lørdag 12. november 2011

En fin bursdag =)


For en gangs skyld skinte solen da jeg våknet bursdags-morgen og så ut av vinduet. =)


Et herlig avbrekk fra de endeløse skyllebøttene vi har hatt de siste dagene!


Kvelden iforveien stod jeg fullt opptatt på kjøkkenet, med eple- jorbær- og sjokolade-cupcakes (jeg er ikke noe flink til å lage kake, så jeg tenkte som så at jeg fikk lage noen bursdag cupcakes istedenfor).. ;)


Jeg var helt i min egen bake-verden, og oppdaget ikke at klokka var passert midnatt, før denne sangen plutselig ljomet ut fra høytaleranlegget..


Typen og jeg spiller alltid denne sangen for hverandre når vi har bursdag, hihi ;) Så 1 minutt over midnatt flommet "Happy Birthday" ut i hele leiligheten, og typen kom løpende inn på kjøkkenet, kysset meg og gratulerte meg med dagen. ;)

Jeg pleier vanligvis ikke pakke opp bursdagsgaver midt på natten, men da jeg plutselig så at det lå en stor og spennende pakke på stuebordet, ble jeg så nysgjerrig at jeg ikke klarte å vente! ;)

Typen pakket inn selv.. søøt, hehe ;)

Spennende "forundringspakke"!!! =D

Deilig Strawberry Body Butter..:

African Spa Wisdom Honey & Beeswax Hand & Foot Butter..:

Creative in ear ørepropper..:
Jeg har ikke tall på hvor mange sånne jeg har slitt ut på skøytetrening! ;)

Håndvarmere..:

Marina ring..:

I tillegg til stor og spennende "forundringspakke", fikk jeg dette kjempesøte kortet av typen min.. <3


Inni kortet lå det et printet bilde av et par skøyter, klippet ut og formet som et hjerte.. <3 I hjerte-papiret hadde han festet bursdagsgave-penger, som jeg kunne bruke til å kjøpe meg nye skøyter! <3

Snille, skjønne Tigerpusen min! ;-*


Etter 1 uke med "research" og lesing av en hel drøss med reviews på skøytestøvler og jern, klarte jeg endelig å bestemme meg, og bestilte meg NYE SKØYTER!! =D

*Lykkelig*

WHEEHEEE!! =D

*Hoppende glad!*

I god tradisjons tro har jeg pleid å skate på bursdagen min. Jeg elsker å stå på skøyter; det får meg til å føle meg gjennomlykkelig og levende (og ikke fullt så gammel som jeg egentlig er, hehe). I mine øyne finnes det derfor få andre ting som kurerer "birthday-blues" like effektivt som skating! ;)

I fjor feiret jeg bursdagen min med 2-3 timers skating, etterfulgt av shopping, peppes og kino. I år måtte jeg sløyfe skatingen (*hyyl*) pga. at jeg hadde gel-kjøring og blotting som ventet på meg på labben. Jeg ble derfor pent nødt til å dra på "skolen", og dille med labforsøk frem til kvart over fire. :-/

Jaja, man må vel bare finne seg i å bli (litt mer) voksen tilslutt! ;) Så da ble det restaurantbesøk på Egon istedet, med skalldyr coctail og flaguette brød til forrett, og pepperbiff med salat og pommes frites til middag (må være en av de beste pepperbiffene jeg noengang har smakt!).


Jeg var helt stappa etterpå, og klarte såvidt å trille bort til kinoen, der vi så komedien "Johnny English Reborn". Den var syyykt morsom, jeg lo så jeg grein, og innimellom hyylte og hikstet av latter om hverandre! ;)


Rowan Atkinson er bare helt hysterisk morsom! ;D


Helgen som fulgte ble det omsider en etterlengtet og litt forsinket bursdags-skating. Jeg stod omtrendt og trippet på dørstokken, så ivrig var jeg etter å komme meg avgårde. ;)


Tirsdag ettermiddag kjøpte jeg med meg kake og tebrød og dro ut til foreldrene mine. Fikk karbonade med salat og bernaise saus til middag, før besteforeldrene mine og oldemor kom bort på forsinket "bursdagsbesøk" / kaffebesøk. Etter en stund senere kom også broder`n, typen min, og fetteren min m. kjæreste. Synes det var kjempekoselig å være samlet med familien min igjen, det er så lenge siden sist. <3Kaken fra Lie Nielsen var fantastisk god. Jeg er ikke noe kakemenneske i utgangspunktet, men denne kaken kan jeg mumse meg ihjel på! Den er absolutt en av kake-favorittene mine (sammen med "Verdens Beste", mammas eplekake, brownies, og sjokolade med krem nøttekake..).. Hmm, i retrospekt er jeg visst en liten kakemons likevel..?! hihi ;)


Bestemor tok også med seg "trick or treat" restene fra Halloween.. ;) I en alder av 29 år liker jeg fremdeles smågodt, og gumler i meg både søtt, salt og syrlig. ;) Lurer på om jeg kommer til å like sånne "plastikk-gummi godter" når (hvis) jeg blir 60 også..? Ser for meg at jeg sitter og vipper i bestemor-gyngestolen, med bakeforkle, bestemor-tøfler, hårnåler og svæære, tykke lesebriller, mens jeg nipper til kakao-koppen (jeg liker ikke kaffe), blar om avisen, og mumser på sure føtter og gelesmokker.. ;)


Ettersom skøyter stod øverst på ønskelisten min, fikk jeg for det meste penger i gave som jeg kunne bruke på nye støvler og jern. <3 Men jeg fikk noen ordentlige "pakke-pakker" også. =) Og ja, jeg er 29 år og fremdeles like barnslig. Uansett hvor gammel jeg blir, håper jeg jeg aldri "vokser ut" av gøyen med å pakke opp presanger! Det er så spennende å sitte med en pakke i fanget, lure på hva som er inni, og kjenne hvor det kribler i magen når man pakker opp! ;)


Jeg samler på "godteskålene" som er så populære for tiden. Foreløpig har jeg "Godis", "Sweets", "Chips" og "Dip" skål, og til bursdagen min fikk jeg jaggu meg en "Popcorn" skål også! Med popcorn oppi! hihi ;)

Synes det var kjempegrei størrelse på denne Popcorn skålen! Den "originale" Popcorn skålen (fra samlingen hos Traktøren) er jo enorm, og mildt sagt i største laget (med mindre skålen er beregnet på å fore en hel liten familie). ;) Den nye, søte Popcorn skålen min er perfekt for to (eller 1, om man er veldig snope-syk, hihi).. ;)


Fikk også en søt, lyserosa boks med sløfe på og bilde av mange små cupcakes, med et lite matchende krus inni, + rosa/hvit-rutet duk og stearinlys.

Jeg har riktignok begynt å bevege meg litt ut i periferien på fargekartet i det siste, men jeg er fremdeles veldig glad i lys og yndig "balett-rosa".. det er vel ikke for noe at jeg i mine yngre dager fikk kallenavnet "Lady in pink", haha. ;)


Ble kjempeoverrasket da jeg pakket opp gave fra besteforeldrene mine og tanten min; Fikk dessert-skålene som jeg har hatt så lyst å begynne å samle på. =) Synes disse skålene er så koselige, og jeg får skikkelig nostalgi-følelse av dem (mest pga at både mamma, besteforeldrene mine, og typen sine foreldre har de samme skålene, og at de derfor vekker mange gode minner om koselige familiemiddager og besøk). Jeg har spist kake og dessert på slike skåler så lenge jeg kan huske! <3


Fikk et kjempesøtt kort av broder`n og foreldrene mine. En liten prinsesse, med rødt hår til og med! ;)I går koste jeg meg med kakerester. Jubileumskaken til Lie Nielsen er bare såå god! Namm!!<3

5 kommentarer:

Hanne sa...

Oioi, her var det mye å kommentere!

Så flotte gaver du har fått! Den ringen likte jeg svært, svært godt, og så skjønn han typen din er :D

Må kommentere dessertskålene, for slike er jeg og vokst opp med. Kooooselige!

Ps: om snugglepiggy er fylt med havre eller ris går det i hvertfall superbra i microen. Jeg har en nakkepute fylt med ris som kan varmes på full effekt (750W er vel det hos oss) i 2-3 minutter uten problemer. Husker ei i klassen min satt med en kanin-varmebamse i klasserommet en vinter. Hun så ut som en forvokst 6-åring, men så søøøt :D

Pps: ønsk dere god micro til jul :P

Hanne sa...

Glemte å skrive at jeg er veldig glad for at du fikk en bursdagsskatetur, om enn forsinket. Jeg skal jobbe 10-18.15 dagen etter bursdagen min, fordi ingen ville bytte vakt med meg så jeg kunne dra hjem til mamma og pappa for å feire. Råttent. (men å så voksen jeg føler meg.. :P)

motionocean sa...

ååååååå så koselig! For en omtenksom kjæreste du har, som pakka så mye gøy! OGså SKJØYTER! Her er det mest en plass å stå på skøyter som trengs, da men... Å å pakke opp gaver tror jeg de aller fleste liker ;D

Anne C. sa...

Ja typen min er kjempeherlig! <3 ;-*

Har sett på den ringen leenge, og bare ventet på at den skulle komme i butikken. ;)

Cosy Pig er fyllt med noe som heter hirse korn, som visstnok skal være like bra i micro`en som havre eller ris.

Hehe, de hadde cosy kanin, marihøne, flodhest, katt og sau også.. men jeg ville enten ha en ku eller liten kosegris! ;)

Ja, jeg var heldig med bursdagen. Sjefen var snill og fikk noen andre til å jobbe lørdagsvakten min. =) Dårlig gjort at ingen tilbød seg å bytte med deg!

Hm, jeg synes alltid det er sånn at vi flinke piker er veldig fleksible og nesten alltid sier ja hvis noen trenger å bytte vakt, sjefen trenger ekstravakt eller at man jobber andre dager og tider. Men når man plutselig ønsker å bytte selv en dag, er det svært få som "gjengjelder tjenesten", og bytter frivillig. =S

Ja, det kommer en dag da man (mer eller mindre frivillig) må tilbringe bursdagen enten på laboratoriet eller i resepturen. DA føler man seg VOKSEN da (uavhengig om man har en liten kosegris eller ikke)!! hihi ;)

Anne C. sa...

SV, Motionocean:

Ja, typen er utrolig skjønn og kjempesnill!! <3

Elsker sånne "forundringspakker", når man rister litt på pakken, og hører det er flere spennende ting inni! ;)

Gleder meg sånn til å stå på nye skøyter!! =D Men må smøre meg med tålmodighet. Hverken jern eller støvler var normalt på lager, så må bestilles inn, med mellom 4-8 ukers leveringstid! =S Jaja, da har jge noe å se frem til i desember også. ;)