tirsdag 19. november 2013

Novemberdager..


Idag har jeg en etterlengtet fridag (= siden jeg skal jobbe på lørdag, har jeg "lørdagsfri" midt i uken istedenfor). ;) Jeg var så trøtt i går kveld at jeg sovnet med sminke og alle klærne på før jeg i det hele tatt rakk å sette på alarmklokkene på mobilen, med det resultat at jeg ikke våknet før fem over elleve idag.  :-O

Det første synet som møtte meg da jeg stod opp og så ut vinduet, var stoore, hvite, dansende snøflak! Det Snøøør!! Wheehee!! =) Så nå er vinter, kudegrader og trygg skøyte-is (forhåpentligvis) på vei! =D I motsetning til de fleste andre, som gremmer seg over snø og vintervær, blir jeg ti hakk i bedre humør når is og kulde setter inn for fullt.

Misforstå meg rett, jeg liker sommer, sol og varme, bading i både sjø og basseng, og late dager på stranda som alle andre, men av en eller annen grunn er humøret mitt som regel mye bedre omgitt av minusgrader, speilblank skøyte-is, snø og stjerneklar himmel en vinternatt. Så mens alle andre er smågretne, skuffer snø av biler og klamrer seg fast mens de går med vaklende museskritt bortover på glatt`en, får jeg ilende fornøyde hopp i hjertet mitt, og lykkegnister suuuser rundt som små elektoner i brystet mitt, mens jeg oppriktig og inderlig ønsker at vinterværet nå har kommet for å bli.

Jo, jeg er vel innerst inne et lite vinterbarn.. =)

Da jeg fikk øye på snøen, fikk jeg helt skøyte-abstinens, men gleden ble kortvarig da jeg innså at det var for sent å dra ut til ishallen, både pga av at jeg forsov meg idag (ehh..) og at vi skal til veterinæren i dag med lille puseprinsesse Bella som skal trekke den ene fortannen sin stakkar (hun har klart å knekke (?!) den!)..

Så idag ble det heller en rolig slappe-av-dag, med litt klesvask og oppvask innimellom. ;) Og egentlig angrer jeg ikke så veldig på det heller! Når man er i full jobb, og må reise 1,5 time hver vei, hver eneste dag, i all slags vær, er det utrolig deilig med en fridag innimellom, hvor man bare kan ligge og kose seg under det lune, varme fleecepleddet, drikke varm kakao, se de siste episodene av Greys Anatomy, og brele-kose på puseprinsessenne og de søte kaninene mine, mens snøen laver ned, tett i tett utenfor vinduet.. Kan ikke huske sist jeg virkelig hadde en sånn følelse av total avslapping og "lun inne-kos".

=)

2 kommentarer:

vestfoldgirl sa...

Deilig med sånn inne-dag når man har fri! Jeg har mange fridager siden jeg fortsatt er sykmeldt, men nå er det trening i fokus. Nesten hver dag, så når jeg en dag har helt fri - da er det så godt å slappe av! Kuldegradene har kommet hit og, men ikke noe snø ennå. Det passer deg jo godt med snø så du snart kan gå på skøyter!!

Anne C. sa...


SV, Vestfoldgirl: Ja, kjempedeilig med fri-dag, bare være inne og slappe av. :)

Så kjiipt at du fortsatt er sykemeldt, håper ryggen din blir bedre!