mandag 6. mai 2013

Hvor skapet skal stå..


På Lørdag dro vi på Ikea for å kjøpe skyvedørsgarderobe. 


Det er så fullstappet med klær og sko i gamle-skapet mitt at jeg ikke har flisen av plass igjen (og situasjonen bedret seg i hvertfall ikke etter at jeg kom tilbake fra London med kofferten full av shoppingposer!). ;) 


Typen fikk latteranfall her om dagen, da jeg stod med hodet nedgravd langt inni skapet og pustet og peste og lirte av meg noen saftige gloser. Jeg prøvde desperat å dytte alle plaggene og kleshengerne til side, for å få plass til en ny sommerkjole på stativet. 


Det fortonte seg som helt umulig, og jeg resignerte tilslutt og hengte kjolen over den åpne skapdøren (hvor det ligger sånn ca. 10-15 kjoler fra før av). Da kom det så tørt (og en smule ertende) fra typen:  
"Jeg tror vi må få deg et nytt klesskap!"...  ;)


Så på Lørdag for vi i skytteltrafikk mellom alle skyvedørsgarderobene på Ikea. Men jo flere jeg så på, jo flere skapdører, design-løsninger inni skapene osv, jo flere alternativer, jo mer usikker ble jeg. 


Jeg prøvde å designe flere skap på pc`stasjonene deres, jeg tok bilder av de forskjellige skapene med mobilen, og jeg repeterte skap-runden min sikkert 7-8 ganger, uten at magefølelsen og hodet mitt så ut til å bli enige. 

Så enden på visen var at Frøken Beslutningsvegring reiste hjem tomhendt, og nå sitter jeg og vurderer alle skap-alternativene hjemmefra. ;) 


I mellom tiden har jeg hatt stor "vår-rengjøring" i det gamle klesskapet mitt! Og der fant jeg mye rart og morsomt, skal jeg si deg!! T.o.m. klær som er 8-10 år gamle! ;)  Bare se her!  Hello Kitty joggedressen min fra BikBok i 2007 eller noe.. haha ;)  Det verste er at jeg kommer til å beholde den! ;) Den er så sinnsykt myk og deilig å ha på seg! ;)


Mht klesskapet, har det til stor frustrasjon bare føltes som om å spurte på mølla, og ikke komme av flekken. Jeg klarte faktisk å kvitte meg med en god del klær fra skapet, f.eks. klær som jeg ikke bruker lenger og som er "gått av moten / gått ut på dato", noen klær som hadde fått flekker på seg og bare måtte kastes, noen klær som var for store og for små,  noen klær som jeg vet jeg bruker ganske sjelden men likevel vil ta vare på og heller oppbevare i kasser oppe på loftet osv.  


Men hva hjelper dette, når mengden nye klær inn i klesskapet (med gode marginer!) overstiger mengden av klær som ble tatt ut!??

;)

3 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Lykke til med å finne skap! jeg har selv et lite klesskap og har egentlig veldig lite skap i leiligheten min. Jeg må ta opprydning hvert år, og hadde vår-rydding for noen uker siden hvor det ble fem poser til Fretex! Like greit å gi bort det man ikke trenger eller har brukt på flere år!

motionocean sa...

Jaja, så lenge du ble kvitt noe - du ga det vel bort?? ;)

Hanne sa...

En ordentlig opprydning er så godt å få unna! Slitsomt, men veldig godt når det er gjort..

Skjønner frustrasjonen rundt det å måtte ta et valg. Her har vi også begrenset plass, så vi har hvert vårt 75cm PAX-skap, og de er helt supre! Kan absolutt anbefale skuffene, de er veldig, veldig fine mtp å finne frem.. :)