fredag 6. november 2015

Update, - the sequal..


I tradisjons tro blogger jeg også denne gangen gaanske så nøyaktig ca. 3 måneder etter forrige blogginlegg (akkurat slik jeg saa jeg kom til å gjøre!).. ;))

Og siden forrige gang har det faktisk skjedd litt av hvert!! ;-)

Vi hadde 2 heeerlige uker sommerferie på Rhodos, med masse sol og bading, og deilig "wining and dining" på kvelden.. Men halvveis i ferien klarte selvfølgelig pinglehøøna meg å pådra meg en aldri så liten sommerforkjølelse.. såå tyypisk!! Der lå jeg i rene paradiset med palmesuus, sol og femogtredve varmegrader, og nesten ikke orket noe som helst.. :-/ Da var det iallfall en liten trøst at vi bodde på et såkalt swim-up rom, med eget svømmebasseng + jacuzzi benk rett utenfor rommet vårt! Det var veldig fint å kunne gå rett fra sengen, ut på altanen og hoppe uti vannet i noen minutter når feber-varmen kokte på sitt verste, for så å krype under dyna i sengen igjen når feber-frysningene og utmattelsen overtok. Sykdom til tross, - det var en kjempeherlig ferie! =)

Etter å ha ventet i ti laaange og ti breeede, ble kommunen omsider ferdig med behandlingen av byggesøknaden vår.. Og Byggesøknaden vår ble godkjent!!! Wheeheee!! =D  ..Men gleden ble kortvarig, for det varte ikke lenge før en av våre kommende nye naboer klaget på vedtaket, og vedtaket derfor måtte gjennomgås på nytt..  :-/  Etter å ha gått rundt som et nervevrak og ventet både frustrert, fortvilet og en smule utålmodig og rastløs, kom endelig svaret på behandlet klage fra kommunen; Naboens klage ble ikke tatt til følge! =)

En gledelig, jublende god nyhet (for oss!), men selv om jeg selvfølgelig ble veldig veldig glad for dette, tør jeg likevel ikke slippe jubelen løs og sprette champagne korken helt enda, i og med at klagen er videresendt og nå skal behandles hos fylkesmannen..  =S  :-/  

Så nå går vi rundt på nytt og venter på endelig svar.. Noe som betyr nye uker (og i verste fall et par måneder!) med nervepirrende uvisshet, søvnløshet, hodepine, frustrasjon, fortvilelse, små-kvalme, svimmelhet, høyt blodtrykk, tårer og rastløshet. Ja, dette drømmehuset går virkelig helsa løs! Jeg blir så trist og fortvilet av det hele!! *hulk* :-(

Jeg hadde gledet meg sånn til å sette i gang med å "bygge rede", og i stedet blir man gående i ukesvis (tilsammen månedsvis!) i blinde og uvisse og ikke aner noenting, mens man pent blir nødt til å vente på at noen andre, totalt ukjente personer (som man aldri engang har møtt før!), skal sitte og avgjøre om vi får lov til å bygge drømmehuset vårt på familietomten vår (hvor 2 generasjoner i familien blir nærmeste nabo).. 

Jeg blir svimmel bare ved tanken på at noen vilt fremmede personer (som ikke kjenner oss, som ikke vet noenting om vår livssituasjon eller noenting om oss personlig) antagelig i dette øyeblikk sitter der ute et sted, på et kontor eller et konferanserom, og holder i dette øyeblikk å avgjøre om husdrømmen vår (som vi allerede har brukt sååå mye tid og krefter og ikke minst mye penger på!!), endelig skal få lov til å gå i oppfyllelse eller i verste fall knuses til pinneved og pulveriseres til ingenting..  Er det rart jeg blir dårlig..?!??  =S 

I tillegg til nervepirrende hus-syke, har jeg styyrt litt på med denne migrene-hodepinen min som totalt har endret karakter det siste 1,5 året! =S Ut av det blå begynte jeg plutselig å få aura innimellom (og jeg har aldri hatt aura ved migrene tidligere!).. Jeg får heldigvis ikke aura så ofte, men forståelig nok var det litt skremmende første gangen jeg opplevde det og ikke skjønte med det samme hva det egentlig var for noe! =S  I tillegg kommer nå migrenen alltid "1 gang i måneden" (hallaien jenter!!) hvor den varer i 1/2 - 3 dager (!!), pluss at jeg får denne auraen fra tid til annen. For sikkerhets skyld ble jeg derfor pjåtet inn i MR maskinen, for å sjekke at det ikke var noe (annet) galt oppi der..

I slutten av september dro jeg på hønetur til København med resten av tuppene på jobben! Det ble en veldig kjekk og koselig tur, bortsett fra at middagen vår (på restauranten) "Det Lille Apotek" rett og slett var intet mindre enn en katastroofe!!! ;-D  Nesten samtlige av oss var kjempemisfornøyd med maten, hehe ;) Men det kom seg da vi bestilte oss noen trøste-drinker etterpå! thihi ;)) Jeg har aldri vært i København før, og stortrivdes fra første stund! Jeg vil definitivt tilbake dit! =D Og DA skal jeg besøke Tivoliet, siden det dessverre ikke ble tid til det denne gangen, da den lille nano-turen med jobben for det meste bestod av shopping, mat og drikke!! hihi ;))

Apropo jobben.. Jeg har fått ny jobb!! Dvs, jeg skal fremdeles jobbe på apotek, men jeg går over til et annet apotek som har en litt annen arbeidsturnus (som passer bedre for meg og min livssituajon).. Jeg synes nå det blir litt trist og vedmodig å slutte i min nåværende jobb og måtte si hadet til alle de herlige koselige tuppene der.. :-/  ..Men samtidig gleder jeg meg veldig til å begynne i den nye jobben og er selvfølgelig veldig spent på hvordan hverdagen vil bli der!! Jeg håper (og tror) det blir bra!!  =D

Jeg har ikke bare fått ny jobb, - Jeg har fått meg ny veske også!! =D  Dvs, "fått og fått, fru Blom", - jeg har snooopet meg en ny veske for mine egne hardt opptjente og oppsparte penger!!  ..(penger som egentlig skulle være en del av Boligsparingen)..  Men jeg tenkte at Shiiit Aauuu, man lever bare en gang.. Dessuten så skylder jeg litt på Desire på jobben, haha.. ;D (Det sa hun at jeg fikk lov til å gjøre, hihi).. ;-) Hun var nemlig med meg da jeg kjøpte den, og da jeg stod der, dritforelska foran vesken og lurte på om jeg virkelig skulle våge å kjøpe den, sa hun at "jeg måtte kjøpe den vesken mens jeg ennå kunne, for etter at man hadde bygget hus og fått barn, så ble det aaaldriii!!", sa hun!! Nå har jo jeg riktignok ingen barn i vente (enda iallfall), men siden husbyggingen (forhåpentligvis) er rett rundt hjørnet, fikk jeg en litt sånn "nå-eller-aldri"- panikkfølelse.. Og da en mann med Oslo-dialekt nikket helt enig og i tillegg sa oppmuntrende: "ja, nyydelig veske!! Slå til!! Go for it!", så klarte jeg bare rett og slett ikke dyyy meg.. ;) Så jeg hoppet i det, - og vips, så stod jeg der med flunkende ny veske! ;))

Denne uken har jeg ferie (hence the blogging), og kunne dermed feire 33-års dagen min akkurat slik jeg hadde lyst til! =D  Dagen ble derfor feiret på skøyte-isen, med masse piruetter og hopp og sprett og tjo og hei! ;) Etterpå møtte jeg typen i byen og dro på Egon og spiste Kylling BLT.. Noe av det aller beste jeg får, namm naamm!! =D Senere ble det tv-titting i sofakroken hjemme, med yndlingskaka mi fra Lie Nielsen til dessert! Jeg trodde jeg skulle flippe litt ut over å bli enda et år eldre (slik som jeg har gjort pretty much siden jeg ble 30).. Men det har ikke skjedd noe (iallfall ikke eenda).. Kanskje jeg har kommet litt over det faktum at jeg er begynt å bli gammal..?? hihi ;)))  Jeg er kanskje blitt et år eldre, men jeg er fremdeles ung i sinnet og i hjertet!! =)

Og såååå..  Den støørste nyheten av dem alle.. (som jeg egentlig skulle fortelle i forrige blogginnlegg).. hihi..  =D

=D  =D

Ingen kommentarer: