fredag 5. november 2010

Enda et år eldre..


3. november fylte jeg 28 år =)

Dagen startet med at jeg skvatt høylydt 1 meter opp av sofaen da musikken plutselig runget ut av Logitech høytalerne.. Poogie (den Bajasen!) hadde koblet mobilen sin til høytalerne uten at jeg hadde sett det, og skrudd volumet på fullt så jeg er sikker på at halve Landås hørte den lille bursdagsmelodien.. ;

http://www.youtube.com/watch?v=EYgKesYSwK8

I samme øyeblikk sprang han som en komet inn i stuen og opp i sofaen hos meg, med bursdagspakke i den ene hånden og bursdagskort i den an

dre. Fikk en kjempefin, god og varm lue som jeg har ønsket m

eg utrolig lenge! *<3*>

Jeg hadde jo egentlig fått bursdagsgave av Poogie på forskudd.. Årskort på Iskanten! ;

I tillegg har han foret meg jevnlig med små gaver han kjøpte under Englandsturen sin, så jeg begynner å bli en smule bortskjemt, hehe.


(Var det noen som sa botskjemt?..)

og selvsagt måtte dagen feires med en liten tur på isen. Jeg fikk nyyydelig blankpolert, nesten folketom skøyteis i bursdagsgave, og at på til øredøvende skøyte-musikk av kafevaktene! =D



Etter skating, dro jeg en liten tur på shopping på Vestkanten, og var så heldig å få snappet til meg den siste snood`n på Lindex! =D Har sett lengtende på den snood`n i 1 1/2 uke, og selv om jeg er helt blakk for tiden og egentlig ikke har råd til å kjøpe noe klær e.l, fant jeg ut at jeg måtte unne meg en liten bursdagsgave til meg selv! ;)


Etterpå møtte jeg Poogie i sentrum. Vi gikk først på Peppes, der vi bestilte favoritten vår "New Orleans" (nr. 16).. Naamm!!!





Ble helt forferdelig mett, og mer eller mindre trillet bort til kinoen etterpå. Jeg klarte likevel på mystisk vis å trøkke i meg litt "dessert" (= smågodt og cola) i løpet av filmen. ;)



Vi så "You will meet a tall dark stranger"; Anthony Hopkins som lekende 80-åring med sin 50 år yngre pornoblonde bimbokone var hysterisk morsomt! ;)







En kjempefin og koselig bursdag (overhodet ikke sammenliknbar med bursdagen min i fjor, da jeg lå alene og influensa-syk i hybelsengen min på UEA i England.. :-S .. )..

*<3*

Ingen kommentarer: