torsdag 4. april 2013

London Tur, del 2


Selv i midten av november, fikk jeg skikkelig julestemning av å traske rundt i Oxford Street..



Gaten var pyntet med masse fine julelys og juledekorasjoner, og det var ekstra koselig når kvelden kom og alle lysene skinte så fint i mørket..



Åh, se på den paraplyen da dere..?! Den ser jo nesten helt magisk ut! En skikkelig isprinsesse-paraply! ;)



Tenk om jeg kunne få hatt en slik paraply og gått rundt med her hjemme i regnbuebyen Bergen..?! En slik paraply hadde fått meg i godt humør, uansett hvor mye det hadde blåst og pøsregnet! =)



Etter maange timers shopping-raid og trasking frem og tilbake i Oxford street, måtte jeg selfølgelig også innom Victorias Secret butikken i New Bond Street..



Der var det myye fint der, skal jeg si deg!! =D



Noen bilder fra butikken..:



Utrolig masse fint undertøy!! Liker spesielt cheeky trusene deres! =)



Bh`ene derimot, er jeg mindre begeistret for. Utseendemessig er de veldig fine da, men kvalitetsmessig synes jeg ikke de er verd pengene. I tillegg er det mange av bh`ene som bare finnes i D-cup eller mindre, med omkrets rundt ryggen 34 eller større. :-/



Når de profilerer seg som en av verdens ledende undertøyskjede, synes jeg det er rart at de ikke lager bh`er med E-F-G cup, omkrets 28-30-32 osv. Skal vi med store pupper liksom sprade rundt helt uten bh da, eller..?



Et par bilder fra Beauty-avdelingen..:



Åh, her var det vanskelig å velge!



Måtte ta flere runder frem og tilbake og lukte og teste forskjellige parfymer, body lotioner osv, før jeg endelig klarte å bestemme meg! ;)



Slik ble det i grunnen med undertøyet også.. ;)  Hadde med meg en hel haug med truser og 6-7 bh`er inn i prøverommet, brukte laang tid og elle-mellet før jeg omsider hadde plukket ut 10-15 truser og en bh.. (og da jeg endelig var ferdig, og var på vei til kassen for å betale, fant jeg selvfølgelig noe mer, og måtte tilbake inn i prøverommet igjen..)..  hihi ;)



Prøverommet..  helt typisk Victorias Secret..  ;)



Ei tøtte i shopping modus!!  hihi ;)



Etter shopping raidet forlot vi Oxford street og dro til favoritt-restauranten vår, med rumlende, sultne magehus, og med maange store handleposer på slep.. På veien bort dit måtte jeg selvfølgelig ta bilde av noen telefon-bokser! ;)



Favoritt restauranten min i London: "The Real greek"! 



Jeg elsker gresk mat; souvlaki, tzatziki, pita, keftedes, stifado osv. Her på denne restauranten får du verdens beste greske mat! (i hvert fall synes jeg det!). 



Vi spiste på denne restauranten for første gang da jeg studerte i Norwich, og vi dro på langweekend tur til London. Siden jeg alltid klager min nød over at det ikke finnes noen greske restauranter eller greske fastfood sjapper i Bergen (!), søkte vi på nettet etter greske restauranter i London. 



Av alle alternativene som dukket opp, falt altså valget på "The real greek", og det angrer jeg ikke et sekund på! De har verdens beste souvlaki og pita souvlaki! I tillegg er selve lokalet utrolig koselig! Dempet belysning, levende lys, koselig musikk i bakgrunnen, og en hyggelig atmosfære. Elsker dette stedet! =)




Tzatziki til forrett..


Servert med greske pitabrød (som smaker helt annerledes og myye bedre enn norske pitabrød!)..


Pita souvlaki..  Så gode pita souvlaki får du ikke i Hellas engang!..


I tillegg hadde vi litt småtteri ved siden av.. salat, oliven, feta-ost..


..og en liten skål med pommes frites..


Skulle virkelig ønske at de hadde en liknende restaurant i Bergen.. *sukk*  Elsker gresk mat! 



Etter en lang dag med shopping, var jeg omsider hjemme på hotell-rommet igjen.. God og stapp-mett, klar til å pakke ut og beundre dagens fangst..  ;)



*shoppeti-shop!* ;)

6 kommentarer:

Hanne sa...

Lurte veldig på når det ville komme noe om Londonturen... Du er virkelig rå på shopping! Kjenner jeg gleder meg til vi skal dit! (Vi drar i september, men med foreldrene til kjæresten da, så det blir vel ikke like mye handling..)

Vestfoldgirl sa...

Mange fine shoppingposer!! London er den beste shoppingbyen!! Jeg har aldri vært på Victorias secret butikken da...har samme problem som deg med store bryster, så jeg hater å prøve bh'er. Egentlig trenger jeg nye, men det er ytterst sjelden jeg finner noen som passer bra. Restauranten så koselig ut! Når jeg er i London er det alltid nye steder jeg spiser, og jeg er heller ikke veldig stor fan av gresk mat, så kommer neppe til å ende på den restauranten!!

motionocean sa...

Åh, så fint, du er fin og naaam mat ser fin ut også!!

Anne C. sa...


SV, Hanne: Uff ja, - jeg hadde jo egentlig tenkt å legge ut bilder fra London -turen rett etter at vi kom hjem.. Men hele turen var så overveldende fanatstisk, det var så utrolig mange inntrykk å fordøye, og jeg var helt "matt og utkjørt" da jeg kom hjem igjen.

Så kom hverdagen igjen og jobben så altfor brått på, jeg ble syk,fikk influensa osv, og så har tiden bare flydd.. ;)

Åh, du kan bare GLEDE deg til du skal bort dit i September! =D Litt shopping rekker du vel da..?? hihi ;)

Anne C. sa...


SV, Vestfoldgirl: Ja, det der er virkelig irriterende!! Ingen vanlige butikker som selger bh`er i store størrelser (til en noenlunde fornuftig pris). Det er helt latterlig og langt over grensen til diskriminering at bh`er i store størrelser skal koste 5-600 kr pr stk (særlig når det ikke kostet flisa mer å produsere dem enn de vanlige bh-str!!).

Alle bh`ene mine synger på siste verset, så trenger virkelig nye jeg også! Tror bh-jakt blir neste prosjekt fremover! ;)

Anne C. sa...


SV, Motionocean: Hehe ;)