torsdag 12. april 2012

SNØ !!!


Selv om jeg savner snø og is allerede (og vi bare er kommet til midten av april!), så er det ikke snø og is i direkte forstand dette innlegget skal handle om..Men som navnet tilsier, er designet inspirert av vinter, snø og is.. <3


Jeg snakker selvfølgelig om smykke kolleksjonene til SNØ of Sweden! =) Dersom man har bladd igjennom hele sortiment-katalogen til SNØ, vet man at de har et helt enormt utvalg (man kan bli svimmel og forvirret av mindre! hihi). Så med andre ord burde det være noe for enhver isprinsesses smak, skulle jeg tro! ;)

Designet varierer mye mellom kolleksjonene, og det er ikke alt som minner like mye om vinterdager med trygg, blankpolert skøyte-is og rim på skøytejernet. Men mange av smykkene ser ut som om stenene kunne vært hogget direkte ut av skøyte- isen, og foreviget på et halskjede. <3


Jeg valgte tilslutt et halskjede, armbånd og øredobber (fra samme serie) med stener i samme farge. Stenene har en nydelig isblå farge som minner veldig om jomfru-isen en kald og klar vinterdag. Du vet, den blå-grå, blankpolerte stål-isen man får når det er 10 minusgrader og bakken er helt fri for snø. Nydelig! <3


Smykke..:

Armbånd..:

Øredobber..:

Smykket har i utgangspunktet en ganske lang lenke, men kjedet er justerbart, og det er også mulig å snurre det to ganger rundt halsen, så man også kan bruke det som et kort, to-kjedet smykke. =)


*Im not just an Ice princess, - Im also a Snow Princess*

Hihi ;)

10 kommentarer:

Hilde sa...

Åh, så fine!! Snø of sweden har kjempemasse stilig. Jeg ønsker meg!!

SV: Takk :) Jeg er veldig fornøyd! Nå har det stoppet opp litt da, selvfølgelig! Tilbake i jobb, og da går tiden til litt annet, dessverre. Jeg får henge i ;)

motionocean sa...

Ja, de har mye fint!!! Jeg fikk meg et armbånd derfra tror jeg.. Eller så så jeg bare på de...

Vestfoldgirl sa...

Snø har veldig mange fine smykker...det er ikke alt som er helt min stil, men mye av det er nydelig! Jeg kjøpte et Snø-armbånd til venninna mi til jul, det var veldig fint!!
SV: Hehe egentlig viser det bare hvor gammel jeg er!!! :( huff Sånne puppe-damer var jo utrolig teite når man var så vidt 10 år!! Nå skulle man kanskje ønske man så sånn ut selv!! hihi :) Jeg har av en eller annen grunn alltid likt gutter med langt hår jeg da, og synes han var kul med den hestehalen!! ;)

Mariann sa...

Så flotte! Selv er jeg altfor lite flink til å bruke smykkene mine - det går liksom i armbåndet og halskjedet jeg fikk av kjæresten for flere år siden :p

Lillesmurf - Kari sa...

Så fine <3
JEg elsker meerket Snø :)

SV. Bodde dere på dette hotellet??
Oi så pass... Men man må jo alltid passe på tingene sine i Syden, så skal nok gjøre det, men takk for at du sier fra :) Gleder meg veldig til å dra :) Bare synd det er så lenge til!

Anne C. sa...

SV, Hilde: Ja , SNØ har mye fint. =) Ikke så lett å race rundt med malerkosten når man er i full jobb nei. =S Du får ta det litt i rykk og napp! =)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Er ofte jeg blir helt matt av å bare se på det store utvalget deres, og går ut av butikken igjen, uten å ha kjøpt noe som helst. ;)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Er langt i fra alt som er helt min stil heller, men finner likevel mye jeg kunne tenke meg. De har veldig mye forskjellig (ofte varierer det fra butikk til butikk, hva og hvor mye de tar inn, så kommer litt an på hvor man går og titter!).

Greit at dama var FIN. Men syntes bare at det var utrolig teit at hun åpenlyst "gjorde seg sånn til".

Ja, da jeg var 10 år syntes jeg menn med hestehale var ekkelt. Men så ble jeg 12, og reiste på sommerleir. Der ble jeg dritforelska i en gutt som het Tormod. Han var lang og tynn, gikk med rødt bandana bånd rundt hodet, og hadde køl svart hår ned til skuldrene! ;) Smaken forandrer seg med alderen, tydeligvis! hihi ;D

Anne C. sa...

SV, Mariann: Det går nok litt i rykk og napp med snykkebruken min også. Noen ganger er jeg veldig flink til å variere, mens andre ganger bruker jeg det samme om og om igjen, dag etter dag. =)

Litt ekstra stas å bruke smykker osv. som man har fått av sin kjære da! <3

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Ja, de har mye fint! =)

Nå husker jeg ikke i farten hva det hotellet som vi bodde på heter, men det er ikke det hotellet du la ut bilder av på bloggen din. Hotellet vårt lå helt i ene enden av Platanias, så det var et lite stykke å gå til restauranter, mini-golf banen osv. Men det var veldig koselig å bo der!

Vi er vanligvis også litt forsiktig med hva vi har med oss, men denne gangen var vi maks uheldige! Har aldri opplevd noe liknende før, selv om jeg har lagt fra meg all verdens ting på stranden. =S

Ja, man blir alltid litt rastløs av å gå å vente på sommerferien og sydenturen! Men så er det jo kjekt å ha noe å se frem til og glede seg til også da! =)