søndag 22. januar 2012

50 shrimps skating


Det har vært ubeskrivelig deilig med fri-helg. Dette er første helg på lenge at jeg føler meg noenlunde "levende" igjen. Jeg har vært veldig lei meg en periode nå, av ulike grunner, og trengte virkelig en koselig helg for å få meg halvveis tilbake på rett kjøl igjen.


Fredag ble det filmkveld, med ferske reker og kongekrabbe. Utrolig godt med litt lettvindt mat nå etter alt det tungtfordøyelige pinnekjøttet fra julen. =S Også såå godt! Namm! =)


Vi så "50/50" og "Trolljegeren". Hmm, jeg må være den eneste i hele Norge som ikke har sett Trolljegeren før , hehe. ;) 50/50 var forresten kjempebra, og kan virkelig anbefales!


Jeg skal ikke gå innpå detaljene fra filmen (jeg er av den typen som ikke liker å lese story`en og filminfoen før jeg ser filmen. Jeg synes det "ødelegger" spenningen og overraskelsesmomentene litt, og jeg leser derfor sjelden filmanmeldelser, omtaler osv. Jeg ser på terningskastet, that`s it! hihi). ;) Men kort fortalt handler filmen om en ung mann som får vite at han har kreft, og hvordan han takler den nye hverdagen og de plutselige endringene i livet sitt.


Trolljegeren var bedre og ikke på langt nær så "skumel" som det jeg hadde trodd på forhånd. Morsom var den også, jeg måtte hyyl-le innimellom av Otto Jespersens eksentriske karakter, hihi ;)


Lørdag sov jeg og slumret til klokka 2 på dagen, før jeg tuslet ned i sentrum en tur i 16 tiden, og snopet meg noen klesplagg (man må jo feire at studielånet er kommet inn på konto!). thihi ;)


Idag våknet jeg til et aldeles nyyydelig vintervær. <3 Jeg pakket alt av skøyte-utstyr og trenings-klær, og fikk snille Poogie til å kjøre meg opp på Slåtthaug. Det ble 3 timers sammenhengende utendørs-skating (kan ikke huske sist det var så fint skate-vær), og jeg fikk "myket opp" hoftene mine igjen, som har vært forferdelig stive og vonde de siste dagene (pga overstrekking, har jeg haltet rundt som en 90 år gammel dame.. Jeg begynner å bli gammel, hehe). =)Skulle gjerne ha skatet lenger, men av en eller annen grunn preparerte de ikke isen idag, til tross for masse folk, så isen var kjempedårlig og ble nærmest umulig å snurre på tilslutt. =( I tillegg var det 4 minusgrader, og jeg hadde bare en tynn skate-tights på meg (ikke tekninsk undertøy under engang!), så jeg holdt på å fryse rumpa av meg.


Da var det ubeskrivelig deilig å bli hentet av kjæresten, sitte og slumre i bilen på vei hjem, løpe rett inn i den varme dusjen, og få følelsen tilbake i kroppen igjen. (Jeg klarte visst å tømme hele varmtvannstanken, uups!). Da jeg kom ut fra badet, bar det rett i sofaen, hvor vi spiste nystekt Big 1 Pepperoni pizza til kveldsmat, mens vi så to nye episoder HIMYM.


Nå sitter jeg her, - god og varm og mett, og deilig sliten etter en kjempefin treningsøkt i det nydelige vinterværet. Og jeg føler meg plutselig mye lettere til sinns enn hva jeg har gjort på veldig, veldig lenge. Nå har jeg bare lyst å synke ned i den store, gode, myke sengen min, legge hodet på puta, og forbli i denne boblen av rolig, flytende tilfredshet.

8 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Hørtes ut som en deilig helg! jeg håper jeg får en slappe-av helg nå til helga...det blir første frihelg på en evighet og jeg trenger det!! Reker så forresten veldig godt ut :) Jeg digger Trolljegeren, det er skikkelig bra, og det er mange morsomme sekvenser i filmen!!

Hanne sa...

Så godt at kosehelgen hjalp på humøret. Kjenner godt til at både form og humør svinger en del, og det hender jeg trenger å høre andre si hvor mye stress jeg faktisk omgir meg med før jeg innser at det er lov å ha det slik!
Masteroppgave, jobb, husarbeid, familie, venner, personlig utvikling, forventninger, prestasjonspress, det å miste noen.. Er det rart vi blir slitne i blant?

Alle trenger en timeout. Håper du får deg en tur på isen snart i de flotte, nye skøytene dine! Vinteren du ønsket deg kom visst likevel ;)

Vestfoldgirl sa...

Sv: Takk for fine og morsomme kommentarer :)
Vi har hatt mange spesielle oppgaver opp gjennom åra, men en sånn framføring med musikk medley var ganske morsom...og jeg synes faktisk vi var best!!! :)
Det er helt klart vanskeligere å lære seg piano igjen nå som voksen. Jeg var egentlig ganske flink når jeg var ung...og nå prøver jeg å øve en god del for å få inn disse akkordene i fingrene. Det tar tid, men det er moro når man får det til! Jeg er også glad i Sinatra, og synes My way er en nydelig sang!
Det er ikke bra at vi ikke klarer si nei til jobbing...men som deg skal jeg bli flinkere til å si nei. Jeg blir så alt for sliten av å jobbe mye, og trenger å bruke tid på skolen også. Nå til helga har jeg helt fri, skulle egentlig til oslo på fredag, men jeg dropper det, for jeg trenger å slappe av, og jeg skal si NEI hvis de ringer fra jobben!
Ang den klagen på eksamen så fikk jeg endelig svar, og det gikk veldig mye på metateksten at den ikke var sterk nok. Og det kan jeg for så vidt være enig i, selv om jeg synes selve oppgaven burde trekt mer opp. Men jeg orker ikke gjøre noe mer med det, og dropper å klage videre, det er egentlig ikke verdt det, for jeg vet ikke om de vil sette opp karakteren. Nå har jeg lagt det litt bak meg og gått videre med fordypningsfaget!

Vestfoldgirl sa...

Sv: Vi har hatt ganske lik smak da :) Jeg elska Gullars og to hus tett i tett. Og jeg følgte med på Helene og gutta..synes de var såå kule!! Og ikke minst Angela med Jared Leto – hvis du husker den...ahhhh!! Pacific Blue har jeg sett på og Ally McBeal selvfølgelig! Friends, Sex&Singelliv, Fruene, Lost og 24 de siste åra :)

motionocean sa...

Jeg pleide å like reker, men sist jeg spiste det, tørket de bare i munnen på meg, og det var ikke noe godt i det hele tatt... Og trolljegeren var skuffende, hhaha x)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Hvis du var "naturtalent" på piano da du var liten (eller i det minste kunne noter og akkorder, som er mer enn hva jeg kunne, hihi) så er det nok sikkert litt lettere å friske opp igjen alt ja. =)

"My Way" er også veldig fin ja! Og "the way you look tonight", "smile", "new york, new york" osv. Frank Sinatra er noe helt for seg selv! <3 Skater ofte til sangene hans! =)

Ja, nesten litt vittig at vi liker så mye likt! ;) Husker ikke Angela serien, men Jared Leto huser jeg definitivt JA!!! Hadde poster av ham på veggen da jeg var 14.. hihi ;)

Du får "øve" deg på å si bestemt nei. Si nei til deg selv i speilbildet hver gang du går på badet! hihi ;) eller du kan eventuelt la være å ta telefonen når sjefen ringer.. hihihi ;D

Anne C. sa...

SV, Hanne: Ja, det var deilig med en pause! Skatet på søndag i nydelig vintervær. =D Ifølge værmeldingen er det lovet minusgrader til helgen igjen, så jeg krysser fingrene for at det blir mer skating i nærmeste fremtid! =D

Anne C. sa...

SV, Motioocean: Nå spørs det også litt hvilke reker man spiser da.. En reke er ikke bare en reke! ;) Synes ikke reker i lake på boks alltid smaker like godt (spørs også litt hvilken produsent man kjøper fra), men reker rett fra ferskvaredisken pleier som regel smake veldig, velidig godt!! =)