tirsdag 1. november 2011

Little Miss Shop-a-lot


Det har dumpet en del pakker ned i postkassen min i det siste.. *kremt*


Plutselig lå det 4-5 hentelapper i postkassen, og da jeg kom inn på postkontoret viftende med alle lappene, så postdamen forskrekket på meg, og presterte å spørre; "Skal du hente alle de..??!!" =S .. ;)


Jeg gikk en smule lutrygget og småflau ut av butikken igjen, for å si det sånn.. ;)


Men "litt" må man da unne seg (og jeg er den typen som heller kjøper 4-5 ting til 200kr, enn 1 ting til 1000kr). Ofte er man på desperat leting etter spesifikke ting, men finner aldri det man er på jakt etter. Men plutselig løsner det, og man finner ting overalt! thihi ;)


Har ventet i evigheter på at denne cardiganen skulle komme inn i nettbutikken igjen (de har vært utsolgt i et par måneder nå). Jeg har samme cardigan i lysegrått (elsker den!) og ville gjerne ha samme i mørkeblått.


Den er så lun og varm og deilig.. en skikkelig kose-cardigan! <3


Jeg har noen svarte støvletter med flate såler fra før av (og noen mørkegrå, når jeg tenker meg om), men har lenge vært på jakt etter noen mørkebrune. Kom over disse her på nettet, og tok sjansen og klikket de hjem i postkassen (er litt skeptisk til å bestille slike sko over nettet, siden jeg har ganske kraftige skøyte-legger / eks-fotball-legger). =S


Men de passet faktisk ganske bra (eneste er at jeans`en krøller seg helt nede ved ankelen, fordi jeg har så korte bein og må brette opp buksa, og da blir det masse ekstra bukse-stoff helt nederst, ved anklene.. jaja, pytt sann..).. ;)


De er kjempebehagelige å gå i, og jeg elsker at de er foret med et mykt og deilig microfiber-stoff på innsiden. Disse blir gode å ha i vinter! <3


Nye ankel boots ble det visst også gitt. Det var kjærlighet ved første blikk, jeg var heldig og snappet det aller siste paret som var igjen i str 36. =)


Et par shoe boots med studs har også på et eller annet tidspunkt sneket seg inn i sko-skapet mitt.. hehe ;)


Hmm, jeg vet ikke riktig hvorfor alle sko jeg kjøper for tiden er i en eller annen brun-nyanse.. ;) What can I say.. Jeg er glad i brune sko! ;)


Jeg har allerede anskaffet meg to par UGGs, men ville gjerne ha et par i mini-utgaven også. <3


Deilige, myke og varme! <3Jeg kom tilfeldigvis over denne genseren da jeg var innom Vero Moda i sentrum etter et besøk hos bedriftslege, hvor jeg fikk vaksine mot hepatitt B. (Snart) 29 år eller ikke, - denne Pingvinen genseren var bare så søøt at jeg bare mååtte ha den (om den er aldri så barnslig, og om jeg er aldri så for gammel til å gå med den!!).. hihi ;) Åh, den er så varm og deilig. <3Det er ikke lenge siden jeg uttrykte min begeistring for fairisle mønster.. <3


Butikkene flommer over av fairisle i år, og jeg hamstrer som best jeg kan; Matchende lue og fleece-votter med fairisle i lyse, duse nøytrale farger. <3


Syntes den dus rosa ringen var så søt..


Har også snopet meg et par bling-bling.. ;)Er kjekt å ha noen glitrende ringer i bakhånd til jul og nyttår! =)


Vet ikke hva det er med meg og agate smykker for tiden. Før hatet jeg slike smykker, men i høst har jeg kjøpt flere!Har også spandert på meg en fuktmaske og øyekrem fra Decleor (dagkremen har jeg fra før av).


Har mine sterke tvil om at produktene klarer å trylle vekk rynkene mine (men man kan jo alltids late som).. ;) Man føler iallfall at huden ser litt finere ut (selv om det nok slettes ikke er tilfelle!).. hihi ;)

8 kommentarer:

Vestfoldgirl sa...

Så mange fine ting, og mange sko!! Jeg likte spesielt de svarte plaine ankelbootsa - de var lekre!! Jeg er litt skeptisk til å kjøpe sko på nettet, men har gjort det et par ganger på Brandos og XXL. Det funker kjempebra på Brandos i hvert fall :) bra med gratis frakt!
Decleor øyekremen har jeg også, trodde den skulle være litt vidunderkrem, for jeg er så tørr under øynene, men synes ikke den funker noe særlig...

Anne C. sa...

Ankel boots`ene er mørk brune (ser nesten svarte ut i dempet belysning). Er kjempefornøyd med dem! Nesten litt flaut å si det, men jeg har ingen sånne vanlige "basic" ankel boots fra før av. =S

Det er så mange som skryter av Decleor for tiden, så da måtte jeg jo selvfølgelig prøve litt jeg også. ;) Har riktignok ikke brukt øyekremen så lenge, så merker ikke så veldig forskjell foreløpig. Men før brukte jeg ikke øyekrem i det hele tatt (*rødme*), så jeg kjenner definitivt at huden rundt øynene mine er mindre tørr etter at jeg begynte med øyekremen (whatta surprise! hihi..). ;) Dagkremen er jeg veldig fornøyd med. Huden blir myk og glatt, og kjennes litt mer "plump" ut. ;)

Marit sa...

Ååååh, misunnelig! Liker ALT du har kjøpt. :) Heldig er du! Å få pakker er jo gøy :)

Katrine sa...

Wow, mange pakker ja! Hihi, men det er moro :D og du fikk jo masse for pengene! veeeeldig mye fint her <3 :D

SV: Ja, jeg er enig med deg der! Det blir jo en jakke jeg kommer til å bruke igjen til neste år! Også er jeg så dritt lei av å kjøpe ting som ikke har kvalitet, så nå vil jeg heller betale litt mer for å få ordentlig ting :)

Marion sa...

Veldig mye fint! Likte spesielt godt de svarte høye støvlettene. Jeg sliter også med å finne støvletter som passer leggene siden jeg har ganske brede legger.. Men men :P

De lave Ugg'sene var kjempesøte.. Kunne gjerne tenkt meg ett par sånne jeg også. Hvor kjøpte du de? :)

Anne C. sa...

SV, Marit: Ja, når man en halvgrå ettermiddag kommer lutende hjemover etter 8 timer på labben med halvveis mislykkede resultater, og plutselig finner et par pakker i postkassen, blir resten av dagen straks veeldig mye bedre! hehe ;) Er KJEMPEGØY å få pakker!! hihi ;D

Anne C. sa...

SV, Katrine: Ja, i de fleste tilfellene synes jeg virkelig det er VERDT pengene, selv om noe av det man kjøper er litt dyrere enn hva man kjøper "til vanlig".

Anne C. sa...

SV, Marion: Kjøpte mini UGGs`ene på Amazon. :) Men de kan sikkert kjøpes fra norske nettbutikker også, feks Brandos.no. Tror det er noen butikker rundt om i Bergen som også selger UGGs, f.eks. Stil, Vincci, Retro, og en skobutikk på Lagunen jeg ikke husker navnet på. Litt usikker på om de selger mini-utgaven, men har iallfall sett "vanlige" UGGs der. :)