søndag 8. desember 2013

Julestemning! =)


Denne helgen har vært så fiin! =)  Hadde lørdagsfri og alt, og har fått en goood dose med julestemning og vintervær! =) Våknet lørdags morgen av at puseprinsesse Bella gikk oppå brystet mitt og koste det søte pusefjeset sitt inntil ansiktet mitt! Åh, pelslykke! =) Da jeg stod opp, bar det rett ut i gangen for å åpne dagens luke i julekalenderen min.. Sjokolade til frokost, med andre ord.. hihi.. ;)


Og det flotte synet som møtte meg da jeg så ut av vinduet.. :


Nyyydelig vintervær! =D 


Det har regnet i 2 måneder her i Bergen, og med unntak av denne ene vinterdagen, er det lovet pøsende regnvær frem til jul og nyttår. =( Så da kunne jeg jo ikke la denne ene sjansen gå fra meg (urinveisinfeksjon eller ikke), og pakket sammen alt av skøyte-bestyr, og foooor som en vind opp på skøytebanen på Slåtthaug.. :


Lørdagsfri, julemusikk på Ipodn, og skating på Slåtthaug i sol og 4 minusgrader.. Kan helgen bli noe bedre..??!! =D

Selvfølgelig klarte jeg å få UVI akkurat den ene dagen det var vintervær her i Bergen, så selv om piruetter, hopp, sprett og tjo og hei på isen er aldri så gøy, er det grenser for hvor lenge man holder ut når det kjennes som om noen kontinuerlig står med en nål og sikker den opp og ned i urinrøret ditt! ;) Etter 90 minutter orket jeg ikke mer, og ville bare hjem og sitte på toalettet! ;))


Selv om skøyte-turen ble ganske kort denne gangen, var det likevel en av de fineste og koseligste turene på lenge! =) Og som en liten bonus på hjemveien, - idyllisk og vakker solnedgang. =) 


Må likevel innrømme at jeg var ganske glad for å komme hjem til Penomax tabletter og toalett i umiddelbar rekkevidde! ;)

Bustete Tøtte med skikkelig skøyte-sveis! haha ;)

Kvelden ble også ekstra koselig, med med julestjerna mot vinternatt, fyr i peisen, og god mat og film i sofakroken..


Søndagen har fortsatt i samme spor, med "The Julekalender" på dvd..


..pepperkaker, kakemann, klemmentiner og LERUM Julebrus..


Er ei Tøtte nå som er skikkelig i Jule-modus! =)


Skulle virkelig ønske at dette vinterværet kunne vare litt lenger.. *sukk* =)

3 kommentarer:

motionocean sa...

Det der er jul, altså! JAAA til ferie også, så er alt bra :D

vestfoldgirl sa...

Hørtes ut som en deilig og perfekt helg! Vi har fått litt snø her og, men er ikke så mye. Mest holke, og det blir ikke noe julestemning av det.

Hanne sa...

Her har det jo skjedd masse siden sist! Jeg lider av samme syndrom når det kommer til blogging, og jammen er jeg blitt sløv med å LESE blogger også.

Etter å ha lest hvordan du har hatt det i det siste blir jeg så GLAD for å lese at du koser deg og nyter vintervær og julestemning! - og kakemenn med sjokoladetrekk, du og du!

Her blir det også en-de-liiiiig en frihelg nå snart, ser frem til det etter 6 sammenhengende jobbdager (vi har søndagsåpent) og julerush hver dag.. *salig sukk*

Håper snøen blir liggende, og at du blir raskt frisk!