mandag 19. desember 2011

Christmas List


Jeg innser at dette er en høyst besynderlig tid å lage jule ønskelisten min på, men til mitt forsvar har jeg store problemer med å få sove, ettersom jeg har vært snylte forkjølt disse dagene, våknet mange ganger om natten av frysebyger, tørr hals og potte-tett nese, - og dermed snudd hele døgnet på hodet. =S Når jeg likevel ikke får sove, kan jeg likså godt lage en liten og etterspurt ønskeliste. ;)

Jeg fikk en så overveldende og råflott julegave ifjor (lille herlige Mac Pro`en min<3), så jeg lever på en måte litt på følelsen fra denne julegaven ennå, og føler liksom at jeg har fått julegave for i år også. <3

Men selv om jeg synes at man skal være glad og takknemlig for at man har det så veldig godt og egentlig har alt man trenger, synes jeg samtidig at man skal være takknemlig for at man har det såå godt at man faktisk har muligheten til å få ønske seg noe (Det er det jo desverre langt fra alle som har). Man har kanskje alt man trenger, men det finnes alltid småting som man har bruk for eller lyst på, f.eks. "forbruksvarer" som håndsåpe, deodorant, varme sokker, gode vinterhansker osv, eller "småplukk" (f.eks. konfekteske, julegodt, et kryssordblad, rubics kube e.l.). Når man er så heldig og har muligheten til å ønske seg noe, synes jeg at man skal være takknemlig for at man har den muligheten og virkelig ønske seg noe, enten det nå er stort eller smått! =)


Det jeg ønsker meg aller mest, er ting som hverken jeg eller andre rår over eller kan gjøre noe med, men som jeg selvfølgelig likvel kan ønske og håpe på..:

At Ollo skal bli frisk og komme hjem fra sykehuset, og feire jul sammen med familien.. <3

..at det skal bli masse flott vintervær, med trygge islagte vann, så jeg kan stå maasse på skøyter! <3

..at jeg skal holde meg frisk det neste semesteret, og bli ferdig med masteroppgaven. <3

Blant de mer materialistiske ønskene..:

En ny mobil. Det er bare et spørsmål før Sony mobilen min takker for seg og slukner for godt. Den vil ikke lade skikkelig, kamera/bilde funksjonen virker ikke lenger, og innimellom lever telefonen sitt eget liv (slår opp i telefon-listen, ringer på måfå, og er på nippet til å formatere seg selv). =S Jeg har med andre ord behov for en ny mobiltelefon. Det er i utgangspunktet ikke noe jeg normalt sett ville ønske meg til jul, men når jeg uansett blir nødt til å finne en ny i nær fremtid, kan jeg likså godt ønske meg et lite mobil-bidrag til jul.

En uendelig laang massasje.. <3 Den dumme masteroppgaven har ødelagt nakken min. =( Jeg er så øm og stiv i nakke og skuldre, at jeg ofte får spenningshodepine og av og til ikke får sove ordentlig om nettene, men bare ligger og vrir meg. Det hadde vært ubeskrivelig deilig å bli knadd og eltet av et par magiske hender, som kunne fått muskelsmertene til å forsvinne og fått nakken min myk som en katt igjen.

Eos Berry Blossom hånd lotion på rosa tube (kan kjøpes på Vita). <3

Strawberry Body Butter fra Body Shop. <3

Cocoa Body Butter fra Body Shop.

Gavekort på sminke fra MAC.

Eller lip gloss fra MAC, i fargen "Cultured".Pannebånd i fleece-stoff fra Kari Traa, med mønster i blått og hvitt. <3 Helt uunværlig når man skater ute i vind og 4 minusgrader! <3

Hals/tubeskjerf i fleece-stoff fra Kari Traa, med mønster i blått og hvitt. <3

Lue i fleece-stoff fra Kari Traa, med snøkrystall-mønster, i blått og hvitt. <3

Lue i fleece-stoff fra Kari Traa, med snøkrystall-mønster, i lilla og hvitt. <3

Teknisk undertøy, topp fra Kari Traa, i svart og koksgrått butterfly mønster. Str. S. <3

Teknisk undertøy, topp fra Kari Traa, i rødlilla butterfly mønster. Str. S. <3

Teknisk undertøy, capri (3/4) pant fra Kari Traa, i svart og koksgrått butterfly mønster. Str. S.

Pannebånd i fleece-stoff fra Peak Performance, med mørkeblå, lavendelblå og hvite striper.

Lue i fleece-stoff fra Peak Performance, med mørkeblå, lavendelblå, hvite og rosa striper.

Lysegrå baker boy hatt fra Accessorize (denne hadde matchet perfect til mine 3/4 nickers med bukseseler, skjorte, strømpebukse og brouge-sko!).

Smykke, arbånd eller øredobber fra SNØ of Sweden.


Av de mer kostbare juleønskene, som man egentlig ikke kan ønske seg, men som er gøy å drømme om..:

En deilig weekend-tur.. med fint hotell.. en stor og god hotellseng.. et koldtbord og god restaurant middag.. bading i svømmebasseng og avslapping i sauna.. litt shopping og sightseeing.. Rett og slett bare det å komme seg litt bort fra hverdagen, fra rutine og alt tjas og mas, fra alle stressende frustrasjoner og bekymringer, og bare kunne slappe av og nyte en hel helg et helt annet sted. <3

Spinning sykkel..

..eller tredemølle.

Et nusselig, lite "jentekamera", som er lett å bruke, tar noenlunde skarpe og klare bilder (med god fargegjengivning), og som likevel er så lite og nett at det får plass i små vesker, jakkelommer osv.

Et fint smykke! Jeg har masse "juggel-smykker" fra h&m osv, som jeg bruker mye til hverdags, men nesten ingen "ordentlige" smykker i sølv eller gull. Ønsker meg et hjerte-smykke i hvitt gull med zirkonia stener (eller; drømme om ekte diamanter, hehe).

Synes at Bjørklund har mange fine, og på nettsiden deres fant jeg disse 3 hjertesmykkene som jeg likte spesielt godt. :)

Hva er det med meg og hjerter?? hihi.

Dette smykket har jeg også veldig lyst på. Har sett på dette i et par år faktisk. Men jeg hadde foretrukket om selve halskjedet var i hvitt gull istedenfor gult/gyllent gull (vet ikke om smykket finnes i begge farger, eller om det evt går an å bytte farge på kjedet)..? Uansett, - et nydelig smykke!

*Make a wish..*


<3

11 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Kjedelig at du har blitt syk :( det er ikke moro rett før jul. Du får forte deg å bli frisk!! Det var mange fine juleønsker her, og vi er priveligerte som har det så bra at vi faktisk kan ønske oss fine ting til jul! En massasje hørtes egentlig utrolig deilig ut..det skulle jeg satt opp på min liste også. På min ønskeliste står det blant annet oppvaskmaskin, kul klokke, ekstern harddisk, dvd'er, rye, musikk, kjøkkenmaskin og masse annet!! er alltid moro å se hva jeg faktisk får :)

motionocean sa...

Ja, er det noe man ønsker seg, så er jo jula tida å få fram budet på! Og en massasje er ikke noe ukjent!!! Get well!

Hanne sa...

Det nederste hjertet var fantastisk! Jeg har et ala det i midten (fra Thomas Sabo), en eksamensgave fra kjæresten, og jeg elsker det :)

Håper formen kommer seg! Vi rakk ikke pynte treet før jeg dro, og selv om jeg alt er dratt hjem til jul, så kjenner jeg presset mtp master; alle bekjente skal jo jobbe til og med fredag :/ rimelig lei, ja, så du har min fulle sympati!

God bedring, igjen, og god jul :)

Marit sa...

Mange finer ønsker det der :) Håper jula di blir fin :)

Tiril sa...

Så fint det var det du har skrevet på begynnelsen :) og mange fine ønsker også :)

Håper du får en strålende jul:)

Hanne sa...

Overlevde du jula, kjære deg?

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, den forkjølelsen ødela en del for meg, så størsteparten av juleforberedelsene mine gikk i vasken! =S Men jeg fikk da iallfall kjøpt juletre og pyntet det ordentlig! =) En av de andre masterstudentene som er på samme lab som meg, fikk ikke tid til å sette opp juletre en gang! Huff! =S

Helt enig, er kjempespennende å pakke opp og se hva som skjuler seg bak alt det fine julepapiret! Er nesten like moro som selve gavene! =)

Anne C. sa...

Motionocean: Massasje er vel noe de fleste jenter kunne tenke seg tror jeg! ;) Nå fikk jeg ikke noe massasje i julegave da.. men tror jeg jeg skal spandere en liten massasje på meg selv, så snart jeg finner ut hvor jeg skal bestille time, og studielån-rasjon og etterlengtet januar-lønning er kommet inn på konto! ;)

Anne C. sa...

SV, Hanne: En riktig god (og overstått) Jul til deg også! =) Kom velberget igjennom jula ja.. men for et stress i forkant! =S Hvis det er noen trøst, så rakk jeg ikke å henge opp julegardiner, stryke juleduker, lage julevinduer med snø på, lage pepperkakehus og pynte det med smånisser, eller se ferdig the Julekalender. =S

Så søtt av kjæresten din å gi eksamensgave! <3 Ja, det nederste hjertet er helt nydelig! Og så er det jo kjempebillig sammenliknet med de andre (ca 400kr vs. 2-5000kr). :-O

Anne C. sa...

SV, Marit: Håper du hadde en kjempekoselig jul og en fin feire!

Anne C. sa...

SV, Tiril: Takk for det. =) Håper du hadde en kjempefin jul du også! :)