søndag 13. november 2011

Min lille kosegris


Vel, jeg merker godt at høsten omsider har kommet. Jeg kan ikke lenger sove i bare t-skjorta uten å våkne av at jeg hutrer og fryser. Som regel ligger jeg jo og sover og varmer meg på typen (da er det jo selvfølgelig ikke noe problem), men de gangene typen har nattevakt og jeg ligger der helt mutters alene, må jeg sove med lukket vindu og polstre meg med fleece pysj, sokker og ekstra dyne eller snugglesack for å holde på varmen.

Me to You Snugglesack`en min.. <3

Derfor lyste jeg opp da jeg fikk øye på denne her; En søt, liten lyserosa kosegris, som man kan putte i micro-ovnen i et par minutter. Da holder den på varmen i 2-3 timer etterpå. =) Perfekt å varme seg på i sengen de kveldene typen min er på nattevakt! hihi ;)


Nå har jeg ikke prøvd å varme den i micro`en enda.. Jeg føler det er litt makabert å sette den på "koking" i micro`en. =S Selv om det ikke er en levende gris, så klarer jeg likevel ikke helt å dytte den inn i micro`en når jeg ser det søte lille grise-fjeset!. ;)


At micro`en vår ikke helt til å stole på, gjør meg ikke akkurat mindre utilpass. Når jeg f.eks. skal varme micro-popcorn (der man skal ha posen inne i 3-4 minutter), går det som regel galt uansett hvilke knapper, styrker og tider jeg benytter. Popper jeg i 2-3 minutter, får jeg en halvfull skål med halvpoppede popcorn (og en drøss med upoppede korn i bunnen). Popper jeg i 3-4 minutter, blir alle popcornene kølsvarte, og det virker nesten som om det er nummeret før hele popcorn-posen tar fyr. =S Er litt redd for at det samme skal skje med lille kosegrisen! =S Huff! Så til nå har jeg bare varmet meg på den som den er. ;) Vi får se om jeg tør å prøve-varme den litt (på svak varme) en dag når det blir skikkelig kaldt.. ;)


Men hva i all verden skal den lille kosegrisen hete..? Jeg må jo nesten ha et lite navn på den synes jeg, så søt som den er. <3 Foreløpig står det mellom; (Heldiggrisen) Babe, Miss Piggy og Peppa Pig. ;)

Noen andre som evt. har noen gode forslag..? ;)

11 kommentarer:

Lillesmurf - Kari sa...

SV: Tusen takk Anne C :) Han er en fantastisk fyr :D

Katrine sa...

Åhh Me2u! Elsker de bamsene der <3 og så søt gris da :D jeg hadde en slik bamse bare i pingvin en gang men jeg prøvde aldri å varme den :p og aner ikke hvor den har blitt av nå!

SV: Tusen takk!:) inspirasjon fikk jeg fra nettet! Surfet masse rundt for å finne ut hva jeg kunne lage:)

motionocean sa...

For en hærlig oppfinnelse! Selv om vår micro ikke akkurat er så ren at jeg ville putta noe jeg skal ha i senga oppi.. Hva med kosegrisen? (om du så på jul på månetoppen? ;D)

Vestfoldgirl sa...

Det var jo en søt gris...synes den kan hete miss piggy :) Skulle gjerne hatt noe sånn selv å varme meg på, men jeg elsker pysjer og sover med det og dundyne. Hater å fryse! Tips til popcorn i micro, ta det på svakere varme enn det som står på posen, da funker 3-4 minutter ganske greit uten at de blir svarte!!!

Anne C. sa...

SV, Katrine: Elsker Me to you jeg også =) Søteste bamsen! <3 Var mange dyr å velge i, bl.a. kanin, marihøne og flodhest (!), men jeg endte tilslutt på kosegrisen. ;)

Anne C. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne C. sa...

SV, Motionocean: Ja, helt genialt for sånne frysepinner som meg ;) Men kjøpte den like mye fordi jeg syntes den var så søt ;)

Anne C. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ååh ja elsker sånne flannell eller fleece pysjer! <3 De er så myke, deilige og varme! =) Men det kan bli i overkant varmt når man ligger og sover på en glovarm kakkelovn av en type! ;) Men når han er på vakt, er det hello kitty fleece pysj og cosy pig som er tingen! ;)

Takk for tips. Jeg har faktisk prøvd å ha det på lavere styrke også (og variere poppetiden), men resultatet blir likevel det samme; enten en halvpoppet popcornpose eller en "uber-poppet" som truer med å eksplodere. =S

Mariann sa...

Ja, det burde du jo absolutt da :D Tror veldig mange bare ikke gdder å melde seg - noe som for meg er uforståelig med tanke på hvor sårt trengt det er.

Go for it!

Vestfoldgirl sa...

Hm så vanskelig det skulle være med den poppinga da....svarte popcorn er liksom ikke særlig godt!!
Har du ikke sett Twiligt??! OMG nå fikk jeg nesten sjokk!! hehe...enten så liker man de eller så liker man de ikke. Jeg liker de veldig godt. Er jo en romantisk kjærlighetshistorie mellom ei vanlig jente og en deilig vampyr!!!
Hvis typen mobber deg for brillene, så mobb tilbake! vi smarte jenter må ha briller :) Jeg har aldri prøvd linser, og tror ikke jeg hadde klart å ha det på øyet...så briller funker helt fint på meg :)