torsdag 20. mars 2014

Litt små-sinna blogging del 2


*  Til alle røykere der ute, - 

Hvorfor må dere på død og liv gasse alle oss andre røykfrie ihjel..? Noen ganger kan jeg bare ikke fordra dere!! Jeg blir mildt sagt eitrende forbanna når dere står i buss skur og på buss-holdeplasser og røyker som en skorstein midt opp i trynene på alle oss andre!! Ikke har dere hverken vett eller et minimum av folkeskikk og dannelse til å trekke dere litt bort fra folkemengden og stå og røyke for dere selv (der det er dere, og bare dere, som blir omsluttet av den ekle, stinkende røyken). Men neiiidaa, istedet stiller dere dere rett ved siden av, eller enda verre, inni selve buss-skuret (!!), så alle oss andre får den stygg-ekle røyken deres midt oppi fleisen!

Ja, dere tror kanskje dere ser utrolig verdensvandte og laid-back ut....og dere føler dere kanskje veldig sexy, eller t.o.m. sofistikert og elegant, der dere sitter med alle sigarettene deres..Men det stopper der. 

Med sigaretten i hånda.

En skikkelig turn-off (foruten lukta) er damers tendens til å bruke sigaretten som tilbehør for å gjøre seg enda litt mer "sexy, dum og deilig" på fest. Menn er særdeles enkle i tankegangen (iallfall deler av den), og det skal ikke mange hjernecellene og den store fantasien til for å skjønne at mange av damene som røyker på fest, antyder at det egentlig er en helt annen type sigarett de egentlig helst kunne tenke seg mellom leppene sine.. Og menn synes sikkert dette er supersexy (dem om det). Men det er iallfall ikke elegant og sofistikert. Det er så til de grader påtatt, tilgjort og svært lite diskret, at det på et blunk går fra å være lady-like, glamorøst, elegant og sofistikert, til å bli tachy, latterlig tragisk og litt mykporno- og glamourmodell-aktig.Og btw, - tenker dere noen gang over at dere STINKER?? Synes nesten at det er litt morsomt, og på grensen til det tragiske og latterlige, at mange av dere jenter og damer fiffer seg sånn opp og prøver å gjøre dere såå fiiin og sexy, - og så står dere der og røyker og ikke innser at dere lukter (rettelse; stinker!!) noe helt inforjææv.. !??!! Noen av dere har riktignok prøvd å kamuflere den stygge lukta ved å bade dere selv i den sterkeste, mest konsentrerte parfyme, uten at det nevneverdig får dere til å lukte så veldig mye bedre.. 

Men dere røykere kjenner selvfølgelig ikke selv at dere stinker, siden dere antageligvis har gasset alle sansecellene og stereociliene deres ihjel med røyken allerede, eller i beste fall slått dem bevisstløse av det ozon-liknende laget av røyk og parfyme som dere til enhver tid befinner dere i!.


Her om dagen satt jeg på bussen på vei til jobb, og så kom det en (ganske kjekk) fyr og satte seg i setet rett foran meg. Ikke før hadde han dumpet ned i setet sitt, før jeg ble så kvalm at det var like før jeg reiste meg og spydde over hele fyren. Han hadde selvfølgelig stått og røykt på holdeplassen, og nå stinket det så j.. av ham at jeg et øyeblikk ble fristet til å hoppe av bussen (i fart) og istedet gå de 4 milene til jobb.. Skyldes det bare egen dårskap og dumskap, eller er dere regelrett totalt uvitende og ikke har den fjerneste analse om hvor dårlig dere lukter..??En ting er de helt unge, som står der i conversene sine, med ziggen i kjeften og nøye innøvd "Pitbull-gange", "Snoop Dogg-fakter" og påtatt "Eminem-look". De synes sikkert (selv) at de ser utrolig kuule ut, men den latterlige påtatte masken/fasaden er på mange måter forståelig, sett i retrospekt igjennom min egen ungdoms usikre og sårbare tenårings-øyne. En ganske annen ting er dere voksne, og ikke minst dere godt voksne, som absolutt burde vite bedre, og om ikke annet, ha såpass mye livserfaring at man skulle tro dere iallfall opp igjennom årene hadde fått et minimum av folkevett og høflighet snikende inn bak i skolten. Men neida, dere er faktisk like ille, om ikke verre,  enn mange av de unge og "naive"røykerne! Her i vinter en gang fikk jeg en sinnsyk influensa, og jeg hostet og harket i et bankende kjør. Og da jeg stod og ventet på bussen, kom det selvfølgelig ei osende, gammal røyke-kjerring og stilte seg rett ved siden av meg og begynte å stor-røykeenda hun så og hørte at jeg hostet og slet med pusten, og enda det bare var vi to som stod på hele holdeplassen, og hele fortauet ellers var tomt for folk.. Går det aan å være så inn i h... hjernedød..?? 

"Høflig" som jeg var, sa jeg ingenting, hehe. Men jeg skulte derimot stygt bort på henne, satte øynene mine i henne omtrendt som om de skulle vært den skarpeste machete-kniv, og lot det beskjedne skuespiller-talentet mitt få utfolde seg fritt da jeg "plutselig" fikk et voldtsomt hosteanfall. *kremt host* Og jeg smørte tjukt på! Jeg hostet og harket og hostet om hverandre, og skulte samtidig på henne, hvor jeg lot blikket mitt lyyyne fra ansiktet til sigaretten i hånda hennes. Da tok hun visst tegninga, og flyttet seg 10-12 meter bortenfor..Tenker dere forresten noengang over at det kan stå personer med alvorlig sykdom ved siden av dere (astma, kols osv) som strever nok med pusten og lungefunksjonen sin fra før av (og som om ikke det var nok, at på til må finne seg i å bli røyk-forgifta og tilnærmet kvalt av dere egoistiske, egosentriske røyke-idioter)..?? Mange av dere har et særdeles stort ego og en skremmende tankeløshet og hensynsløshet
Det er ille nok at dere ikke bryr dere katta om deres egen helse, men egoistiske som dere er, driter dere fullstendig i å ta hensyn til dem som, gud forby, måtte befinne seg i nærheten av dere!!  :-#

Og fwy, du tror kanskje du ser slik ut..:Men i virkeligheten ser du slik ut.. : ..(bare enda mer latterlig)!!

Ingen kommentarer: