lørdag 10. august 2013

Herlig Helg =)


..og etterlengtet FERIE !!! =D

Ah, endelig var det min tur å få sommerferie! =) 

Etter å ha gått uke etter uke på jobben og sett de andre kollegaene pakke snipesekkene glade og fornøyde og si "hadet" til alle oss andre..  Etter å ha gått uke etter uke og stresset i en altfor travel jobbhverdag, mens de andre har kommet hjem igjen smilende, brune, avslappede, glade og fornøyde, med ny gnist og energi.. 

Nå er det endelig miin tuur!! =D  


Det var så utrolig herlig da klokka slo 17 og jeg gikk fra jobben fredag ettermiddag! Og det var helt fantastisk deilig å våkne i dag (av meg selv, uten vekkerklokke!), og vite at jeg ikke trengte å stresse avgårde på jobb, og at jeg har hele tre uker sammenhengende ferie foran meg! Den følelsen kan nesten ikke beskrives! Nesten litt uvirkelig å tenke på, hehe. ;)

Ferien har iallefall fått en veldig bra start! ;) Jeg våknet av meg selv i 10 - halv 11 tiden, hvor Bella-pusen min bokstavelig talt overfalt meg med kos! =) Jeg klappet og koste og brelte masse på henne, og etterpå la hun seg oppe på brystet mitt, med all pelsen og pusefjeset sitt helt inntil mitt, og slik lå vi og slumre-sov om hverandre en liten halvtime eller to.. Det var så utrolig koslig å ligge slik med ansiktet mitt boret inn i all den myke puse-pelsen, og sovne til den durende male-lyden hennes!

Da jeg stod opp, kom den andre pusen min Ariel og skulle ha sin dose morgen-kos på badet, før hun fulgte etter meg inn i sofaen, la seg helt tett inntil meg og malte så det duurte mens jeg klappet og koste på henne. Jeg har to levedne kosedyr, rett og slett! =) Og bare jeg ser på de søte pusefjesene, og spesielt på dager som denne når jeg har masse tid til å kose og brele på dem, -  da er det ingenting i hele verden som gjør meg så glad som de søte, små hjerteknuserne mine! 

Åh.. Pels-lykke! =)Etterpå laffet jeg litt rundt i pysjen for å våkne ordentlig, og satt 1 times tid i sofaen med pc`n på fanget og koste meg med diverse nettaviser og forskjellige blogger jeg følger med på. =) Deretter tok jeg meg en laaaang dusj, etterfulgt av både peeling og mykgjørende ansiktsmaske. Føler meg nesten som et nytt menneske. =)

Jeg har egentlig ikke noe store planer nå den første ferie-uken. Har bare tenkt å slappe av, "komme litt nedpå jorda" igjen etter de mildt sagt travle ukene på jobb den siste tiden, og (forhåpentligvis) få ryddet litt opp i leiligheten og på loftet. Ha litt kvalitetstid sammen med kjæresten; ta en tur på kino, gå på restaurant, spise is i solen på Bryggen e.l. Og så må jeg selvsagt hente det nye passet mitt, kjøpe inn diverse ting til ferien, samt levere "barnebarna" (= pusene og kaninene)  til mamma og pappa, som er så snille at de skal være "barnevakt" for oss. 

Om 1 uke reiser vi nemmlig til Hellas! Wheehee! =) Denne gangen går turen til Rhodos, nærmere bestemt Kolymbia midt på østkysten. Det blir litt spennende, siden jeg ikke har vært der før. (Dvs, jeg har vært på Rhodos 10 ganger (!) før, men da har vi alltid vært på nord-vest kysten, pluss en gang på Pefkos på sørøst-kysten). Er ganske spent på hotellet vårt også. Vi skal bo på Atlatica Imperial Resort & Spa, som er et "voksen"-hotell med 16-års aldersgrense. Noen bilder fra hotellet, (fra nettsiden til StarTour).. :
Blir utrolig herlig å ha et unge-fritt hotell i år, ettersom vi "lykkelig uvitende" booket et Bamse-klubb hotell ifjor, som da var overfylt med hylende snørr-unger som hoppet rett på deg i svømmebassenget, og sparket borti deg med skitne sko oppi sofaen ved middags-buffe`en! Huff nei, aldri mer!! (Ikke før jeg eventuelt får unger selv engang iallfall!!, hihi). ;)  Husker jeg tenkte at "Herregud for noen foreldre, som ikke kan holde skikkelig styr på ungene sine og ikke klarer å oppdra dem ordentlig!" (og så kommer jeg sikkert til å bli akkurat likedan selv, når den tid kommer! haha). Men "den tid den sorg", i år skal vi bare nyte ferien, uten å bli fortært ihjel av en haug med uoppdragne småunger! hihi ;)


Det er så fint de dagene rett før man skal reise. Når ferieturen nærmer seg med stormskritt, og man går rastløst og forventningsfullt rundt og gleder seg. Det er så fint å ha noe å glede seg til, noe å vente på, noe å virkelig se frem til. 

Jeg gleder meg sånn til å reise at det rett og slett kribler i magehuset mitt! Det kommer sånne små "hopp" inni hjertet mitt, og små "sommerfugler" eller "suug" inni magen min (omtrent som når man suuser ned en kjempebratt vannsklie eller når man suuser nedover toppen av en berg-og-dalbane!).

Gjett om denne Tøtto har reisefeber da eller.!!??  ..thihi ;)


Med sommerferien rett rundt hjørnet, har jeg begynt å lete etter nye tilskudd til sommer-musikken min.. I fjor var det "Summer Paradise" av Simple Plan som var min nye store sommer-favoritt. I år tror jeg nok det blir Fade Away" av Nils Noa & Vinni som blir årets store sommer-låt. Denne sangen liker jeg kjempegodt, og den får meg nesten til å "drømme meg litt bort" (tittelen passer utrolig bra!).. :


Men bortsett fra denne sangen, har jeg liksom ikke funnet noen nye sommer-sanger som er skikkelig "beachy" og som gir ordentlig sommer-følelse..  

Blir veldig glad for nye innspill og gode tips i fra dere!  =)


Hvilken sang er deres sommer-favoritt..??  =)

6 kommentarer:

motionocean sa...

EYEYEY!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!! Håper sommerferien din blir den BESTE!!!! Selv liker jeg egentlig den derr "toppløs" (det høres drastisk ut, men den gir meg sommerfølelse!), men årets sommerlåt er 1. Envy - Am I wrong, også 2. John Newmans Love me Again, som minner meg på Down Under!

Vestfoldgirl sa...

Endelig var det din tur til å få ferie!! Du må nyte fridagene masse og dere er passe heldige som drar til syden nå som høstværet sakte men sikkert er på vei her! Det blir deilig å reise til sol og varme :)
Jeg har egentlig ikke hatt noen spesiell sommerlåt i år, men liker veldig godt Robin Thicke med Pharrell. Den sangen er kul!!
Hvis du forresten trenger en serie å se på, prøv Arrested Development. Den er ganske så artig!!

Hanne sa...

Hurra! GOD FERIE!!
Den låta er nydelig, så deilig feriefølelse atte :D

Ta dagene med ro nå, og kom godt nedpå før dere drar avgårde så du virkelig klarer å nyte ferien, du travle farmasøyt :)

Anne C. sa...


SV, Motionocean: Ja, jeg har snust litt på "Am I wrong" allerede.. ;)

Anne C. sa...


SV, vestfolgirl: Ja, Blurred Lines er kommet på Ipodn allerede! :) Sinnsykt harry musikkvideo, hihi, men sangen er ganske kul! ;)

Typen har funnet en serie som heter "White Collar" (etter anbefaling fra noen kollegaer), så nå har vi så smått begynt å se på den da..(men den er langt i fra noen satc erstatning).. :-/

Anne C. sa...


Sv, Hanne: Ja, den sangen får meg nesten til å sveve! :)

Åh, det har vært så deilig å bare være hjemme noen dager og slappe av og få ladet ordentlig opp til sydenturen! :)