mandag 19. mai 2014

Bikini-skuff!! :-/


Jeg har alltid vært fan av Victorias Secret bikinier, og gledet meg masse til åretes nye bikinisamling fra VS. Men entusiasmen dalte i fritt fall da jeg surfet meg igjennom alle bikiniene på nettsiden til VS, hvor de skyhøye forventningene mine overhodet ikke ble møtt på halvveien engang. :-/

Sære "surfe-topper" som ser ut som de er dynket i en godteri-butikk, og kvalmende "lolita-topper" som ser helt evneveike ut på alle over 20 år med moderate eller store fordeler (men som til nød går an på 13/14-åringer hvor puppene ennå lar vente litt på seg). Og så har vi noen av de såkalte "very sexy" bikiniene, som i virkeligheten ikke er sexy i det hele tatt, bare trashy, ho-bag, harry, og uelegante (men om du forguder stilen til super-tackye sophie elise, linni meister e.l, så vær så go`, go for it!). 

Til slutt, har vi de samme, gode gamle, rutine-pregede, små-kjedelige VS-bikiniene som går igjen, år etter år etter år, men som ikke ser ut til å forbedre seg særlig hva mønstere og farge-kombinasjoner angår. 

Been there, done that. Er det ikke på tide å finne på noe nytt..?? - 

Hvert eneste år har jeg alltid funnet maaange VS bikinier som jeg likte kjempegodt, så jeg hadde store problemer med å velge ut hvilke jeg skulle kjøpe. I år derimot, er jeg kjempeskuffet over bikini kolleksjonen deres. :-/ Heldigvis har jeg flere bikinier fra i fjor (og forfjor), som jeg fint kan bruke i år også =)  ..(og som jeg foretrekker milevis fremfor å kjøpe en av disse nye, håpløse VS bikiniene). ;-)

1 kommentar:

Hanne sa...

Enig med deg!

Har forresten kikket myyye på bikinier fra VS før, men aldri funnet ut av størrelsene.. Dvs, jeg forstår systemet, men blir ikke klok på hvilken cup jeg trenger der. Tenkte handle da vi var i London, men ble skikkelig skuffet over butikken.. Grøss og gru for et sted..

Hvordan er din erfaring med størrelsene deres kontra andre undertøysmerker? :)

- og "hang in there", og fortsett å nyte det du kan av sommer her hjemme!