tirsdag 19. juni 2012

Work-loaded =S


Det føles som en liten evighet siden sist jeg var inne på Blogger. Jeg er i siste fase av masteroppgaven, og har virkelig fått kjenne innspurten på kroppen! Jeg har sittet i timevis og stresset med tabeller, diagrammer, bilder og figurer. Noe som man i utgangspunktet trodde skulle være "lett som bare det" og "unnagjort på et øyeblikk", viser seg å være "litt mer" komplisert, og plutselig tar det 5 ganger så lang tid som det man i et små - naivt øyeblikk først antok (hvorfor lærer jeg aldri?? hehe). 

Bare det å markere rundt protein båndene på de fremkalte western blott bildene og gjøre kvantitative analyser av båndene, eller å overføre flow cytogrammer til min egen pc (og finne et program på pc`n min som klarer å åpne de dustete bilde-filene og som samtidig er kompatibel med de utdaterte program - versjonene på instituttets fossil-pc), er neimen ikke gjort i en u - sving! Jeg tror nesten jeg har brukt mer enn dobbelt så lang tid bare på bilder, diagrammer o.l,  som det jeg har brukt på å skrive selve resultat-delen! :-$ 


Og enda er det 2 uker igjen med intens skriving til alle døgnets tider. Jeg satt og skrev og skrev i hele natt, og dro i møte med veilederen min fra 10 - 12, hvor jeg satt og gjespet hele tiden, og nesten sovnet av midt i spaserturen på vei hjem fra Haukeland igjen. Og som om det ikke var nok med master - innspurten, så begynner jeg rett i sommerjobb (samme dag som innleveringsfristen!), uten en eneste dag med hvile og restitusjon i mellom (jeg lurer på hvordan det kommer til å gå.. hmm, noe sier meg at jeg kommer til å forsove meg første dag på jobb!!). ;)

I en tid som denne, med mye arbeid, bekymringer, og tjas og mas, er det fantastisk godt å få trøst av 2 herlige pelsdotter av noen puse - prinsesser! <3 Pusene mine får meg alltid til å føle meg bedre. Jeg blir så glad av å se på de søte puse-fjesene,  høre den beroligende, durende male - lyden, klappe og kose på den myke, fluffy puse - pelsen, og leke, kose og brele masse med dem. <3 


I tillegg er jeg så heldig at jeg også har to kjempesøte, nusselige kaniner, som jeg også koser og breler masse på. De er så søte, og gir meg masse trøst og oppmuntring bare ved å se på meg med de store, blå og brune øynene sine,  og det hopper i hjertet mitt hver gang de balanserer på to bein når det er feeding time og jeg gir dem en neve isberg - salat, gulrot eller "knorte - pellets". De er bare såå søøte! <3


Jeg gleder meg til siste innspurt av master - maraton`et er unnagjort og oppgaven endelig er innlevert, så jeg får tid til litt mer "hverdagslige" ting igjen, som f.eks. løpe på tredemølla, dra på shopping, besøke familien osv. Nå om dagen står livet mitt fullstendig på hodet. Det meste går i rykk og napp, jeg er døgnvill og labil, og i enkelte frusterende øyeblikk bare et lite hårsbredd fra totalt sammenbrudd. ;) 

Herregud, som jeg gleder meg til å bli ferdig!!! 


4 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Kan tenke meg hvordan du har det..men du er flink altså!!!! Står skikkelig på :) Og jeg kjenner følelsen av å gå rett over i sommerjobb, fra skole. Det er ikke moro. Jeg har heldigvis hatt noen dager fri innimellom, blant annet nå som sola skinner!! Er glad jeg slipper jobbe hver dag, for jeg trenger litt fri også. Kjenner jeg er sliten etter mye skole. Men stå på, om ikke lenge er du ferdig med master oppgaven!!!
Sv: Det er så koselig med hund ja, i dag har vi vært og bada..eller hun har bada! jeg har kasta pinner ut i vannet til henne :) Det er veldig selskap i henne, og vi koser oss sammen!! Men det er kos med katter og kaniner og da. Jeg er veldig glad i katter, selv om jeg er hundemenneske. Jeg har hatt katt i 13 år, og det var babyen min!!
Ahhh Bora Bora er jo bare paradis!! Vi kan dra dit vi, hvis ingen vil bli med!! hehe..men du har jo i hvert fall enn mann, og er nærmere å gifte deg enn meg!! Men jeg skal dit en gang i livet, det er min store drøm!!
Tusen takk, er veldig glad for jobben! Godt å gå sommeren i møte og vite jeg har jobb. Jeg vet det kan bli tungt med pendling, men jeg tenker at jeg trenger erfaringen for å få jobb nærmere her jeg bor. Også er nok lønna bedre også :) det er jo helt greit!

Lillesmurf - Kari sa...

Du er så flink <3 Jeg heier på deg <3

SV: Tusen takk Anne C :)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, å gå direkte over i sommerjobb etter mange uker med hardt skolearbeid, tærer virkelig på kreftene! =S

Hehe, jeg også behandler pusene og kaninene som små babyer! ;) Jeg koser og breler på dem, pludrer og snakker baby-språk til dem, f.eks. "lille Bella-gullet" og "Einstein-klumpe-lumpen".. hihi ;)

Åh, jeg har sett på Bora Bora i årevis, det er tropisk paradis og drømmereisemål nr 1!!! =D Selv om jeg har kjæreste, betyr det ikke nødvendigvis at jeg er noe nærmere kirkeklokker og ringer enn andre. Men uansett hva som måtte skje i livet mitt, så SKAL jeg til Bora Bora engang! (Jeg har t.o.m. vært innom tanken på å flytte dit, haha. Men jeg tviler på det finnes noe apotek-jobb der, hihi). Hvis ingen andre vil bli med, får vi dra i lag ja! To tupper på tur! hihi ;)

Åh, må være deilig å være sikret jobb i all fall, så kan du alltids bytte senere. =) Litt dumt med lang reisetid, men overkommelig når man tenker på alle dem som ikke klarer å få seg noe jobb når de er ferdige med studiene. =S

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Takk =)