lørdag 21. juni 2014

Sommerlig små-nytt Del 2


..Og flere sommerklær skulle det bli.. ;)


Jeg har aldri vært særlig fan av maxi-kjoler (kanskje særlig siden kjolene alltid er 2 meter for lang for mine korte ben og 161 cm over bakken). Men et par maxi kjoler har det likevel blitt siste året, da jeg plutselig på mirakuløst vis fant et par kjoler som "bare" subber biiittelitt ned i bakken når jeg går med flate sandaler eller ballerinasko.. =)

Maxi kjole fra New Look..Strand kjole fra Rhodos..Maxi kjole fra P&B..

Merker jeg har fått helt dilla på kjoler med all slags blomstermønstre.. ;)Blir ordentlig i feriemodus og drømmer meg helt vekk til sydligere strøk hver gang jeg ser på denne t-shirt`en..Tee med dyrisk blikk fra Mango..Begynner å dagdrømme om bølgeskvulp, palmesus og sandstender hver gang jeg tar på meg denne..F21 topp..Crochet topp fra Forever 21..Blondetopp fra GT..Topp m print fra h&m.,

Lace topp fra VM..Tunika fra Bik Bok..Elsker sånne strand - og sommer-topper. Bare så synd at toppene fra GT er så sinnsykt tynne og krøllete.. kunne de ikke laget klærne sine av stoffer med litt bedre kvalitet!!??!! $%#&Strandtopp fra Cubus..Crop top fra Cubus.. Før syntes jeg Cubus hadde veldig lite fine klær, men i det siste har jeg funnet en del jeg liker. Det eneste som irriterer meg, er at alle kjolene og toppene deres er ganske små i brystpartiet i forhold til resten av kroppen! (..eller er det bare puppene mine som er litt uproporsjonale..??)..! ;)  Størrelsene til Cubus er iallfall ganske normale i midje og hofte parti, mens brystpartiet på overdelene føles 1-2 størrelser mindre enn resten, og er ofte grunnen til at jeg må droppe å kjøpe klær som jeg i utgangspunktet hadde lyst på (og nei, går man opp en str, blir plaggene som oftest for posete i midjen!)!!.. Kjempeirriterende!! %&$Enkel og kjempesøt blomstertopp fra BikBok..Vårens nye TOMS sko..Har 3 par fra før av..Liker best de klassiske, tidløse fargene..Eneste som ikke er så bra med disse skoene, er at skosålene er paaaaddeflaaaat.. Ikke bra!! Ser så ufattelig mange jenter som sprader rundt med disse her, og som under- og over-pronerer svært mye! Ikke pent, og slettes ikke bra for føttene!!De søte sommer-sandalene mine med blomstertrykk fra Asos! Åh, jeg elsker å gå med disse!! =)Beach sandaler fra New Look..Smykke fra Asos..Smykke fra F21..Statement smykke fra P&B..
Ingen kommentarer: