søndag 26. januar 2014

Litt små-sinna-blogging! ;)


Eller vibber av irritasjon, om du vil.. ;)

Jeg bruker riktignok ikke halve dagen og masse energi på å irritere meg over ting, men enkelte ganger kan jeg ikke la være å legge merke til ting, og snappe opp diverse hendelser og situasjoner som er beint frem helt hinsides latterlige og der og da i øyeblikket,  mildt sagt ganske irriterende.. ;))  Blant annet.. :

*  Hvorfor må alle bussenedød og liv ha på full belysning inne i bussen klokka halv åtte om morgenen, når de fleste ikke engang har våknet ordentlig enda (eller iallfall er dautrøtt!!), og bare ønsker å sitte på en buss med svært nedtonet, dempet belysning (eller aller helst, - med lysene slått av)..??

*  Hvorfor må alle sprudlende morgenfugler av noen uber-positive energi-bomber sitte og skravle noe innmari høyt og skrattle skyhøyt og hysterisk som en rømling fra et sinnsykehus, på bussen klokka 8 om morgenen, når de fleste andre ennå er i koma, og bare ønsker å sitte rolig og stille på bussen, uten å si så mye som et pip..?? Herregud, skulle virkelig ønske at de skravlekjerringene og fjortisene hadde blitt filmet, så de kunne fått høre hvor innmari grusom de faktisk høres ut! Enkelte har virkelig en grunn til å være flau! Med en slik skingrende stemme og brautende latter burde de hatt gjensydd munn med totalt lydforbud! Om ikke annet, - skulle ønske at det var "stille" soner på bussen, slik som på fly og tog! (Hadde med glede betalt ekstra for noen stille minutter ja!).. ;)

*  Hvorfor er det ingen busssjåfører som mestrer kunsten å bremse på en dannet måte..?? Jeg har ikke tall på alle de gangene bussen har bråbremset, så folk som står i midtgangene fyyker fremover og unngår med et nødskrik å dette over ende.!! Ikke det at jeg ikke tåler å dette i gulvet.. Jeg som snurrer og hopper på isen har trynt`an skikkelig uttallige ganger og fått et uendelig antall med blåmerker.. Men hva med små barn, gravide damer, og eldre mennesker som er dårlig til bens..? Må det virkelig personskader til før en buss-sjåfør vil lære seg å bremse litt mer ydmykt, jevnt og rolig..??

*  Hvorfor må hver jævla fjortisjente gå rundt med Canada Goose jakke, Parajumpers, Acne skjerf, 2XU tights og UGG sko..????!!!!  Hvorfor må de små drittungene på død og liv herme sånn, og kjøpe det bare fordi det er "kult"? Herreguud for noen bortskjemte mamma- og pappa-dalter av noen hermegåser, som får hver eneste dyre ting de peker på!! Lurer på hva som skjer den dagen de liksom skal bli voksen, bo for seg selv og betale ting selv..??  

*  Og fwy, i motsetning til hva dere tror, det er IKKE pent å sprade rundt med treningstights i byen, på skole, i butikkene osv! Bruk av treningstights bør utelukkende begrenses til der man faktisk trener!!! Ja, det finnes jo "formildende omstendigheter", som at det er lettere å gå i treningsklærne til treningsstudio e.l, enn å skifte når man kommer frem osv. Men å bytte ut jeansen e.l. med treningstights., og bruke treningstightsen som "hverdagsplagg", er noen av det latterligste jeg ser! Disse fjortisene ser rett og slett ut som en gjeng med stampende kuer der de går! Helt dønn like til og med (som er nesten like tragisk som hele tights-bruken i seg selv!)

*  Og bare for å ha sagt det; Parajumpers er ikke fint i det hele tatt!! Den ser utrolig snobbete og harry ut, særlig de jakkene som har litt blank, metallisk finish (de får meg med en gang til å tenke på blodharry bimbo damer med fake-blond extension hår, falske negler, latterlig lange extension vipper, vulgær klesstil, silikon pupper, for mye solarium / for mye brunkrem og solpudder osv.. Dvs. damer som f.eks. Linni Meister, Fredrikson tvillingene, Sophie Elise, den gjennomsnittelige glamourmodell osv, for å nevne noen.. BLODHARRY jakke! .. Sist men ikke minst, - den sykt stygge knallgule reimen på PJ jakkene, er god grunn nok i seg selv til å ikke sløse vekk pengene sine på en så fordømt stygg og overvurdert jakke!


*  Det er utrolig hvordan enkelte folk bare blir mer og mer like, og ser ut som en hjernedød hønseflokk..?? Nå er nesten samtlige rosabloggere mer eller mindre fake, med extension hår, extension vipper, falske negler, silikonpupper osv. Samtlige av dem har et enormt overforbruk, tar 100 selfies hver dag hvor de poserer med påtatte glis, duck-faces og de små chiuauaene sine. Nesten alle har så overblekede tenner, at de nærmest er selvlysende (og neppe vil trenge refleks i mørket noengang).. Og svært mange av dem, tragisk nok, - bruker bloggen sin til å reklamere for så ufattelig overfladiske ting som nettopp silikon-operasjoner, vippe- og hair-extensions, tann-bleking osv, og setter griller i hodene på usikre tenåringer. En gjeng med totalt overfladiske og egoistiske hønsehjerner alle sammen, - som likevel klarer nå nye høyder hva selvopptatthet og kynisme angår! 

*  Noe som er enda mer irriterende, er alle de mer voksne noen-og-30-åringene som rister oppgitt på hådet og hånler over alle disse bortskjemte Parajumpers-bekledde fjortisene og de latterlige rosablogger-hønsene.. Som om disse damene i 30- 40- årene tror de er hakket bedre! Mange av dem er jo helt dønn like sine egne døtre, og hadde man stuet dem sammen som en flokk stampende kuer, tviler jeg sterkt på at man hadde sett så stor forskjell her heller. Tragisk nok går mange av dem (i likhet med sine fjorten år gamle døtre) rundt i 2xu tights, Parajumpers og Acne skjerf. Det er ikke noe galt i å bruke disse plaggene i utgangspunktet, - men når mor og datter kommer gående side om side og dønn likt kledd, - ja da ser det rett og slett helt latterlig teit ut!! ;) I tillegg er disse damene i tredve-årene dønn lik seg i mellom. Samtlige har mann, 2-3 unger, hund, eget hus, stasjonsvogn, hytte og fritidsbåt osv, og bruker vanvittige summer på interiør, og skal til en hver tid og for en hver pris ha det nyeste nye, trendy`e og "kule", og er i så måte bare en gammal og mer rynkete versjon av de ACNE- og PJ-lengtende fjortisene.. (.. btw, herregud jeg krymper meg når godt voksne folk bruker ordet "kult, fett osv", det høres så utrolig hjernedødt ut at jeg rødmer av flauhet på deres vegne). ;)

*  Noe av det mest irriterende, er hvor late enkelte folk kan være på apoteket. Koster det virkelig sååå mange kalorier å stikke hånden ned i veska etter lommeboka, og fiske ut enten bankkortet eller førerkortet sitt..?? Man skulle nesten tro at vi spurte om å få en nyre av disse kundene. Folk måper som om de ikke kan tro sine egne ører, og ikke kan fatte hvorfor det er nødvendig å vise id.. Vel, foruten det prinsipp om personvern og at man skal bevise at du faktisk er den du utgir deg for å være ;)) ,  er det i tillegg et spørsmål om sløsing av tid (og alle vet jo hvor folk kan klage seg over hvor tregt det går i køen på apoteket).. Vel, sannheten er at det faktisk hadde gått mye raskere dersom ALLE hadde stått klar med legitimasjonen i hånda!!..  Dersom vi hadde fått id med en gang,  kunne vi plottet inn disse opplysningene på brøkdelen av den tiden vi bruker på å haaaale ut personopplysningene (navn, etternavn, fødselsnummer) fra kundene (som ofte ikke husker sitt eget personnummer eller fødselsdato!).. ;))

*  Avslutningsvis vil jeg bare si at jeg møter meg selv til de grader i døren her, siden jeg irriterer meg over de som er overforbrukere av fet skrift og kursiv.. ;)))) I tillegg er jeg en noen-og-trevde-årig jente som går rundt i Canada Goose jakke, Acne skjerf og UGG sko, pluss at jeg også har et par 2XU tights (men som jeg, merk deg mine ord, bare bruker på trening!!!). Det hender også at jeg skravler noe innmari og får hysteriske latteranfall (bare ikke klokka 8 om morgenen på bussen).. Og for tiden er jeg helt oppslukt av drømmeboliger, planløsninger, og innredning / interiør, og drømmer om et hus der jeg sikkert ikke har råd til halve 1-etasjen engang. ;)) Senest i går irriterte jeg meg litt over å måtte stå i på matbutikken som bare hadde en eneste kasse åpen (til mitt forsvar så skulle jeg rekke bussen til byen som gikk om 5 minutter, og den går bare hvert 30. minutt.. ;)  Jeg pleier vanligvis være ganske tålmodig når jeg står i kø.. og til forskjell fra mange apotekkunder, hadde jeg bankkortet mitt klar i hånda!)).. ;)) Vel da, - så har jeg ennå "tilgode" å få fake extension hår, falske vipper, blekede tenner og  silikonpupper..(selv om jeg aldri tror, og inderlig håper at jeg aldri aldri aldri kommer dit!!!)..  Men jeg bruker litt ekstra foundation når jeg skater (riktignok i en litt lysere tone enn min egen hud, slik at jeg ender opp med å se enda blekere ut enn jeg egentlig er).. Teller det..??  ;))

*Åh, så sinna!*  ;)))

2 kommentarer:

vestfoldgirl sa...

Hehe mange gode poeng! Jeg husker at når jeg pendla i fjor med toget, så hatet jeg folk som prata, særlig på de tidlig togene kl 06 og 07. Da ville jeg bare ha ro! Men det finnes så mange idioter som ikke skjønner noenting!
Jeg er så glad at ikke min hverdag består i å se helt lik ut som alle andre! ikke har jeg Canada Goose eller Parajumper (som ja er veldig stygge!!), ikke har jeg Acne eller Uggs eller går med treningsbukser. Jeg er glad i min lilla boblejakke som ikke mange andre har lik!! ;) Trist at det er om å gjøre å være helt lik alle andre!

Anne C. sa...


SV, Vestfoldgirl: Hehe, ja hovedpoenget var vel at jeg i denne situasjonen stod virkelig i glasshus. ;) Alle andre er så like, men i grunnen er jeg visst litt lik jeg også, når alt kommer til stykket! ;)

Men spøk til side, - jeg er da ganske ulik på mange områder også. Går med goose og acne innimellom ja.. men kan like gjerne komme i hm-genser og cubus bukse dagen etterpå.

Og ja, det har blitt mye hus-og interiør titting i det siste.. men det er langt ifra det som opptar interessen min i det daglige.. ;)

(Og til forskjell fra alle andre på min egen alder, har jeg hverken ektemann eller en haug med unger å holde styr på.. Kanskje ikke så rart at jeg er den eneste 31-åringen som tar piruetter og hopp på isen..??).. hihi ;)