fredag 25. mai 2012

Walking on sunshine =)


Det har vært noen herlige, varme sommerdager i Bergen de siste dagene! =) 

Det er så varmt at jeg ikke har orket å gjøre noe som helst. I og med at jeg fremdeles går og venter på ny forsyning med rør til flow-cyt maskinen på labben, bestemte jeg meg for å kutte ut alt som har med masteroppgave for noen dager (siden jeg uansett ikke kan fortsette labarbeidet før rørene har kommet, og det er så varmt nå at hjernen min så og si har smeltet vekk og derfor ikke er i nærheten av skrivemodus).


Når det er sagt, kunne ikke forsinkelsen av rørene kommet mer beleilig. hihi ;)  Jeg har tilbrakt de siste 3 dagene på den lille balkong-terrassen vår, hvor jeg har ligget langstak ut på strandmadrassen, slappet av og hørt på sommermusikk. =)


Ipod og portable Logitech er utrolig kjekt på sånne dager! =)


Vi har så liten "balkong" at solen når ikke skikkelig ned på gulvet. =(  


Men de få timene når solen står høyest på himmelen (12-15), får jeg sol på hele kroppen hvis jeg legger madrassen helt inntil husveggen. ;)


Så her har jeg lagt noen timer,  nytt sol og varme, spist Lollipop saftis, og hørt på masse sommermusikk. =)


Finnes ikke noe bedre i sommervarmen enn frukt-is!


På slike dager setter jeg også ekstra stor pris på isbit-maskinen min! <3 Jeg blir utrolig tørst i dette varme været, og da er det ingenting som slukker tørsten bedre enn iskaldt vann med maasse isbiter oppi! =) 


Hin dagen prøvde jeg også "Cherry n` Coke".. 


Har alltid sett for meg at dette er en ganske rar kombinasjon, hihi. 


Men det var faktisk kjempegodt sammen, og veldig forfriskende! 


Det har blitt en del grillings de siste dagene også. Ikke noe store greiene (siden vi ikke har ordentlig hage og bare har en liten elektrisk Weber på balkongen vår, er det grenser for hva vi kan diske opp med, hihi). Men grillpølser og sommerkoteletter med salat holdt nå i massevis syntes nå jeg! =) Vi kjøpte også flintstek og spare-ribs, og har "rullert" og byttet litt på grillmenyen fra dag til dag. ;)    

 

Jeg har også stæsjet fryseren full av diverse saftis og iskrem, bl.a. Lollipop, jordbær kroneis og Ben & Jerry`s. Nyeste tilskuddet er Hello Kitty saftis (dem måtte jeg jo bare prøve, hihi). ;) 


Kjøpte også Mr. Freeze (standard mini-saftis) ..


Når klokka er bortimot 3 på ettermiddagen, er det nok en gang bare skygge på balkong-gulvet. =( Ergo drasser jeg med meg strandmadrass, hodepute, klapp-stol, musikk-anlegg, og strand-veske med solkremmer, vannflaske, mobil og husnøkler, og luffer ned i bakhagen og rigger meg til der. ;)


Etter litt frem og tilbake, finner jeg tilslutt sessen på den litt stenete gressplenen, og legger meg på rygg på strandmadrassen, med beina høyt oppå klappstolen. (Har man ikke solseng må man improvisere litt). ;)


Søte Ariel pusen kom og holdt meg med selskap, men hun har så utrolig tykk pels stakkas liten (må være fælt i denne varmen!), så hun holdt seg for det meste i skyggen.


Innimellom kikket hun litt skeptisk bort på musikk-anlegget.. tror ikke hun var helt fornøyd med at jeg spilte så høy musikk, hihi ;)

 

Så her har jeg lagt blandt blomster og bier.


Når det føltes for varmt og jeg ble svett, gikk jeg opp i leiligheten og inn i dusjen, hvor jeg stod i noen minutter og lot det kalde vannet kjøle meg ned igjen. Deretter bar det rett opp i fryseren for å hente meg en is, og så rett ned i solen i bakhagen igjen. ;) For første gang på lenge har jeg fått "pusterom" og en følelse av bekymringsløse dager (selv om jeg vet at tiden som kommer, egentlig vil bli stikk motsatt).


Aner ikke hvor mange saftis jeg har spist de siste dagene. ;)


Det er så utrolig godt med is når det er varmt, og så gir det jo veldig sommerfølelse, og vekker nostalgiske minner fra da man var liten. <3


Jeg fikk e-mail fra veilederen min idag ettermiddag om at rørene til flow-cyt maskinen "endelig" er kommet. Det betyr fullt kjør på labben i neste uke (og enda mer kjør med oppgave skriving oppå der igjen). =S Jeg har et heidundrandes arbeid som venter meg de kommende ukene. =S  Men frem til mandag skal jeg bare lade batteriene mine, og nyyte det herlige sommerværet!  =)


<3

13 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Man må nyte sola mens den er her!! I går satt jeg ute på verandaen hele dagen, og jeg fikk noen timer i dag også - etter jeg hadde levert bachelor oppgaven på skolen - og før jeg skulle på jobb. Very nice!!! Jeg er så heldig at jeg har stor veranda hvor sola kommer fra litt over 12 og jeg har sola helt til den går ned på kvelden. Så jeg nyter all ledig tid der ute med en god bok :)

Anne C. sa...

Åh så heldig du er, som kan nyte solen på verandaen hele dagen! =) Ja, man må prøve å nyte solen maksimalt nå mens man har den (og det gjelder vel kanskje særlig for oss Bergensere! hehe). ;)

motionocean sa...

Sommer... Helt motsatt av hvordan jeg ville beskrevet det her ;)

Vestfoldgirl sa...

Her var det blitt nytt design - så fnt det var :)
Sv: Ja jeg er veeeldig glad i verandaen min, den er stor og fin med super utsikt. Og jeg har sola helt til den går ned! Passer meg perfekt!
Du hadde gærne folk på lørdag du og ja...det er helt sykt hvordan folk blir bare fordi det er stengt en dag. Jeg håper ikke jeg får en sånn lørdag igjen med det første. Det var pyton.

Lillesmurf - Kari sa...

SV: Grilling er digg. Vi gleder oss veldig til å få veranda :) Da blir det nok mye grilling her også :D

Lillesmurf - Kari sa...

Herlige sommerbilder :D Deilig med sol og varme :D

SV: Ja det er veldig typisk, men det må jo bare nytes ;)

Marit sa...

Bergen har vært helt fantastisk:D Vi er bortskjemte ;) Fine og koslige bilder! Lo godt av de med katten;)

Hilde sa...

Så deilig med sommer og sol!:) Ser ut som du koser deg masse!

Stilig design på bloggen også!

SV: Det var kjempehyggelig! Deilig å ha langhelg!
Pavlova er kjempegodt! Og lettvint. Marengsbunn, krem, vaniljekrem og masse bær!!

SV: Tusen takk, Anne C!:) Jeg liker veldig godt å pynte!

SV: Ja, det er dumt! Jeg likte fruene så godt. Grey's kan vel ikke holde på evig det, heller. Jeg finner stadig nye serier da. Sjekk ut Hart of Dixie;)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Ja, det er vel ikke rare varmegradene nordpå tenker jeg. =S

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, jeg måtte forandre litt på bakgrunnen, var så lei av den forrige. ;)

Haha, jeg synes det er tilnærmet paniske handletilstander nesten hver gang jeg er på jobb. ;) Folk som absolutt skal handle 2 minutter før vi stenger, og som smetter under sikkerhetsporten MENS vi holder på å rulle den ned! Snakk om å være uhøflig!! =S

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Ja, det var herlig mens det varte. Savner fineværet, varmen og solen allerede! *sukk!* :-/

Anne C. sa...

SV, Marit: Ja, det er nesten så en har måttet klype seg i armen, så fint som det har vært! Det er ikke ofte det er SÅ fint vær i Bergen, så jeg vil ikke påstå at vi er så forferdelig bortskjemte (iallfall ikke sammenliknet med heldiggrisene borte på østlandet, hihi). ;)

Anne C. sa...

SV, Hilde: Ja, var utrolig lei den gamle layout`en på bloggen, så greit med litt forandring. =)

Jeg hadde blitt vant til det fine, varme været nå jeg, så da temperaturen plutselig sank til 13-14 grader igjen, ble jeg en smule fornermet.. ;)