mandag 23. juli 2012

FERIE!!! =D


Da var 3 ukers sommer-jobb overstått! =) Det har faktisk gått overraskende greit, mye bedre enn hva jeg forventet på forhånd. Jeg har riktignok vært veldig sliten etter master-innspurten, noe jeg har fått merke de 3 siste ukene. Flere ganger har jeg sovnet av rett etter at jeg kom hjem fra jobb, hvor jeg sov over 12 timer i strekk, og våknet ikke før morgenen etterpå, med klamme klær og inn-gnidd sminke, fullt lys i taket, og to fornærmede puser (som jeg ikke fikk matet kvelden før, før jeg sovnet). =S  Da var det bare til å skynde seg og gi pelseballene mat,  pusse tenner, fjerne sminke, ta på rene klær, legge på mascara og foundation, og fyke ut døra, ned til bussen, og på jobb. ;)


De 3 ukene har gått voldsomt fort! Dagene bare flyyyr avgårde! På apoteket er det som oftest travelt store deler av dagen, og om vi innimellom klarer å ta unna alle reseptene og det i korte perioder er 0 stk i kø, er det likevel alltid noe å henge fingrene i (f.eks. reste-plukking, faksresepter, varepåfyll e.l). Det blir sjelden kjedelig, eller tid til en ordentlig pust i bakken, før en ny batch med kunder kommer veltende inn i butikklokalet. Og det er egentlig helt greit, for når man har mye å gjøre, går arbeidsdagen mye fortere! =) 


Lørdag var min siste dag på jobb, så nå har jeg eendelig FERIE!!  WHEEHEE!!! =D

Jeg feiret med å sove leenge på søndagsmorgenen. Jeg våknet i 10-tiden, men ble liggende og slumre, og stod ikke opp før litt over 11. Åh, såå herlig det var å få sove lenge, uten lyden av vekkerklokka som plutselig begynner å hyle eller følelsen av det frustrerende jaget etter å komme seg opp av sengen og på jobb!

I går gjorde jeg ikke en dritt, bare slappet av, så Greys Anatomy, og sov masse og lenge. Idag har jeg sovet skikkelig ut, og endelig har jeg fått følelsen av ordentlig fri. =) Jeg koser meg i sofaen med et glass Bendit med isbiter, mens jeg titter innom alle de koselige bloggene som jeg har savnet å lese under innspurten med masteroppgaven. Imorgen blir det koffert-jakt og litt shopping av diverse vi trenger til sydenturen. Må også en tur innom dyrebutikken og Felleskjøpet, og kjøpe strø, høy osv til dyrene. Mamma og pappa skal være "barnevakt", så mens vi drar til Tyrkia, drar puse-prinsessene og kose-kaninene våre på sommer-ferie på Askøy! ;)


Jeg gleder meg utrolig til avslappende dager med sol og varme, masse bading, sightseeing, shopping, og god mat og drikke! =) 

Litt synd at jeg ikke er i nærheten av å være i bikini-form, siden masteroppgave og deltidsjobb har tatt alt av krefter, og jeg ikke har hatt noe særlig overskudd til å trene like mye dette året som jeg vanligvis har gjort ellers. =( Jeg har aldri vært mindre bikini-fin enn det jeg er akkurat nå. =( Men jeg er så sliten etter masteroppgaven og jobbingen, at jeg ikke engang orker å være ordentlig lei meg eller stor-furte over den manglende bikini-kroppen (noe jeg antageligvis hadde gjort om jeg ikke hadde vært så sinnsykt sliten). 

Jeg ser bare frem til å ligge og skvulpe i sjøen eller svømme under vann og stå på hender i klorbassenget! Ligge på stranden i solsteiken med beina i været oppetter ryggen på solstolen (det er såå deilig!) og høre på sommermusikk og lese chic-lit bøker i pocket-versjon. =)  Håper også på å få bade i Cleopatra kilden, ettersom dette visstnok skal ha en foryngrende effekt (noe jeg sårt trenger, siden jeg blir 30 i høst, og er i ferd med å gå ut på dato!). haha ;))


Sol. varme, strender og palmesus.. Kan man virkelig be om noe mer..?? =)

4 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Så utrolig deilig! Det er vel fortjent med ferie nå :) hvor lenge har du ferie? Blir godt å komme til syden! Her hjemme er det jo ikke mye sommervær å skryte av. Jeg er glad jeg hadde en uke i Frankrike, det var ufattelig deilig selv om det var alt for lite. Det var også all ferien jeg får i år, og det er tøft. Kroppen er sliten. Du får nyte ferien masse nå og komme til hektene :)
Du er for så vidt heldig som har travle dager på jobb. I butikken er det ofte stille på kveldene. Det var det i dag og, og da går timene så uendelig sakte. De dagene det plutselig er mye å gjøre blir man helt overrasket :)
Sv: Hehe jeg er helt klart med til Bora Bora!! De har jo barn der, så jeg kan starte en barnehage, hvor du kan være medisinekspert!! hehe :) det hadde vært noe!!
Betennelsen i tanna gikk heldigvis over...nå er det bare litt sårt. Jeg har trukket tre visdomstenner. To av de gikk greit nok, men den ene var forferdelig. De måtte skjære den opp i biter og trekke ut med tang....det var som en liten operasjon. Så jeg har lite lyst å trekke den siste, som ikke en gang har kommet opp av tannkjøttet.
Og noe date med Mr Securiy skjer neppe!! :( Dessverre...jeg tør ikke, og han er nok uansett ikke interessert. Men han er ganske sjenert selv også tror jeg. Men han er for ung, og bor i Trondheim...så det er nok ingen framtid for oss. Jeg får bare nyte synet av han de dagene han er på jobb!! :)

Hilde sa...

Så herlig med ferie! Det har du fortjent nå!
Kos dere masse :)

SV: Tusen takk, Anne C!:) Så mange fine ord! Han har nok planlagt det en stund ja, men ikke helt valgt hvor han skulle gjøre det, siden han ikke visste hvordan det så ut her før vi kom. Her passet det jo perfekt! Var litt eventyr ja! :) Hihi.
Jeg gleder meg til fortsettelsen!
Og ja, ungene er helt herlige!:)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Jeg skal ha 3 uker ferie, hvor vi skal være 2 uker i Tyrkia. =) Åh, det blir kjempeherlig!! Jeg synes 1 ukes sydentur er ALTFOR lite! Helst ville jeg vært 3-4 uker (men da tror jeg typen min hadde kjedet seg ihjel). ;)

Ja, hvis han er mye yngre og bor langt unna, er han vel ikke det mest "praktiske" valget, haha ;) Men kjekt å ha noe pnt å se på da! ;)

Anne C. sa...

SV, Hilde: Takk, det skal vi! =)

Ja, han valgte en utrolig fin plass, og en sånn fin, "gammeldags", eventyraktig og romantisk måte å gjøre det på! =) Slikt blir man glad av å lese om! =)