lørdag 7. november 2015

Jeg er forlovet!


Wheeheeee!!! =D =D

Den 06.05.2015 fridde min kjære i Luxemburg-hagene i Paris!

I dag er det gaanske nøyaktig 1/2 år siden (allerede!), men jeg husker det som om det var i går, og jeg sveever enda når jeg tenker tilbake på det magiske øyeblikket..!! =)


..Vi hadde vært på sightseeing i Pantheon, og spist en deilig middag på en restaurant i nærheten av dette koselige smauet..


Etterpå bestemte vi oss for å kjøpe med kake til dessert og dra på piknik og rusle litt rundt i Luxemburg hagene..


Jeg hadde sett for meg at det var, om ikke "en liten hageflekk", så iallfall et mindre område, a la festplassen i Bergen e.l. Men dette kunne jo aldeles ikke sammenliknes! hehe ;)


Vi ruslet først litt rundt ved slottet, fontenedammen og gressplenene like ved, før vi begynte å vandre lenger innover..


Mens vi gikk videre innover i parken, passerte vi hele tiden uttallige benker og stoler, perfekt for en liten pasue eller pinkik (spesielt for oss som ikke hadde med oss noe piknik-pledd til å sitte på ute på gresset..)..  


Vi fortsatte å rusle videre innover, og så på livet og menneskene, mens solen skinte og fuglene kvitret. Noe så fint, romantisk og idyllisk!!, tenkte jeg..


Da kom vi plutselig forbi en utrolig koselig plass som lå litt for seg selv, omgitt av mange store løvtrær.. Begge utbrøt nesten samtidig hvor fint og idyllisk det var, og typen spurte om vi ikke skulle sette oss der, men jeg syntes det var litt mange folk som satt der akkurat da og ville heller gå litt videre og lete etter en fiskedam som jeg hadde lest at skulle være der i parken et sted (jeg ante jo ikke da på dette tidspunktet hva den luringen hadde i tankene sine).. ;)) 

Men den fiskedammen lå tydeligvis veldig godt gjemt, så tilslutt gav vi opp å finne den, og begynte å tusle tilbake hvor vi kom ifra. Da vi igjen passerte dette koselige, idylliske stedet, viste det seg at de fleste som hadde sittet der tidligere hadde gått, så nå var det nesten ingen i nærheten, og da bestemte vi oss for å ha den romantiske piknik-desserten vår her.. =)


På denne idylliske, romantiske, litt bortgjemte plassen, med fuglekvitter, knall blå himmel og strålende sol, fridde min kjære til meg 6.mai 2015 sånn ca kl. 14.45..  =)

Vi satte oss ned på stolene, og jeg dyttet stolen min helt bort til hans, så vi kunne sitte tett inntil hverandre og snuggle, kysse og holde hverandre i hendene (etter 11 år sammen, er jeg fremdeles ganske klengete, hihi).. ;)) Jeg spurte om vi skulle spise kake, men han ville gjerne vente litt, så da satt vi bare slik i solskinnet, tett inntil hverandre, mens jeg holdt ham i hånden og lente hodet mitt på skulderen hans med lukkede øyne og bare nøt den fine vårdagen og den deilige varme solen i ansiktet.. 

Det var så deilig å bare sitte slik og slappe av at jeg nesten sovnet der jeg satt.. Jeg hørte typen si noe om at "tenk at nå har vi vært sammen i 11 år", og jeg svarte noe sånnt som at "ja det er jo lenge, men det føles ikke lenge i det hele tatt, tiden har gått så utrolig fort!".. Jeg satt fremdeles der med lukkede øyne og med hodet hvilende på skulderen hans, da han plutselig sa spørrende  "Puuuuus.. Puuuuuus..!??" og hipset litt på skulderen så jeg ble tvunget til å løfte hodet, og jeg glippet med øynene og så spørrende opp på ham..


Og der, i fanget mitt, lå plutselig en liten firkantet eske.. 

Verden rundt meg forsvant plutselig, - det var som om jeg satt der i min egen lille boble, med den lille esken i fanget, og verden utenfor eksisterte knapt og gikk i uendelig sakte film og var nesten nær ved å stoppe opp mens jeg fremdeles så spørrende (og måpende) fra esken og opp på ham og ned tilbake på esken igjen.. "Du må åpne den" hørte jeg han si langt i det fjerne.. Jeg fikk nærmest en sånn ut-av-kroppen-opplevelse der jeg i saaakte film så hendene mine varsomt og langsomt vippe opp lokket på esken..  - og der kom det plutselig en diamantring til syne..

I det øyeblikket stoppet verden. "Vil du gifte deg med meg?" hørte jeg kjæresten spørre, med den samme myyke stemmen som han pleier å bruke hver gang han spør meg om han kan få den iskalde sjokolademilkshaken min (og når han virkelig håper på at jeg skal si ja).. Jeg prøvde å snakke, men jeg klarte hverken røre meg eller få frem et eneste ord. Jeg er sikker på at jeg måpte sånn at haken min datt ned i fanget mitt, og det var godt at jeg allerede satt på en stol, for ellers tror jeg at jeg hadde gått rett i bakken (og det var vel nummeret før jeg datt ned av stolen jeg satt på også, for jeg ble så overrasket, totalt overrumplet og forbauset!).. ;)) Jeg bare så fra ringen, opp på ham og tilbake på ringen igjen.. Og plutselig gikk det opp for meg at jeg ennå ikke hadde gitt ham noe svar stakkars, og jeg klarte omsider å stotre frem et "JAAa!!! JAA selvføøølgeliiig vil jeg gifte meg med deg Tigerpuuus!"..

Fremdeles en smule i sjokk, gikk det plutselig opp for meg at vi virkelig var forlovet og faktisk skulle gifte oss!! Og da kom det noen rørte tårer, og jeg kjente at "i dette øyeblikket er jeg den lykkeligste jenta i hele hele verden!!..

Så satt vi der, leeenge, tett inntil hverandre, jeg sånn halvveis oppå fanget hans, og holdt hverandre i hendene og kysset i solskinnet, og jeg følte meg så boblende lykkelig at det nesten kjentes ut som om jeg skulle lette fra stolen hvert øyeblikk og sveve rundt der oppe i løse luften (men såå lett er jeg dessverre ikke, hihi).. ;)) Etter en stund åpnet vi esken fra konditoriet og feiret med denne nusselige lille kaken med terte-bunn, vaniljekrem, gele, melis og jordbær.. Naaammm!! =D


Etter den romantiske desserten, skulle vi egentlig tusle videre, siden vi også hadde planlagt å besøke The Louvre, Mona Lisa og kjærlighetsbroen.


Men alt var så perfekt og idyllisk der vi satt i vår egen lille romantiske boble, at jeg ikke ville gi slipp på dette lykkelige øyeblikket.. (iallfall ikke helt enda).. Jeg ville nyyte hvert eneste sekund av det, og forevige det på netthinnen.. Så vi ble sittende der på stolene litt til, tett inntil hverandre, jeg halvveis liggende oppå fanget hans, med lukkede øyne og ansiktet vendt mot de varme solstrålene, og min ringbekledde høyrehånd flettet inn i hans venstrehånd.. Og slik satt vi, leenge og vel.. og vi var nesten nær ved å sovne da jeg plutselig merket at det svidde litt i kinnene mine.. Da vi så på klokka, hadde det gått over 2,5 timer! hihi ;) Ikke rart at jeg med min superlyse hud begynte å kjenne det etterhvert i denne varme solsteiken!! (Neste morgen våknet jeg med lett solbrent og rødmussen hud, og dro rett på apoteket og kjøpte solkrem med faktor 50! hehe).. ;)


Så da fant vi ut at det omsider var på tide å tusle videre, og på veien ut av parken klarte jeg ikke å la være å smile og se ned på hånden min med den fine ringen =)


Etterpå dro vi innom "Tulleri hagene" som jeg kaller det, før vi besøkte the Louvre og Mona Lisa (som var mye mindre enn det jeg hadde forestilt meg), før vi fikk med oss solnedgangen utenfor Louvre..


Deretter tuslet vi videre til den berømte kjærlighetsbroen "Pont des Arts", hvor det henger tusenvis av "Love Locks" (= hengelåser med kjærlighetserklæringer)..


Jeg hadde kjøpt med meg en "Love Lock" til oss, som jeg ville at vi skulle henge fast på denne kjærlighetsbroen (noe hadde jeg bestemt meg for allerede før vi reiste til Paris)..


Jeg viste jo ikke da at han kom til å fri, men jeg hadde heldigvis ikke skrevet noe på hengelåsen på forhånd.. ;)


Så vi tegnet og skrev på kjærlighetslåsen vår mens vi stod midt ute på Pont des Arts og hektet den fast på broen mens vi kysset..  ;-*


"Tigerpus + Søtnos, engaged 06.05.15".. 


Og så stod vi der da, midt ute på kjærlighetsbroen, nyforlovet, og kysset rett foran kjærlighetslåsen vår..  ;-* Og da ble jeg så sentimental over dette øyeblikket at jeg ikke klarte å la kjærlighetslåsen vår bli hengende igjen der på broen og bare gå.. så vi hektet den av og tok den med oss hjem igjen som en liten romantisk påminnelse og souvenir. (Og det angrer jeg ikke på, for det er sååå utroolig koselig å ta låsen vår frem igjen og mimre litt fra tid til annen!! Jeg trenger så vidt å se på den, og vips, så er det nesten som om jeg er tilbake der ute på broen og gjenopplever alt sammen!).. Den fiiineste souveniren i hele verden..!!!  Ja, -  sammen med ringen da!!! =)


Jeg elsker deg uendelig høyt Tigerpuusen min!!! ;-*

Og jeg gleder meg så utrolig til å gifte meg med deg og bli kona di!! ;-*

Ingen kommentarer: