fredag 12. oktober 2012

I`m back.. sort of..


De siste 2 månedene har vært en lite hyggelig tid.. :


*  Broren min kom på sykehuset etter å ha vært involvert i en bilulykke (det gikk heldigvis bra med ham, men vi ble naturlig nok veldig redde da vi fikk beskjed om hva som hadde hendt).

*  Fiasko-ferien i Tyrkia (hvor jeg hverken fikk hentet meg inn igjen, "ladet batteriene", slappet av eller hvilt ut i det hele tatt). 

*  Brudd med typen, som skjedde på verst tenkelige tidspunkt, nemlig akkurat i oppladningen og forberedelsene til master-eksamenen min (riktignok med "forsonelse og gjenforening" halvannen uke etterpå, bare få dager før selve master-eksamenen min).

*  Min bestemor kom samtidig på sykehuset etter å ha falt og slått hoften sin på det lokale kjøpesenteret (det gikk bra, men vi ble naturlig nok veldig bekymret for henne også). 

*  Et nådeløst hardkjør med forberedelser til master-eksamenen, med en nervepirrende master-eksamen som inkluderte en 30 minutter lang master-presentasjon og påfølgende 60 minutters "grilling" (= utspørring) som et siste ubønnhørlig nådestøt.


Det endte som det måtte gjøre, - med "kronisk-tretthets-flash-back" fra høsten 2009 / våren 2010, og tilbakefall med nærmest total energi-kollaps. 

Så den siste tiden har jeg hverken orket å blogge selv, eller lese / kommentere på andre sine blogger. Jeg har egentlig savnet det ganske masse, men har rett og slett ikke hatt noe overskudd til annet enn det aller mest påtrengende og nødvendige. Jeg har hverken blogget, stått på skøyter (??!!), løpt på mølla e.l. Jeg har hatt mer enn nok med å ta en dag av gangen, puste inn og ut, opprettholde noenlunde hygiene, få i meg litt mat, og har rett og slett brukt store deler av tiden bare på å sove / hvile og prøve å komme til hektene igjen.


4 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Hyggelig med innlegg fra deg igjen...men det var jo forferdelig mye kjipt du har opplevd i det siste. Det hørtes ikke særlig bra ut. Jeg er glad for det har gått fint både med bestemor og bror. Og jeg håper det går bra i forholdet ditt nå. Har du fått resultatet på eksamen eller? Jeg er sikker på at du gjorde det bra. Men ikke rart man blir utkjørt og sliten...det tar tid å komme til hektene igjen etter et sånn hardkjør. Ha en fin helg :)

Anne C. sa...


SV: Ja, det har skjedd mye den siste tiden som har strippet meg for alt av krefter. :-/ Men selv om det gikk bra til slutt, er det som om "ettervirkningene" av alle bekymringene henger igjen, og ikke vil slippe taket (selv hvor mye man prøver å "riste" dem av seg). Da er det kanskje heller ikke så rart at man blir sliten.

Resultatet på master-eksamenen kom umiddelbart etter fullført presentasjon og utspørring. Jeg kunne nok fått et litt bedre resultat, men er bare kjempeglad så lenge oppgaven ble godkjent og jeg stod på eksamenen.

En god helg (av det lille som er igjen av den) til deg også! =)

motionocean sa...

Du har kommet deg gjennom det - og nå er du sterkere, er du ikke det?? Tunge tider, det skjønner jeg. Klem<3

Linn sa...

Hei:) Hvor høy er du og hvilken str har du i jakken? Tenkte å kjøpe meg Trillium selv, men er redd den kan bli for lang for meg.