mandag 6. mai 2013

Laffe-helg


Åh, det er så fint å ha noe foran seg, noe å glede seg skikkelig til, noe som gir skikkelig suug i magen og lykke-hopp i hjertet bare ved tanken på at noe man har gledet seg veldig til er nært forestående! =) Så plutselig er dagen der, og du tror nesten ikke dine egne øyne. Du tror nesten at du drømmer, for alt er så hinsides vidunderlig. Men tiden går så altfor fort (og følger helt andre naturlover og prinsipper når du har det gøy!), og vips, -  så var alt over, og man sitter igjen med en brusende lykke og florlett sommerfugl-følelse i magehuset, et mykt, men fjernt og drømmende blikk, og verdens største, tilfredse smil, -  helt overmettet på minner og opplevelser fra de siste dagene. 

Som dere sikkert har gjettet, jeg har "nettopp" (dvs. for 2 uker siden) kommet tilbake fra enda en kjempefin og herlig fantastisk ferie i London.. =D ..(uff,  15.-19. april gikk så altfor, ALTFOR FORT!!).. :-S   Jeg går enda og svever på skyer etter den turen (..men må innrømme at jeg kræsjlandet litt da jeg kom tilbake på jobb, hehe.. tilbake til  den travle hverdagen igjen, både på godt og vondt!).. =)


Det rare er at, selv om ferie gjør godt for både kropp og sjel, blir man likevel ganske sliten etter en sånn storbytur med masse trasking, shopping og tett program. Det er nesten så man trenger en ferie etter ferien, hehe. ;) Jeg har vært veldig sliten på jobb i det siste, og etter at jeg kom hjem fra London, føler jeg at jeg nesten ikke har gjort annet enn å jobbe og sove. :-S  Denne helgen har jeg heldigvis hatt lørdagsfri, så disse dagene har jeg stort sett bare slappet av, prøvd å sove skikkelig ut, og komme ajour med overskudd og energi-regnskap igjen.. Sovet til kl.12, slumret på sofaen, sett Greys Anatomy, vasket klær, laget svinestek til middag (!) og ryddet til den store gullmedalje i klesskapet! (Jaja, litt fornuftige ting har jeg da gjort).. hihi =)

6 kommentarer:

motionocean sa...

Jeg føler det der I DAG - drar om to dager til england for å se MCFLYYYYY!!!!! WIII

Vestfoldgirl sa...

Man blir ofte sliten etter sånne storby turer! Det er mye gåing og shopping tar jo også litt på! Det er ikke en sånn ferie man drar på for å slappe av ;)
Jeg skal til Lublin i Polen neste helg og gleder meg til det. Håper å komme meg gjennom helga uten for store ryggsmerter. Men det er alltid koselig å komme seg litt vekk!

Hanne sa...

Behovet for "ferie etter ferien" er velkjent også her :P
Jeg hadde også lørdagsfri (hurra!!), så her har helgen gått med til å sove lenge, trene, og ordne en hel masse i leiligheten. Jeg har ryddet i klær, jeg også, støvsugd og vasket til den store gullmedaljen, og så har vi kjøpt nytt bord til balkongen + to ekstra stoler OG ny blomst. Herlig! Nå må bare sola komme igjen..

Anne C. sa...


SV, Motionocean: Åh ja, det er så kjekt når slike fine ting ligger i umiddelbar nær fremtid og man gleder seg så utrolig mye!! :D

Anne C. sa...


SV, Vestfoldgirl: Hehe, ja det har jeg også merket! ;) Jeg blir jo så sliten etter en sånn ferie, at jeg nesten trenger en NY ferie! hihi ;)

Anne C. sa...


Sv, Hanne: Her er det virkelig noen som er super effektive og har giret på fullt ja.. ;) Er utrolig deilig når man får slike energi boost`s, og plutselig får unnagjort alt det man ikke fikk unnagjort de andre 3-4 ukene.. ;)