mandag 20. februar 2012

Shopping! =D


Jeg har funnet så mange fine gensere i det siste. =) Gensere er faktisk noe jeg har veldig lite av, så da blir det ekstra kjekt når man finner noen gensere som man virkelig liker! (Jeg mener selv at) alle genserene kan klassifiseres som "fornuftige kjøp", og "rettferdiggjør" derfor ekstremslanking av lommeboka. ;)Tynne gensere i lyse, sommerlige farger. <3 Disse blir fine å ha til våren og sommeren!Merker jeg er veldig glad i gammelrosa, rosa-beige, muldvarp og taupe for tiden..
Jeg klarte som vanlig ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle ta.. så da deponerte jeg på begge genserene (og klarte ikke bestemme meg hjemme heller, så det endte med at jeg beholdt begge to).. ;)Elsker denne store, vide genseren! <3


Den er så lun og deilig! Forelskelse ved første øyekast! <3


Det dumme er at jeg egentlig ikke kler denne type gensere noe særlig (men jeg måtte bare ha den for det om! Jeg likte den såå godt!). Og for å ha alt på det rene; jeg er fullstendig klar over at slike "formløse" gensere passer best på sånne pipestilk-jenter som er relativt flate både foran og bak! ;)

Looking pregnant..

Det evige problemet mitt med slike gensere, er at jeg har et stort frontparti, en skikkelig svai-rygg, og at på til en stor, kulerund, godt utrustet "kunstløp-rumpe", som gjør at jeg ser ut som et gedigent telt i visse gensere. I profil ser jeg ser helt gravid ut, som en strandet hval i tredje trimester. ;)


Disse "telt-genserene" gir puppene mine fritt spillerom, og får genseren til å stå mileveis ut fra magen foran. Og så var det den fordømte svairyggen da, + den svære kulerumpa, som får genseren til å stritte noen km ut fra ryggen. ;) Ergo burde jeg holde meg langt unna slike gensere, siden de får det til å se ut som om jeg er på god vei med firlinger.


Men jeg likte denne genseren så utrolig godt, så det får heller våge seg om jeg ser "litt" telt-aktig og gravid ut. ;) Noen likesinnede som kjenner seg igjen i dette dilemmaet.? ;)


Jeg var heldig og klarte å snappe et eksemplar av denne populære genseren fra Vila før den ble utsolgt! =D Så utrolig fiin! <3


<3 my Ginni kit top!Den var litt kortere enn det jeg hadde regnet med, men forhåpentligvis strekker den seg litt i lengden etter et par gangers vask. =)


Jeg liker normalt ikke gensere med svæær hals, men denne falt jeg pladask for med en gang. Den er så varm og deilig! <3


Hva er det med meg og gammerosa + taupe..?
Elsker disse genserene, de er så myke og deilige. =)I mine yngre dager virkelig hatet jeg gensere og topper som var assymmetriske (dvs hvor sidene på genseren var lenger enn foran på midten). Jeg syntes det var såå stygt. I forrige uke kjøpte jeg min første genser med lange "sidestykker", hehe. ;)


Jeg hadde store problemer med å velge farge, men bestemte meg tilslutt for den koksgrå. Jeg har en liten mistanke om at jeg kommer til å kjøpe samme genseren i en annen farge også.. ;)


"Shopping-gliiis"...:


Thihi =D

13 kommentarer:

Marit sa...

Så utrolig mange fine gensere! freshe farger også :D

Lillesmurf - Kari sa...

Flotte gensere :)

SV. Tusen takk Anne C :)

motionocean sa...

Whooop! Men jeg ser ikke stort til den gravidmagen du snakker om ;)

Hilde sa...

For noen fine gensere! Hvor har du funnet disse skattene hen da? Jeg likte veldig godt nr. 2! Jeg er så glad i sånne gensere selv, de piffer opp et ellers kanskje kjedelig antrekk. Også kan man faktisk variere ganske mye også!

SV: Ja, der er jeg superheldig! Og i dag har jeg blitt betalt for å gå på skøyter! :) herlig! Det gjør så mye for elevene også. Både å få et avbrekk, og at jeg får et mye bedre forhold og bedre relasjoner til dem! Helt fantastisk!

Det var godt med sporet for seg selv. Jeg skal innrømme det. Selvom jeg tittet forsiktig rundt alle svinger;)

Vestfoldgirl sa...

Så mange fine gensere, særlig de kortarma! De er veldig fine å ha over tynne gensere :) Og du ser absolutt ikke gravid ut!!! Du ser kjempefin ut :)
Sv. Har du aldri prøvd å sparke før??? Det er jo helt utrolig! Jeg vokste opp på spark når jeg var liten, og synes det er veldig moro å gjøre det iblant nå som voksen også!!

Malin - En kreativ blogg! sa...

Kjempefine :)

Anne C. sa...

SV, Marit: Det ble kanskje litt mange i beige-rosa. Men pytt sann, - jeg får gå på jakt etter andre farge nyanser neste gang! ;)

Anne C. sa...

SV, Lillesmurf: Takk! Det er så gøy når man for en gangs skyld finner noe man virkelig liker! =)

Anne C. sa...

SV, Motionocean: Jeg har kanskje ikke ordentlig "gravidmage", men i visse typer (ofte vide) gensere ser det likevel ut som om jeg er mye større enn jeg egentlig er.

Kroppsfasongen min og formen på genseren gjør at genser-stoffet blir stående og stritte UT fra brystet og rumpa, og da blir man seendes litt større og "gravidaktig" ut , jo. ;)

Anne C. sa...

SV, Hilde: Genseren er fra Vero Moda, hvor jeg har kjøpt de andre også (bortsett fra den nude-beige fra Vila). ;)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Ja, synes de kortermede genserene var så grei, siden de blir fin å bruke (kortermet) litt utpå våren og sommeren, men fint kan brukes vinterstid også, med en tynn genser under e.l. =)

Jeg satte det kanskje litt på spissen. =) Litt mer nøytralt forklart, - enkelte klær passer bare ikke kroppsfasongen min (slik er det vel for de fleste. man kan passe mange klær helt perfekt, mens andre klær får en til å se ut som en spaghetti, et vandrende telt e.l.).

Den kroppsfasongen jeg har kler overhodet ikke sånne vide "formløse" gensere, fordi stoffet blir stående og stritte ut til alle kanter (vanskelig å forklare, men). Det ser iallfall ut som om jeg har på meg en telt-duk.. ;)

Anne C. sa...

SV, Vestfoldgirl: Nei, jeg har dessverre aldri prøvd en spark før. Ser utrolig morsomt ut, og jeg har veldig lyst å prøve det en gang! =)

Anne C. sa...

SV, Malin: Takk! =)