kjøpe noen ekstra også, og hamstre så jeg har klart til både jul og nyttårsaften! hehe ;)

Edit 27.12.11. :

Jeg har brukt denne mascaraen en god stund nå, og synes fremdeles at den er veldig god. Jeg synes imidlertidig at den tørker litt fort ut (dvs i selve tuben, slik at konsistensen blir mer tykk og "seig" etter at man har brukt den en stund), men dette skjer jo med de fleste mascaraer. I tillegg tåler den vann veldig dårlig. Jeg fikk litt "våte øyne" av den kalde vinden da jeg var på skøytebanen, og vips var de ytterste vippene våte og sammenklistret, med en liten "askepott-flekk" (= sotet mascara-flekk) under øyet. Ikke særlig pent! ;) Men for all del, den er fremdeles en av de bedre mascaraene jeg har vært borti (bare pass på å ikke få vann på vippene.. eller kjøp den vannfaste utgaven!). ;)

1 kommentar:

Mariann sa...

Mascara er et styr, altså! Jeg har endelig funnet min favoritt etter å ha prøvd utallige andre, håper de aldri slutter å lage den!

//De er overraskende gode å gå i takket være den kraftige hælen :) Hihi, de hørtes skjønne ut :)