onsdag 18. april 2012

Little Treasures


My new jewlery for spring and summer.. <3Jeg lurer på når jeg kommer til å vokse av meg alt som er søtt og rosa..? ;) Snart 30 eller ikke, det ble iallfall matchende lyserosa hjerteformet ring og øredobber.

..med matchende rosa smykke.. ;)


En liten, søt og yndig ballerina.. <3 Et av favoritt-smykkene mine for tiden. =)


Elsker denne sommerfugl ringen! Den er så søt og romantisk. =)


Bridal Alliance Ring. Denne ringen er jeg veldig glad i. Jeg hadde egentlig make fra før av, men noen av stenene datt ut (!), så da ville jeg ha en ny og fin en, med alle stenene i behold.


Matchende øredobber og armbånd med perler, "diamanter" og blomster.


Øredobber i lys korall. Litt atypisk meg, men gøy med ting som er litt utenom det man vanligvis pleier å bruke. =)


Øredobber i muted mint-grønn med blomster-motiv.


Perle-smykke i nude, brunt og korall.


Kurvflettet smykke-anheng med korall-farget sten og små diamanter.


Santorini insp. ring. <3 Åh, denne er så fiin! Synes denne litt mer nedtonede varianten er mye finere enn den svære, rådyre kollossen av en YSL-ring som mange jenter valser rundt med for tiden.


Greek Goddess Ring. <3


Bead necklace i korall-brunt (fargen er annerledes i virkeligheten, ikke søren om jeg fikk kameraet til å gengi sånn noenlunde riktig farge). =S


<3

12 kommentarer:

Hilde sa...

Så mye fint! Jeg likte ballerinaen kjempegodt! :)

SV: Instagram er en app hvor man deler bilder. Ta et bilde, lag en beskrivelse, og post ut i verden! Enkelt og moro :) tror de funker til android også.

Hilde sa...

SV: Hehe, ja, det kan du si! Det ble en travel uke og helg, men vi har storkost oss! :) Heldigvis er vi glade i å kjøre bil! 60 mil på ei helg er ikke bare bare!

Det burde du lage! Og den er så enda mye bedre hjemmelaget! :)

Hanne sa...

Så mye lekkert du har kjøpt!
Håper det gjorde opp for vond tå og manglende skøyting :)
Jeg hadde faktisk et nesten likt armbånd som det du har kjøpt med emaljeblomster og perler, bare mitt var uten perler. Dessverre smittet sølvfargen av rimelig kjapt og så røk et av leddene..Å handle på accessorize osv er sånn sett en sursøt opplevelse..sukk...

Snø (og Nora) derimot elsker jeg :D

Lillesmurf - Kari sa...

Så mye fint <3

SV: Tusen takk Anne :) Kanskje du skal kjøpe deg et par nye. Disse er i hvert fall ikke vonde på foten ;)

motionocean sa...

Åååååå så fine de to første ringene er!!! Og den siste er ganske kul den også!! Jeg er en sånn som bruker ett par øredobber i laaaang tid, også bytter jeg til et par nye ei stund. E'kke så flink til å bruke mye stæsj...

Vestfoldgirl sa...

Så my fint :) Jeg tror man aldri blir for gammel til å like rosa!! Jeg elsker rosa :) Bruker ikke så mye smykker selv, men er glad i fine klokker, og bruker det som et smykke!

Marit sa...

Ballerinaen var supersøt! :D

Anne C. sa...

Sv, Hilde: Ja, ballerinaen er kjempesøt! =) Har hørt veldig mye snakk om Instagram, men har foreløpig ikke prøvd å få app`en ned på mobilen min. Tror jeg må lage sjokomousse nå en dag jeg også! Begynner å bli en stund siden sist! :)

Anne C. sa...

SV, Hanne: Ja, det var et lite plaster på såret! ;) Har hørt om andre som også har klaget over at fargen smitter av. Har opplevd det med et par ringer, men ikke armbånd, smykker e.l. Du kan evt. prøve å pensle på gjennomsiktig neglelakk, det skal visst få fargen til å holde seg bedre "på plass". ;) Bortsett fra stenene som datt ut av den ringen, har jeg ennå ikke opplevd at Accessorize smykker osv har blitt ødelagt. :)

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Ja, det kan hende jeg sniker meg inn i skobutikken og hermer etter deg, for de ballerinaene var veldig søte! =)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Jeg er litt både og. Noen ganger kan jeg gå med det samme smykket, øredobber osv i flere uker i strekk, mens andre perioder bytter jeg smykke dill dall oftere enn andre bytter sokker og undertøy.. ;)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Fint at det ikke bare er jeg som fremdeles må ha litt rosa stæsj innimellom! ;) Men får ofte høre det av mamma "Er du ikke snart for gammel til sånne rosa ting??", hehe ;) Ja, husker du la ut bilde av klokke du hadde kjøpt for en stund siden. Jeg bruker masse smykker osv, men klokke bruker jeg så og si aldri! Merkelig! ;) Du kan jo kjøpe deg et sånnt "klokke smykke" som er så populært for tiden; et kort eller langt kjede, med gammeldags klokke anheng. =)