tirsdag 17. juli 2012

Victorias Secret Bikinier


I fjor kjøpte jeg meg et par nye VS bikinier som jeg egentlig hadde tenkt å bruke på bade-ferien i Hellas. Så langt kom jeg dessverre aldri, ettersom bikini toppene var for liten. =S 

Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre jenter, men med meg virker p-piller på puppene som super-kunstgjødsel på planter. =S  Da jeg begynte på p-piller, spratt jeg opp i bh-størrelse. Da jeg sluttet for en stund, gikk jeg tilsvarende ned i bh-størrelse igjen. Og etter ny p-pille oppstart i fjor, spratt de opp igjen på ny. Vi jenter har det søren meg ikke enkelt. =S

Så nå har jeg vært på ny shopping runde på nettsiden hos Victorias Secret, og hamstret fine bikinier som eendelig passer (og som at på til holder melonene sånn noenlunde på plass). Thihi ;)

Bikinitopp med halterneck og double string bikinitruse, i fargen Scuba. Jeg er veldig glad i bikinier med blå-nyanser, og denne turkis-fargen var midt i blinken. =)
Samme bikini som over, men i fargen Rasberry Ice. Denne fargen så ganske annerledes ut på nettsiden, så fikk litt sjokk da jeg pakket den opp, og så at den var mye mer knallrosa enn hva jeg på forhånd hadde trodd.  =S Spørs om jeg kommer til å bruke den. =S


Samme bikini som over, men i fargen Maldive Dot. Denne bikinien synes jeg ser så sporty ut, og gir meg assossiasjoner til baseball, av en eller annen grunn.. ;)
Bikinitopp i trekant-modell og bikini-truse med lavt liv pyntebånd i sidene, og rysjer bak på rumpa. Denne bikinien er bare såå søøt! Tror denne blir en av favorittene i sommer. =)
Bikini-topp i trekant-modell med sequins og perler, og double string bikini-truse. Denne har jeg brukt mye allerede, og er desidert en av favorittene mine! =)

Bikini-topp i bandeau-modell, med bling-bling pynt i midten. Veldig fin, bare så synd den er kritthvit (ikke akkurat den beste fargen når man har kritthvit, likblek hud og rødt hår). ;)

Bikini-topp i halterneck-modell, og side-tie bikini-truse, i fargen Pacific Blue. Denne bikinien passer veldig godt til de som har et litt stort frontparti. Den gir passe push-up effekt, og holder samtidig melonene på plass! ;)
Samme bikini som over, men i fargen Palm Deluxe. Denne blir nok også en favoritt i år! =)
Bombshell push-up bikini-topp og side-tie bikini-truse, i Black / Gold foil dot. Denne bikinien gir en helt sinnsyk push-up effekt!! =S Den har tykk padding i skålene, som gir bra med støtte til store pupper. Men samtidig har den en så enorm push-up effekt, at det nesten ser ut som om man har fake silikon-pupper. For de som ikke har fullt så mye foran, er denne en fin bikini til å jukse på seg mer former. For dem som har et stort frontparti fra før av, kan det lett bli seendes ut som om man har vært innom en plastikk kirurg og fikset på (forstørret) puppene.
Samme bikini som over, men i svart / blomstret mønster. Denne bikinien er også en av favorittene (trass i at den får puppene til å se fake ut).

Det var salg eller clearance på et par av bikiniene, samt at jeg benyttet flere kupong koder med både rabatt og gratis frakt, så det ble ikke på langt nær så dyrt som det det ville blitt i utgangspunktet. =) I tillegg fikk jeg et par gratis beach bags. Store og romslige, med plass til alt dill-dall og diverse som man vil ha med ned til stranden eller basseng-kanten. =)


 Gjett hvilken tøtte som er klar for strand-liv og bade-ferie?!!  =)

4 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Så mange fine bikinier! Likte spesielt den grønne med prikker :) Men har du kjøpt alle disse fra Victorias secret?! Selv med rabatter så må det da ha blitt dyrt!! Jeg har egentlig bare en bikini og en badedrakt jeg. Med veldig store meloner ( :) ) så føler jeg ingen passer spesielt godt. Dessuten hater jeg å gå i bikini, så når jeg var på ferie nå i sommer gikk det mest i badedrakt. Den holder i hvert fall ting på plass :)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, prikkete bikinier er jo veldig populært for tiden! Og det blir mye grønne klær å se i butikkene fremover. =)

Jeg kjøpte alle fra Victorias Secret ja. *rødme*. Det var salg eller outlet / restesalg på alle bikiniene, og i tillegg gratis frakt, rabatt tilbud med f.eks. $50 rabatt på $150, $100 rabatt av $350 kjøp osv. Men det ble jo dyrt likevel ja, selv om jeg samlet fikk bikiniene til halvparten av hva det ville kostet i utgangspunktet.

Men jeg strever sånn med å finne fine bikinier som passer og samtidig er behagelige å ha på! I H&M bikinier må jeg ha bikinitopp str 40-42, og H&M bikiniene har så smale stropper at de ikke holder frontpartiet ordentlig på plass (iallfall ikke om man vil svømme og herje i bassenget). I tillegg får jeg vondt i nakken av de smale stroppene. Synes heller ikke at H&M, Bik Bok bikinier osv har så god kvalitet. De har ofte tynnere stoff, tynnere stropper, padding osv, og falmer fortere.

Da synes jeg faktisk det er verdt å kjøpe dyrere badetøy med høyere kvalitet, som føles bra på kroppen og som varer lenge! Jeg ble kanskje litt "revet med" denne gangen, siden det er en evighet siden jeg har funnet bikinitopper som har passet ordentlig (og samtidig var det salg)! Så nå har jeg badetøy i tiår fremover, hihi ;D

Alt er relativt. ;) Jeg mener ikke at jeg ser "superbra ut" i bikinier, men VS bikiniene sitter iallfall bedre på kroppen og er mer flatterende på meg enn billig-bikiniene fra H&M!!

Badedrakt kan jeg dessverre ikke gå i! =S For det første er jeg lav med korte ben (og en badedrakt får bare bena mine til å se enda kortere ut). For det andre har jeg skikkelig svai-rygg, med en utstikker av en kulerumpe, slik at hvis jeg har på badedrakt, stikker stoffet bak på rumpen og nederste delen av ryggen laangt ut fra huden, slik at en kan se rett ned på rumpesprekken. LITE Flatterende!! haha ;)))

Så jeg må nok holde meg til bikinier, selv om det betyr fritt innsyn til meloner, bilringer, gedigen Kardishan-kulerumpe og appelsinhud. ;))

Verden er ikke nådig!!

Hilde sa...

Så mange fine bikiner! Nå ble jeg litt misunnelig og skulle ønske de lå i mitt skap ;)

Anne C. sa...

SV, Hilde: Ja denne gang ble det skikkelig VS haul! ;)