lørdag 21. juni 2014

En noen-og-tredveårings tanker om klær..


Etter som årene går, forandrer man seg jo litt, både mht stil, kroppsfasong, hva man liker å ha på seg og føler seg komfortabel i. Det skjer så ubevisst og sakte men sikkert, at plutselig står man der med hodet langt inni klesskapet og ikke finner en skiiit å ha på seg (noe som kan være ganske så frustrerende når man står der dagen før avreise, rimelig fortvilet og desperat og skal pakke kofferten til årets sommerferie og sydentur).. ;) 

Det kan være en ganske lunefull opplevelse og stå foran klesskapet sitt og se på alle de "gamle" plaggene fra man var 19-20 henge der og smile litt onskapsfullt tilbake til en (er det virkelig såå lenge siden..?? ..over 10 år?? det føles jo som om det var i går!!)..  

Og når man drar på seg den superkorte og svært så utringedeknallrosa bling-kjolen, som man spradet rundt i da man var 20 og som man (den gang) var sååå superhot og fiiin i.. og som (den gang) fikk hodene på mannfolka til å snurre nesten 360 grader trill rundt og tilbake igjen, -  ..når man da tar på seg samme kjolen knappe 11-12 år senere og titter forsiktig opp på speilbildet sitt, og speilet nesten holder på å krepere av latterkrampe, - ja det er vel en åpenbaring de fleste noen-og-tredveåringer kanskje helst skulle vært foruten..  ;))

Og selv om klærene på mirakuløst vis kanskje skulle passe og sitte like perfekt fremdeles, er det slettes ikke bare bare å hive dem på seg og valse ut døra, nei!! "Forever 21" passer nok best i teorien, og Carrie Bradshaw er definitivt inne på noe i det øyeblikket hun sier "Its time for us ladies to cover-it-up"..Jeg har selv smertelig erfart at "we cant get away with everything we used to". Å skate på isen i rosa, superkort kunstløpkjole var "utrolig skjønt og yndig" da jeg var noen-og-tyve.. I tredveårene..?  Not so much.. ;)Og selv om jeg fremdeles elsker avslappende, deilige lounge og snuggle klær, så har jeg likevel sluttet å gå med Juicy Couture kosedresser og Victorias Secret klær med "PINK" i store bokstaver bak på rumpa (iallfall utenfor husets 4 skjermende vegger).. ;)Den tiden da man kunne ta på seg "hva som helst, når som helst" er definitivt forbi.. Jeg vet ikke helt om jeg, dvelende ved dette, er vedmodig eller lettet (eller kanskje litt begge deler.??).. ;)

Men på den positive siden, - det er en god unnskydning for oss damene til å unne oss "litt" (= maaasse) nytt i garderoben vår! =D .. 


Ingen kommentarer: