tirsdag 13. desember 2011

Let`s slap some paint on


Hin dagen dumpet det endelig ned en hyggelig pakke i postkassen min! =D Nye sminkekoster fra Sigma! Wheehee! =D

Helt siden jeg begynte å bruke sminke daglig, i en alder av 16-17 år (!), har jeg bare brukt noen pittesmå, flisete sminkekoster fra h&m.


Den meget beskjedne sminkebørste-samlingen min har til nå bestått av 3 "øyeskygge-koster" i ulike størrelser, samt en bitteliten pudder-kost, i nusselig travel-size.


Ikke at jeg har så mye annet å sammenlikne med, men de puslete malerkostene fra h&m begynte etterhvert å gjøre meg en smule frustrert..


Halve øyeskyggen drysser jo av børste-hårene før jeg får klasket en brøkdel på øyelokkene.


Børstehårene er stive som Eli Hagen sin høysåte, og når jeg endelig er ferdigsminket, har kostene flasset av over halvparten av børstehårene, så jeg plutselig finner et koste-hår på øyelokket, et koste-hår i nesevingen, eller i verste fall et børstehår som har forvillet seg inn mellom tungt mascara-bekledde øyevipper.


Ikke at jeg er den sminkedokka heller da (nei faktisk ikke, mamma!).. Iallfall ikke sammenliknet med mange andre jåle-tupper (ser ikke helt for meg meg selv som sminkejente på youtube for å si det sånn!). ;)


Men jeg ble naturlig nok tilslutt ganske lei av å finne en masse koste-hår rundtom i ansiktet mitt. =S


Så etter mye om og men, og frem og tilbake, plinget jeg kredittkortet mitt, og bestilte et sminkebørste-sett fra Sigma. =)


Jeg har riktignok ikke hatt tid til å prøve dem så mye enda, men du verden likevel, for en forskjell!Sminkebørstene til Sigma er supermyyke!! <3


De er av en annen verden, og får de gamle, usle sminkekostene mine til å virke som rene peeling-votten i forhold. ;)


I tillegg har jeg nå plutselig tredobbelt antall malerkoster enn det jeg har hatt før (haha, det sier jo litt!), så nå skulle jeg være noenlunde ordentlig utstyrt får vi håpe. ;)Kjøpte med en brush roll i samme slengen (lurte først på å kjøpe brush holderen, men fant ut at jeg mest sannsynlig ikke kom til å bruke den. Skal jeg først ha børstene mine stående fremme, kommer jeg nok til å lete etter en mye søtere beholder!). hihi ;)


Men børste roller`en synes jeg er utrolig kjekk å ha! =)


Da kan man oppbevare alle børstene i en og samme rull, og "pjott!", - kan man bare pjåte alle børstene oppi, pakke sammen hele sulamitten og stue alt vekk i skapet på badet, i kommode-skuffen, i overnattingsbagen eller hvor det nå måtte passe (det er ikke alle som liker å "pynte" baderoms-hyllen, sminkebordet eller kommoden på soverommet med all slags sminke, smykker og malerkoster m.m.). ;)


Skal bli spennende å teste ut alle børstene ordentlig, og se om de forenkler (og forbedrer!) krigsmalings-prosedyren litt. ;)


*Reay, Set, - Paint!*

;)

9 kommentarer:

Hanne sa...

En slik oppmuntring trengte du!!
Er det premium-kit? Bare gleeed deg, Sigmabørster er helt fantastiske. Jeg lurer selv veldig på hvilket sett jeg skal ha. E25-børsten (mener den heter det, den fluffy, hvite blendekosten) er den jeg bruker mest av absolutt alt, mye på grunn av at den var min første. H&M-børste er så harde i forhold at huden min griner...

Kos deg med nye børster :D

Ps: slapp du unna toll og moms? :)

motionocean sa...

Ehe... Jeg bruker ikke koster engang, ehe :p Men disse var da flotte!

Lillesmurf - Kari sa...

Så fint :)

SV: Tusen takk Anne C :) Veldig fornøyd selv også. Beklager sent svar. Bloggen min har vært nede, men heldigvis oppe igjen nå ;D

Marit sa...

Bruker det som følger med på det jeg kjøper, orker liksom aldri invistere i noe skikkelig :o Men de var fine da ;)

Vestfoldgirl sa...

Åhh ble ikke misunnelig nå....!! Jeg har en kost fra sigma, en stor foundation børste tror jeg det er. Den er så deilig å bruke, skikkelig kvalitet i forhold til hm! Hvor mye måtte du betale for hele denne pakken?? :)

Anne C. sa...

SV, Hanne: Lurte først på å kjøpe det største (Premium?) kit`et, men da jeg skulle bestille det var de selvfølgelig utsolgt. Så da kjøpte jeg settet med 12 børster (så får jeg heller supplere med andre børster enkeltvis, om jeg føler det er behov for det). ;)

Gleder meg til å bruke dem nå i julen, da blir det jo mange selskaper, julebesøk, og nyttårsfest.. med andre ord mange anledninger til å pynte seg litt, og en velsignet avveksling fra den kjedelige hvite labfrakken! ;)

Gleder meg mest til å bruke eyeliner-børsten. Jeg er litt klønete med eyeliner pennen og kajalblyanten, synes det er bedre å påføre med børste! Blir jevnere og mye penere resultat! :)

Ehm ja, fikk pakken rett i postkassen, uten noe toll/moms.

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Hehe, jeg pleide ikke å bruke noe særlig koster før jeg heller. Men har lenge savnet ordentlige børster, så nå var det på tide å kjøpe meg et! :)

Anne C. sa...

Marit: Ja, jeg også pleide bruke applikatorene som fulgte med de øyeskyggene jeg kjøpte. Evt kjøpte jeg noen billig-koster på h&m, Lindex e.l. Men har lenge hatt lyst på noen skikkelige koster, og har gått og sett på dette settet en stund, så nå måtte jeg bare kjøpe det! :)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, børstene er kjempemyke og deilige. :) Vurderer å kjøpe meg et sett i travel-size også. Nå husker jeg ikke prisen i farten, men mener jeg betalte rundt 600 kroner tilsammen for 12 stk børster + børste-rull (fikk 10% rabatt). =)