lørdag 21. juni 2014

Sommerlig små-nytt Del 3


..Litt nye lounge - og snuggle klær må til innimellom.. ;)

Elsker college genserene fra Pull&Bear! Perfekte både til skating, fjelltur og hjemmekos i sofaen!Snappet også med meg et par topper fra Only Play.. Disse blir fine å ha på stranden. =)

Victorias Secret sine PINK sweats har tapt seg litt i det siste synes jeg, men innimellom dukker det fremdeles opp noen joggeklær i sukkersøte og friske farger..

Strand-tee fra GT..Sååå morgengretten og mandagsgretten som jeg er..  - Denne måååtte jeg jo bare ha..  ;))Natta` tee fra P&B..Pussycat tee`en min fra TopShop.. Nesten litt psykedelisk bakgrunn, men pusen var så søøt at jeg bare mååtte ha den.. ;)Topper fra GT.. Passer godt til meg, siden jeg lever litt i mitt eget lille univers av og til.. ;)Bambi genseren min fra Asos! Jeg vet det er en smule barnslig av en noen-og-trevde åring å luffe rundt i disney klær, hihi. ;)  Men Bambi og Trampe som har det gøy på isen i Disneys Julekavalkade er favoritt-snutten min, og må være en av de søteste tegneseriesnuttene som noen gang er blitt laget!!.. så klarte ikke dyyy meg.. ;)College Crop fra Pull&Bear (gave fra snille kjæresten min da han var på jobbreise i Italia). =)Nye Converse, i alle regnbuens pastellfarger.. =)


2 kommentarer:

vestfoldgirl sa...

Så mange fine klær! Moro å fornye klesskapet litt :)

Anne C. sa...


Ja av og til må man ha lov til "en liten splurge". ;)