onsdag 15. juni 2011

Take a skate-breakSom antatt har apotek-praksisen dette vår-semesteret tatt det meste jeg har både av fysisk og mental utholdenhet, noe som har gjort at jeg ikke har hatt særlig overskudd til andre aktiviteter, det være seg fritisaktiviteter som skating, shopping, kino, svømming e.l, eller helt hverdagslige ting som å handle inn mat for uka, rengjøre huset osv.


Denne våren har hovedsakelig dreid seg om å få unnagjort de aller, aller viktigste, mest nødvendlige oppgavene, som å være i ulønnet praksis 7,5 timer på apoteket 4-5 dager i uka, jobbe litt ekstra utenom (med betaling) for å veie opp for et magert semester uten studielån, lese pensum og gjøre ferdig store skriftlige obligatoriske oppgaver på kveldstid etter endt dag på apoteket, samt få i meg litt mat innimellom, og opprettholde noenlunde grunnleggende hygiene! ;)


Det sier seg selv at det ikke har vært mye tid til fritidsaktiviteter og selvrealisering! Hehe ;) Farmasi-studiet kan være hardt og brutalt til tider, ingen tvil om det! :-O Men noen ganger må man rett og slett prioritere, og "ofre" eller velge vekk fritid og morro til "fordel" (dvs det føles kanskje ikke akkurat som noen fordel der og da!) for skole og fremtidig utdanning og jobb.


Jeg har vært forferdelig sliten de siste ukene, og gleder meg til eksamen er overstått og jeg får ferie, og kan ta en midlertidig pust i bakken. Jeg er helt utslitt for tiden, og gleder meg bare til å legge meg ned på stedet hvil..


Så mens andre benytter ferien til å reise vekk og skate i sommeråpen ishall, eller rulle avgårde med rollere på asfalten, tar jeg en velfortjent pause og legger både skøyter og rollere på sommerferie-hylla for en stund. Jeg trenger sårt noen uker til å bare slappe av, hvile ut og lade opp (de nå flate, utladede) batteriene mine. Jeg skal nyte hver eneste fri-dag, kose meg i solen, plaske rundt i havet og store klor-basseng, og tilbringe late dager på stranden.


Mest av alt nå har jeg lyst på en laaang, deeiilig (forhåpentligvis evigvarende) massasje; å bli knadd av noen magiske "healer"-hender som kan løse opp og få vekk hver eneste lille vonde muskelknute som har samlet seg rundtom i kroppen min etter alt stresset i løpet av praksis-perioden.


mmmmmmm...

*Counting down to summer vacation*

<3

1 kommentar:

Anonym sa...

Ååå jeg kjenner meg sånn igjen. Hadde praksis i fjor, og det var en hard tid. Ikke fikk jeg så mye ut av det som jeg ble forespeilet heller, det nytter ikke å ha en travel apoteker som veileder...

Håper du holder ut, og at det ikke er lenge til ferie!
(vi fikk forresten støtte den sommeren vi hadde praksis, heldigvis....)