tirsdag 24. januar 2012

My very first figure skates


Jeg husker godt de første kunstløpskøytene mine. Jeg fikk dem i julegave på julaften da jeg var 4 år. Jeg finner desverre ikke bildet av meg når jeg sitter på gulvet og prøver på skøytene for første gang (jeg tror bildet ligger hjemme hos mam og pap et sted), men skøytene liknet veldig på disse små, nusselige skøytene med pelskant.. :

De skjønneste "dukke-skøytene"! <3

Jeg husker at pappa tok meg med i Bergenshallen for å prøve skøytene og gli over isen for aller første gang. Jeg husker at jeg syntes det var så mange svære, bråkete folk som suuste forbi, og at hallen var litt skummel. Så lenge jeg klamret meg til pappa, klarte jeg å gå sånn noenlunde oppreist. Men så ville pappa at jeg skulle prøve å gå litt selv, og da trynte jeg så det sang, og jeg begynte å hyyylgrine! ;) Jeg husker ikke noe særlig mer enn det, men det er likevel et av de minnene som har klistret seg fast i hukommelsen, og nå og da tar meg 25 (snart 26) år tilbake i tid. <3

Husker du dine aller første kunstløpskøyter..?

=)

2 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

For noen søte små skøyter!! Jeg var ikke så veldig gammel første gang jeg sto på skøyter. Det var en skøytebane like ved huset til mormor, så der var vi mye når jeg var ung...men jeg var aldri særlig god, hadde vel ikke helt balansen!
Sv: hehe ja blir en skikkelig globetrotter jeg nå :) Det er moro å endelig få reise litt, det er lenge siden sist! I fjor var jeg bare hjemme...så nå vil jeg ut å fly :) Det er bra å ha noe å se fram til !

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, hvis jeg noen gang får en liten jente, skal jeg kjøpe sånne skøyter til henne! <3 Utrolig søte! =) Ja, om du ikke reiste noen steder ifjor, blir det nok ekstra deilig å farte rundt litt i sommer! =)